selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 30 Januari 2011

** MAIN BOLING!! **

Assalamulaikum
selamat tengah hari semua
pagi ini saya pening kepala weh!!!

lepas baring-->baring
baring-->baring-->baring
mana hendak hilang peningkan
last-last bangun masak tengah hari
sambil-sambil masak
buat entry dulu
YUS-->tegar doh akak nih..hahahhaaa

saya belum balik klate lagi
mungkin lusa atau tulat
sebab hubby masih keje
dia bukan cikgu skoloh..hehe

semalam saya menjoinkan diri
melihat hubby main boling
bukan saya yang mainnya
jika saya gak..daripada 20 balingan
90% masuk longkang..hehehe


**lama tak selit pic dalam entry-->pemain amatur semalam**

lepas itu teknik pun salah
bukan teknik sebenarnya me"layang"kan boling
sebaliknya melemparkan boling..failed!!!!

tapi saya serius bagitau
bolinglah saya tak suka main
bola dia berat weh!!!
sakit jari-jari halus mulusku ini
lenguh-lenguh dan pegal-pegal rasa belakangku
takmo eh...

uolls suka main boling tak??
ada yang memang sukakan
tiap-tiap minggu main boling
main boling pun elok
untuk stamina dan kentalan otot lengan
pejal-pejal gitu..wah!!!

p/s: MODE:KLATE!!

23 Rajin Komen:

~ yus ~ berkata...

hahaha....sah tegar ni kak.

Saya pun dah lama tak main boling, tapi saya suka main boling, walaupun tak pandai main..hehe.

Tu le anak2 cuti, abahnya tak cuti, tak best juga kan...

Saya pun Rabu baru dpt balik kg ni..huhu

sissyira berkata...

salam pagi ahad =)

saya pun tak suka main boling, bukan tak suka, tapi tak pandai,,,100% bola masuk longkang..hha

p/s maaf lama tak jejak, internet problem ;(

Eliza berkata...

lamanya tak gi main boling..sah-sah masuk longkang jer kalo start balik. huhu..

Rozie, main boling boleh addicted tau kalo dah biasa..

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahaha.same la kite kak. kalau men bowling, memang ke longkang la jawabnye :P

Ati Masrif berkata...

ohh..tak kelik kelate lagi mek ni

kita suka juga..
riadah yg anak2 pun suka

dan salah satu cara nak besarkan
urat2 di tangan ni ha...huhu

niesz berkata...

lame da xmain bowling..pnh ke niesz main?hehehehehe...

doakan adik niesz yer..
updated entry : risau nya adik kat kaherah, ada rusuhan

Hanis Azla berkata...

mmg tegar tu sarah klu pening2 pun boleh post entry.. he..he.. akak pun tak minat & tak reti main bowling.. failed sokmo..

eelobor berkata...

setakat nak main tu boleh lah, tapi jika di beri pilihan lebih suka main futsal atau badminton

puanbee berkata...

suko tapi lebih suko masukkan bola ke longkang kot!

diana berkata...

saya pun tak boleh la mian boling tu..
tak boleh bermakna tak reti..
hehehhe..
lagi satu segan la sebab bila nak melayangkan bola tu mesti orang tengok2..
hahhah

sarah-najwan berkata...

yus:
hehe..ketegaran tahap normal nih..
xpe suka main..bole improve kadar ke longkang tu..

sissyira:
hehe..samalah..

eliza:
ni pro ni masa main dulu kan..tapi saya mmg xminat boling..

iqa:
kita serupaaa...

ati:
tang besar urat tu takmo..berat weh..

niesz:
hahaha..ni xpenah main la ni..satgi akak terjah blog kamu

hanis:
hahaha..sama2..tegar tahap normal ni..1n3 per day..

eelobor:
tu la..probnya..akak ni xmain2 apa game pun..ngemas rumah je sbg senaman

bee:
hehe..geng amatur blakow cam akak..

sarah-najwan berkata...

diana:
yang segan tu satu hal..malu kan..seme org tgk bolingku msuk longkeng..maluuuu...pastu gaya balingan yang agak xsesuai..huhu

A.s.t.i.n.a berkata...

Weee bestnya kak sarah main bowling..

seronok bercutiii...

Stay cuteeee ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

saya pun x pandai men bowling tau sis..sedihh

suri solehah berkata...

bakpo pening pulak tuu..mek sarah nak leh adik ko.. :-)..la ingat dah sapa kel..tgk kt shoutmix semo ore ucap lek kel,,kita ingat ko balik doh..

Cikgu Nurin berkata...

waaa...suke suke...dah lama tak main nihh...

sweetsal berkata...

dh lama tak main bowling ni..kalau dh start memang best walaupun masuk longkang..hehe

Yasminhamid berkata...

saya suka main boling walaupun tak pandai...hahaha...

Miss Yaty berkata...

yaty tak sampai 10 kali pun main bowling tapi bagi yaty main boling memang best dan unik...

unik sebab kalau masuk longkang maknanya kita tahu tangan kita bellok..hihi ;p

Cma Shiema berkata...

waduhhh bowling sehh~
bestttnye..
da lame cma x berbolingngan...
hehe3..

Solihin Zubir berkata...

saya penah main bowling skali je seumur hidup.. heheh.. kurg minat..

AngahSayang2314 berkata...

yah angah pun sama gak baru jer main last week

CIK TOM berkata...

jom main bowling!!tp cik tom juara longkang je la..huhu