selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 6 Januari 2011

** PERNAH TAK?? **

Assalamualaikum semua
bersiaran sekejap sebelah petang

uolls kan pernah tak
rasa kerja banyak yang amat
tak tercapai dek tangan
tetapi tak tahu hendak buat yang mana
hehehee

tak kiralah kerja rumah ke
kerja pejabat ke
kerja dok goyang kaki ke
mesti kita pernah rasa gini

dan jalan penyelesaiannya
seme kerja kita hold
last-last kita dok main tenet..
jika dulu zaman tak glemer tenet
kita akan berdushung tidurrrr....
[entry ni sebenarnya hendak memanggil mood penulis yang ke laoottt]

p/s: ^__^

23 Rajin Komen:

azieazah berkata...

Ehh pernah laarr. Bila dah tension, tak tau mana satu, bingung keliru (mujur tak bangang). hehehe

last-last layan intenet.

Dulu masa belajar, jadi cenggitu, last last baca novel!

Izan Ishak berkata...

pernah kak. bila dah ada belog ni, laju je tgn nak bukak pc...hikhik... maka duduklah sejam dua sebelum buat keje yg sebenar..

CIK TOM berkata...

hehehe..akak..cik tom selalu je camtu..bila terlalu byk kerja tidur o main tnet..hihi

Cma Shiema berkata...

hehe..samelah cma...bila dah semak sgt keje lari g tido @makan dulu...
keke..

maxi rosli berkata...

pernah sis..sabar ek?

BIONIC WOMEN berkata...

hehehe..bukan setakat pernah ajer..selalu..hahaha

~ yus ~ berkata...

Memang pernah, dan selalu juga..hehe

eelobor berkata...

hahaha, hari2 cikgu main bola,

Kalamhati berkata...

biasa sangaaat!hihihi
biasanya sy layan tenet jap..takpun pegi minum kt kantin jap kalu kat sekolah..

pernah sekali tu, balik umah kul 12.30 mlm stay back kat sekolah sbb esoknya ada pemantauan besar2an dr kementerian dan DBP..masa tu rasa mcm nak mati je..huhu

kak Erna berkata...

sarah..dah timbul ke belum..mood yang dibuang kelaut tu..he he..

sweetsal berkata...

mood cikgu ke laoottt..tapi rajin lg menulis, tak macam akak ni...hehe

S..U..D..@..I..S berkata...

hari2 rasa mood cam tuh.....
jalan2 blogging cari cite lawak....

Miss Yaty berkata...

pernah kak..sekarang ni kat pejabat tu macam tulah..hihi :)

sarah-najwan berkata...

kak azie= hahhaa..takmo pening keliru...peminat novel rupanya..hehe

izan= yg xfhm tu..tenet kita mcm rajin pulak..bahaya betul

ciktom= hehhee..kita serupaa..

cma= makan akak xpenah..s/ada tido atau tenet

maxi= sabar mesti dah

bionic= hahhaa..xle wat apa..

yus= xle wat guaner

eelobor= hak ni pom sama...hehe

kalam= xpenah lagi stay back gtu..paling terik dok skol jam 5 je..pahtu..balikkkkk...

kkaerna= belum..ni dok layan tenet lagiiiii..huhu

kaksweet= tu yg xmenahan..tenet lagiiiiiiii

sudis= tu psl tenet..bg semangat dtg..hahhaa

miss yaty= hahaha...ni problem sejagat..

ibusofiya berkata...

sokmo2 rase masa blajar dulu..tak tau nk start hok mane dulu..alih2 tinggal blake..hihihihi

diana berkata...

heheh..
saya selalu gitu..
bangun pagi2 je rasa banyak benda nak buat..
tapi tak tau nak mula yang mana..
last2 ambik bantal tidur depan tv pulak..
hahah

aibaks berkata...

sekali sekala tu de la.. biasa la kak.. klu da malas.. tdo je.. pastu da deadline baru terhegeh2 nak buat.. hehe

misza berkata...

spanjang tahun camtu. bila awal tahun camni kena abiskan keje tahun lepas, rasa macam nak bernafas pun tak sempat. hehehe...

munna berkata...

selalu jadi macam tu kak.. lagi pulak munna ni jenis yg suka menangguh buat kerja... bila dah tak terkejar mulalah pening .. kepala dan lutut

Solihin Zubir berkata...

hehe.. sy pon sebok ngan kerja n kursus.. smpai 3 hari x update n x sempat online.. hehe..

noor berkata...

kak sarah
of course penah
xtau mana satu nak buat...surfing jerlah apa yg patut

Ogy berkata...

angkat keyboard, pernah pernah penah :)

MamaYatie berkata...

hahaha...mmg ada...skrg ni la..sbb dah bbrp hari asyik non stop jer..semput di buatnya