selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 22 Oktober 2010

BERBLOG AJE KE??~

salam
sempat lagi bersiaran edisi petang
sebelum cerita kirana berlangsung
ekekee

uolls berblog aje ke
jika berkelapangan
bagi saya yang ada keluarga hdk diurus ini
berblog time semua kerja rumahtangga udah beres..
jika tidak..kene setel dulu..
nanti en hubby itew..menjeling2 manja gitew..eheks..

jadi..masa free saya
yang dikira betul2 freelah..barulah berblog
bagi yg muda belia itu
mesti ada aktiviti lain selain berblogkan
such as tengok wayang ke
main futsal ke
menjahit ke
atau menanam pokok bunga

tapi hal yang penting di sini
berblog kadang2 boleh mereleskan ketensenan
banyak org yang meluahkan pendapat
memberikan info
berkarya dalam blog
mana2 yang boleh dijadikan input
kita apply dgn situasi
tapi jangan addicted pulak
asik duduk ngadap blog aje..
silalah lakukan aktiviti2 lain yg sihat

tapi bagi yang berkerjaya atau belajar
setelkan dulu kerja anda..
layan blog ni kadang2 ber"hantu"
heheeeeeeeeeeee.....

p/s: selamat berblog ~~

13 Rajin Komen:

diana berkata...

setuju la sarah..
blog ni kadang2 berhantu..
sebab tu saye biase berblog ni lepas makan tengah hari..kalau pagi2 tu sibuk dengan dapur nye..
dengan kain2 baju..
pokok bunga kat luar lagi..
memang tak de ruang la nak jeling2 laptop ni..
kalau saye berblog pagi2 tu maknenye keadaan rumah sedang tunggang langgang le..heheh

faizah berkata...

kak sarah.memang berhantu pon.kite time nak tido pon pk jugak topik esok.ha3..

ShErA berkata...

shera plak biasa post entry mlm2... kalau siang tu, jalan2 je dulu... tapi, kadang2 post je entry bila2 pun... berblog ni memang betul2 mcm kak cakap, berhantu...

Tomato Gurl's Life berkata...

betul blog ni berhantu...sbb berblog ciktom lupa makan minum..hehehe..

Uncle Lee berkata...

Hi Sarah, what you mentioned here very true. Ha ha, saya suka tu, 'blog berhantu'....ada juga orang2 da kena sangkut with h/phone, Ipod, and berblog. Matahari pun ta'kena badan.

It is good as well not good, but whatever it is, its fun too as we make friends and same time learn about food and whatever.

Saya suda retire, tada bacha newspaper da dekat enam tahun.... and kalau tada blog, pergi ke kedai kopi, atau mall walkabouts satu orang.
Sekarang ada blog, saya travel all over bacha orang2 punya blog cheritas, buat kawan, and....best dapat belajar bahasa modern, sebab bahasa saya sebelum Merdeka, ha ha.

Tapai nang buat saya lintang pukang is the new bahasa spelling...banyak lain to apa saya belajar in the 1950s, ha ha. Lelam kabote la saya bacha, but at least my bahasa modern now improving.
You have a nice day, keep well, Lee.

Cma Shiema berkata...

btl2..sonok dpt info2 bru n bertukar2 pndpt..
hantu???~~huhuhu..
biar berhantu..jgn jd hantu udah le....

SYaMiLa berkata...

sya mmg pantang ada free, dok dpn komputer..cek & order cust...

then ambik la peluang update blog...tp kalau dh kyusuk wat template...tk sempat la nk tgk...he3...

New Entry "Naik Motor Tak Pakai Baju… ^_^"

ainzuryn berkata...

betoi betoi betoi....heee

apik pehe berkata...

bto tu kak..kena setel keje dulu..ni pon apik baru ader mase sikit nk berblog..huhuhu

Arizakiah berkata...

meme beto....
i pn kade-kade ghalik jugok....

si biskut berkata...

serius cakap..dari dulu sampai sekarang tak penah muak dengan blog.Dulu ada akaun Tagged dah out,Fb pon tunggu masa deactivate..masuk opis memang masuk opis,tapi yg 1st sekali blog dulu kena JENGUK.Macam berkebun plak.

Solihin Zubir berkata...

sy selalu malam je..
siang tu kdg2 n kejap2 je.. hehe...

sarah-najwan berkata...

to all...
yang pasti..jika terlalu asyik melayan blog..mmg jadi ralit..harap2 kita tidak terlupa utk melakukan kerja2 kita yang lain sebab kita perlu hepi2 blogging jugak agar dapat mengurangkan tekanan yang dihadapi sama ada tekanan kerja atau belajar atau sebagai suri rumah..yoshhh...