selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 14 Oktober 2010

JANGAN DIBIARKAN YER~~

salam pagi khamis
sudah bekpes semua
alhamdulillah
saya makan nasi dagang bungkus daun pisang uolss..
nyummy dan best sangat
ada kawan yang prihatin
singgah dan belikan..baguskan..

tengok tajuk jgn terkezut
saya ingin mengingatkan diri saya juga
jika anak4 diam tanpa kita tahu mereka buat apa2
sepantas kilat kita wajib periksa

hah!!inilah yang najwan buat
dalam bilik sorang2
sedangkan org lain semua kat hall tgk tv..



semangat you...tgk2 dah jadi gini
seb baik duit sehinggit
kalu 50 hinggit dan 2 keping lak?
menangis mok gini..ayoooo..rugilah...
tak kan nak frame kot...huhu

dulu pernah sekali
along buat hal..masa tu dia dlm 7 thun
dia dok senyap2 dalam bilik pak sedara dia
dia bantai cukur kening dan rambut
guna pisau pencukur uolls..
hah!! amik..muka tak ada kening...kelakar
masa tu tak pulak snap pic sb belum kenal blog lagi..miahahhaa..

jadi..jika anak4 kita tu senyap..xbising mcm biasa..sepi suasana
better pi tengok..kang tak pasal2..jadi lady gugu lak..ngeh3..

p/s: ari ni pening lgi pikir camna nak letak large rectangle tu...tulunnnnn!!!!!..kat tempat saya keje ni..xde blogger otai...tulunnnn...

36 Rajin Komen:

fendi_scropio berkata...

salam..mcm2 peel orng ni...kui3...

kakcik berkata...

kalau kena duit yang bernilai besar, mau tergolek2 maknya menyesal!

sarah-najwan berkata...

fendi--> mmg mcm2..ngeh3

kak cik--> nasib baik kan..kalu btul 50..aduss..pingsang..hehe

mush berkata...

sib baik duit singgittt...fuhhhh

aibaks berkata...

uih...kreatif tul najwan tu..

mamaaerish@eb berkata...

bijak2... dier practice nk jadik gabenor sok tuh... sain duit... ;p

Intan Inn berkata...

laa mcm2 pulak keje nyer dok sorang 2 kan..

Kuman Chaos berkata...

large rectangular tu Nuff punya tutorial tak clear ek kak?
kuman "Darfur.." Entry

Bain n Adi berkata...

tak pa kak tuu namanya kreativiti....Kita kena cukilkan kreativiti anak2 niii...Anak akak seorang yang sanggat kreatiff...HEEEE

dark r0se berkata...

pandai la najwan~:)

cik ta berkata...

whahaha..mujur RM1 kalau tak..menangis tak berlagu :)

sarah-najwan berkata...

mush--> btul nasib baik..selamat

aibaks and dark rose--> tq..najwan mmg kreatif..imaginasi tggi..

eb--> insyaAllah..mana tau suatu hari nantikan..

intan--> anak2 yg aktifkan..

kuman--> nuff bg lokasi letak ads aje..

kam@ bain-->yelah kreatif..seb baik sehinggit tau..

sarah-najwan berkata...

cik ta--> tu la..anaks sedara awak yg kreatif gtu...miahahaha..kalu 50 gak...pok pok sket ar..

nuriz berkata...

anak sedara saya selalu jugak main pencukur..

tapi kening sebelah kiri je hilang...sebab

dia tangan kidal hehehehe sebab tu kening kiri je

asik3 hilang

sarah-najwan berkata...

nuriz--> kene jage2 tu..nati banyak lgi yg dibuatnya..haru biru muka..

Amy Syaquena berkata...

salam...

kalau terkena dekat duit yang besar mau nangis guling2 maknya hehehe...

AngahSayang2314 berkata...

nasib lah duit sehenggit kalau tidak menangis tak berlagulah jawabnya eh ada ke menangis tak berlagu.. hehehe

JaJa'Z berkata...

kalau 2 keping duit seratus..mau menangis mok nya..hehhe

Tomato Gurl's Life berkata...

nasib baik duit rm1 akak..kalu rm50 or rm100...waaa..hehe

Yasminhamid berkata...

sama jer budak2 ni kan.. kalau si alif diam2 dok main air dalam toilet.. kalau adam pulak suka menyonteng...

Izan Ishak berkata...

menangis tak berlagu kalau 50 hengget yg diconteng ni.. anak2 izan la ni suka conteng dindind..aduhhh...dah jadi cam lukisan mural pulak~~

aSmiDar berkata...

huhhhh..mmg..
anak eda pon sama..mula2 bising pastu diaaam je..
g tgk lam bilik duk pakai lipstik dah siap patahkan dgn dan abis dah baju...haaaasshhh...hehe

alfa juliet berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
alfa juliet berkata...

lawa jugak lukisan itu..hehehe

cikgu isza berkata...

betul tuu. biar riuh dari senyap jer.. adalah tak kena tu..

simpan dalam album.. buat kenangan..

dah besar nanti.. tuntut balik nilai duit tu.. :D

sarah-najwan berkata...

amy + angah + jaja + cik tom--> mmg nasib baik..kalu gtu..mmg berlagu pilulah hari itew..

min--> dlm toilet pom bahaya..abis sampu/sabun seme bantai..sembur air paip smapai ke siling..mcm2

izan--> anak2 saya kreatif gak bab mural ni..dah abis ruangan dah dilukisnya..

sarah-najwan berkata...

asmidar--> tu pom ada gak kes..rupanya byk kalu disenarai..bab lipstick..bg mek sarah..abis kiok lipstik mak

aza--> mmg lawa..tu baru 5 thun yg tulis

cgu iza-->nati kita frame..esok2 dia besar..kita tunjuk..hehe

Wanzie berkata...

nasib baik duit singgit... kalau yg besar nilai tu... jawabnye simpan buat kenangan....

suzzsuzie berkata...

betul tu najwa..anak ksue dok diam dalam bilik keluar2 rupanya dia dah layer abis rambut...dia cakap layer la...

mamaafzal berkata...

itu la kreatif namanya..hehe

diana berkata...

bace entry sarah ni teringat lak saye masa mula2 kawen dulu.sepupu suami semua kecik2 lagi..masa hari sanding tu diorang senyap2 masuk bilik saye main alat mekap sampai belopak eye shadow saye..
geramnye..mujur suami janji nak ganti balik..
muka budak2 tu dah macam pelakon opera cina dah..
mak diaorang datng minta maaf kat saye..tapi saye kata la,tak pe la..budak2..
padahal dalam hati nak cekik2 je..
ahhahahh

|| a - j . E . E || berkata...

macam2 perangai kan... hahaha isk terkenang masa kecik dulu..

tehr berkata...

salam

masa saya guna blogspot saya buat camni [large rectangle ]

dashboard > settings > formattings > post template

copy and paste script 'large rectangle' kat sini, jadi semua entri kita akan ada paparan size ni

harap membantu

Solihin Zubir berkata...

ahahaha.. macam jugak ngan adik2 saya.. kalau sunyi sepi tu, adela projek yang diorg berempat tu buat.. hehe.. tp skang nie suma dh besar.. :D

Das berkata...

hu3....duit 50 puluh leh letok prem la...nk guna dok laku doh....
kreatif najwan.....bakal ke jepun kan....

Lizzie Yasmin berkata...

penuh berseni tue,, hahaha..