selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 28 Januari 2011

** MODE: EMOSI **

Assalamualaikum
selamat petang
sekarang sedang hujan renyai-renyai
angin bertiup agak kencang
habis kain sidaian berterbangan
###############################################
saya ingin meminta pandangan
dan juga pendapat
tentang situasi ini:
uolls sudah bersemangat
sudah bersedia
sudah merancang segala-galanya
TETAPI
disebabkan satu..satu hal sahaja
SEMUA tergendala
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
apakah yang uolls akan fikirkan?
apakah yang uolls akan rasakan?
apakah yang uolls akan lakukan?
_________________________
p/s:**saya jarang emosi..huhu**

18 Rajin Komen:

nelly berkata...

rasa kecewa...
=(

Zue AnnaLeeya berkata...

frust tonggeng ar.. huhu..

nazirulhazwan~ berkata...

sebagai seorang yang sentiase positif, saya akan kate, ade hikmah disebalik segala yang berlaku:)

~ yus ~ berkata...

mula2 mmg kecewa. Biasanya akan terdiam seketika.

Tapi lepas beberapa ketika akan fikir semula. Think positif saja, walaupun hati tu masih kecewa, apa nak buat kalau segala yg di rancang tak boleh terlaksana kan. Ada hikmah di sebaliknya kot...

Siti Fatimah Fuzz berkata...

frust gila....

sarah-najwan berkata...

nelly:
kecewa dgn sikap yg tidak bertanggungjwb..tu je..

zue:
frust sb xle buat keje itu on time..

nazirul:
hikmah yg terbaeek ialah dia sruh berehat time CNY kat klate..

yus:
itulah hikmahnya..mmg dapat berehat time cuti tetapi msih terfikir2 akn hal itu sb tak setel..huk huk..

sarah-najwan berkata...

siti F:
frust sb xdpt setel awl..tu je..patut dpt setel awl..

sissyira berkata...

salam petang jumaat =)

hadapi dengan senyum..
bila senyum semua masalah umpama air yang mengalir =)

munna berkata...

sini pun hujan tak berhenti lah kak zai... klu munna mmg rasa frust tapi kena lah tgk juga puncanya... mmg tak pernah rasanya tgk post entry emosi2 bagai dari kak zai...

diana berkata...

kecewa la..
tapi kena terima hakikat..
mungkin ada hikmah nye..
bersabar banyak2..:)

sarah-najwan berkata...

sissyira:
tenkiu dik..akak senyum sokmo nih..

munna:
skrg panas lak..ni saje2 share emosi agr kureng sket rasanya..hehe

diana:
im okey rite now..tadinya mcm sedey sket..huk huk..tq deh..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

banyak2 sabar sis..ada hikmah tu..huhu

Hanis Azla berkata...

mmg frust jadinya.. tp selalu fikir mungkin ada hikmah yang tersembunyi disebalik semua itu..

Solihin Zubir berkata...

sabar ye kak..
sentiasa senyum dan berfikiran positif..
hidup mg penuh pancaroba.. heheh..

A.s.t.i.n.a berkata...

Mari say akongsi..
Fitrah wanita.. 1 akal 9 emosi..
tapi 9 emosi itulah yang menjadikan wanita amat istimewa..

Andai mereka mengerti...

puanbee berkata...

hangin..tapi sabar je lah nk buat cam mana!

sarah-najwan berkata...

LM:
sdg sabar..

hanis:
saya tau..hikmahnya nati buka skol..

solihin:
akak salu +ve..jika x..lagi stress..

astina:
yezza..kita mmg spesel..superwoman

bee:
sabar yg membataskan perbuatan di bwh sedar..tq bee

Eliza berkata...

kalo saya rasa mcm nak nangesh jap. biasalah org pompuan ni emosional ckit. tapi sekejap jer, pastu ok balik bila positifkan minda.