selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 7 Januari 2011

** LAGU FT **



Assalamualaikum
bersiaran sebelah petang
ini pertama kali
saya post video dari youtube
layan aje lagu faizal tahir nih
hahahaa...saya suka lagu dan suara dia
memang mantaplah
dan harap FT akan menang
AJL malam ahad nih
chaiyokk FT..
p/s: layan lagu ajelah.. heehee

17 Rajin Komen:

Hanis Azla berkata...

memang peminat FT betul ni.. he..he.. tidak syak lagi..

CIK TOM berkata...

cik tom pun suka lg faizal tahir...tp faizal tahir punye olang..cik tom manyak talak suka la..hehehe

xpe la akak..cik tom tau akak busy..wlpn lmbt yg pntg dtg jenguk cik tom jg tau..huhu

~ yus ~ berkata...

Wah! memang peminat Faizal Tahir ni. Baru baca komen akak di blog saya kata nak post video, dah buat pun.

Entri baru Tarikh penting yang aku tak ingat...

sarah-najwan berkata...

hanis= minat lagu dan sore je..hehe

ciktom= hehe..minat masing2 lah kan..akak suka lagu..ehhe

yus= tu la..try buat nih..tapi xreti nk letak dok centre dan tulisan jadi xde paragraph..hahhaa

noor berkata...

pg td dgr lagu AJL unplugged mmg sdp..rasa nk dok dlm kete xmao kuar..
nor sgt suka dia kak...
sore sedap

Ati Masrif berkata...

tengah layan ni...lala..

muka dia ada iras2 ayah kita muda dulu..hihi

MamaEma berkata...

saya pun suka FT... tp jrg2 tgk muzik2 ni.. time final baru nok kelih (ore kelate)...hehehe...tgg sapo hok mene tue gak...

sedih tokleh dgr lagu dio tu..youtube pun dah keno block doh kat opis nie... jange blog saya pun di block..huru hara lah nanti....

sarah-najwan berkata...

noor= mmg layan lagu ni..best..

ati= layanz...owh..ye ke..hhee

mamaema= olo..akak pom jare2 tgk muzik2..tgk final je..ehhe
pulok doh keno block..kalu block blog gak..beli berukbenlah so..hehe

Cma Shiema berkata...

cma pom suka layan lagu si ft ni..asyikkk..

diana berkata...

hehe..
pertama kali saya tengok ada video kat blog ni..

tak minat faizal tahir..
lagu dia pun tak berapa la..
saya minat..
errrr..minat...
er...entah..
hehehe

aibaks berkata...

aibaks pun sokong faizal tahir gak..

Das berkata...

hahaha peminat FT rupanya...aku suko lagu dia jah...tk suka style dia...

sweetsal berkata...

minat FT ke?..suka lagu dia tp tak minat style dia...hehe

bee berkata...

haha peminat Faizal Tahir jugak nih... moga2

sarah-najwan berkata...

cma= mmg asyik..lagu dia la..

diana= tu la..pertama kali tu smbil blaja..sesuai ngan musim AJL nih...hehe..sapa yg awk minat tu..

aibaks= hrp lagu dia menang..

das= suka lagu dan sore dia jah..

kaksweet= hehe..

bee=hehe..moga2 apa bee?..hee

Gayahspears berkata...

Gayah pon minat jugak..lalalala.. mood nk nyanyi bila AJL ahad ni..huhu

diana berkata...

saya minat kumpulan search..
tapi diaorang tak masuk AJL..
hahah