selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 8 Januari 2011

** HOT AND COOL **

Assalamualaikum
selamat tengah hari semua

semalam sehingga jam 11
saya dok melangut BW
kekonon hendak dapatkan traffics
sebab dalam minggu ini
sayakan kebizian

keinginan BW saya terbantut
apabila saya terjumpa
beberapa blog yang memperkatakan
satu isu hangat sekarang
iaitu pemakaian tudung SHAWL

jangan ketawakan saya
sebab saya ini hanya tahu
tudung BAWAL bukan ikan
dan tudung AWNING bukan yg kat luar rumah deh..hehe

saya jadi tertarik dan menarik
untuk membaca keseluruhan n3 dan komen
pelbagai komen yang ditulis sama ada +ve atau -ve
pastu ada yang bagi link
saya pi pulak blog itu
sehingga banyak benar blog yang saya buka
dan baca semuanya...hahaaaa
padanlah saya ini

setelah difikirkan semula
kita kene ingat KENAPA kita buat bloglah kan
hendak berkongsi cerita suka ria gembira
hendak bercerita sambil menyelitkan maklumat dan info
atau hendak apa???
dan kita juga perlu ingat
bahawa setiap orang yang berhak ke atas diri dia sendiri
secara mutlak

tepuk dada tanya selera
yang penting
setiap lakaran tulisan karya siber kita
janganlah sampai menyentuh hati mana-mana pihak

p/s:kita semua HEPI-HEPI BLOGGING DEH!!!!! i loiikeeeee ^__^

21 Rajin Komen:

kak Erna berkata...

sarah-najwan..akak pun teringin jugak nak tau tu..tapi belum jumpa lagi blognya.

sarah-najwan berkata...

ada kak erna..saya pom terjumpa dlm xtersengaja..

jika akak bw..pasti akan jumpa..bole baca utk tau dgn lebih lanjut..

BIONIC WOMEN berkata...

huhuhu..x pernah ag plak terjumpa nih..nak tahu jugak...

betul jugak tu. kita berblog utk suka2..utk kenangan suatu hari nnti..
harap2 xderler yg menyakitkan hati sesaper

Papa Mifz berkata...

tu la kalo berblog nak kutuk sini sana x baik la kan...not good not good...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

salam, bagi BSB blog nie tempat share something dgn kengkawan semua. sambil tue byk info boleh dpt dr blog.sambil menyelam minum air.

Ati Masrif berkata...

errr..macam-macam kerenah yer
sarah..

bahasa menunjukkan bangsa
berhati2 lah sentiasa

kita happy jugok blogging..

sarah-najwan berkata...

bionic= tu la..kita share yg suka2 aje...barulah sentiasa hepi go lucky..

papamifz= buatlah blog yg org suka singgah krn n3 yg santai dan berinfo...

BSB= ada yg niat baik nk share sesuatu..tapi kdg2 ada yg xsedar..sedikit sbyk mengguris hati org lain..mmg kene hati2..

ati=mmg kene hati2..lebih baik kita citer ttg keluarga kita dan citer anak2 yg xpernah abis nih..hahhahaaaa

PuanBee berkata...

bee pun tk jumpa lagi nih..haa

~ yus ~ berkata...

Ye betul. Hepi2 blogging. Yus suka kongsi cerita, sambil2 tu dapat tingkat amaun nuffnang bagus juga..:::*wink*:::

diana berkata...

no komen..
hahahah..

Cma Shiema berkata...

hohoh..sy xtau nk komen ape pasal tudung shawl ni..tepuk perut..tnye lapo ke idak..:p

cma ade tag akak..contest domain tau..ade mase join deh..

http://shiemacma.blogspot.com/2011/01/free-domain-dan-hosting-dr-mr-namiecom.html

hepy2 blogging jugak...

Zaidah berkata...

tak bestlah klu berblog just untuk mengutuk n menghina orang lain...tak baikkan....kita berblogging untuk kenangan n simpanan cerita setiap hari...

Gayahspears berkata...

be ur self kan akak??? huhu

Kalamhati berkata...

saya setia ngan ikan bawal saya..hehe
gi skoloh meme bawal..gi jale baru teduh nga awning..hehehe

toksoh la kutuk2 ni..kalu nk tego pun biar berhikmah..ye dok?

sarah-najwan berkata...

bee= akak pom terjumpa secara xsengaja..hehe

yus= yup..kita hepi2 je..jika dpt $$ dr nuff sbg bonus..

diana= aikk..hahhaa..

cma=..hehe..ttg shawl tu..akak xkomen..akak cerita psl cara kita berblogging...hhee

zaidah= berblog utk isi masa lapang dan cerita yg gembira..bertanya utk dpt info..dan yg baiknya..jika kita dpt beri info atau sesuatu yg berguna pada org lain..

cikgayah= akak gini doh..citer byk psl anak dan keje..hehe

kalam= hehe...kita hepi2 blogging je deh..

Miss Yaty berkata...

setuju tu kak sarah..sekarang ni yaty pun dah jumpa mcm2 blog yang macam saja nak bikin panas...yaty tak kesah kalau mereka tu buat entry tu untuk slg mengingati tapi masalh nye entry mereka mcm lebih menghentam pihak lain...sedih mcm ni kan :(

eelobor berkata...

hehehehe, kalu ado kata2 mengguriskan akak, saya pun mintok maaf awal2 deh.

diana berkata...

haha..
no komen je la sarah..
maklum la..
saya ni kalau bab2 gini selalunye otak dan hati saya
berfikir lain sikit dari orang lain..
tak semua orang boleh terima ..
jadi no komen je la..

n.hasleena berkata...

berblog utk kenang2an kak...
teringin satu hari nnt baru bagi anak2 baca pulak :)

SyedGraphiX berkata...

haha..akk..
part yg last tuuu

"i loiikeeeeee ^__^"

looike tu ape :P

jaja9 berkata...

hi sarah.....nice blog. Sarah, boleh bg link x blog apa yg citer pasal shawl tuh, nak tgk jugak apa info nya sbb jaja pon suka pakai shawl....so kalau dapat baca apa isunya bagus jugak tue....thanks.