selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 22 Januari 2011

** HARI TIDURR **

Assalamualaikum
selamat petang semua
sekarang jam 3.45 petang
baru saya bersiaran..hehe

inilah hasil daripada
acara merentas taman perumahan
pada pagi tadi
menyebabkan saya dan 4 anak
ketiduran terus sejurus balik
ke rumah jam 12.00 tengah hari
skolah along dgn angah pun acara merentas desa juga
tetapi acaranya dilakukan di taman bandar
acara mengelilingi tasik

semua acara tamat jam 11 pagi
kemudian ada sedikit jamuan
santap sekenyang mungkin
sebab bila balik saya dah tak koser nak masak
sebab fenattt!!!
semua anak saya uruskan walaupun hari sabtu
sebab my hubby ada pertandingan volibol

jadi balik sahaja ke rumah
bersihkan diri masing-masing
berdushungggggg!!!! masuk tidurrrrr!!!!
bayangkan kami semua tidur
dari jam 12.30 tghari kot hingga 2.30 petang
wah!!!! memang hari tidur sedoniaa!!!
betapa segarnya apabila bangun deh...hehe


**ini hasil along dan angah merentas taman - dapat juga pingat utk tempat ke6 dan ke7**

p/s: hubby lak blik jam 6ptg..dok rumah ajolah petang ini..huk huk..tak leh jenjalan..

24 Rajin Komen:

Kalamhati berkata...

Kepensanan ye..hehe

ambo ado LADAP arini..tadah telingo jah la..

ezzu berkata...

kepenatan sgt....lama benor tido...x pening ke kepala tido lama2...??hehehehe

suri solehah berkata...

wah seronoknya kalau dapat menidurkan diri sebegitu sarah..payah nak cari anak2 tidur skali..kalau bukan tgh malam..

Izan Ishak berkata...

tahniah angah along. penat2 pun berbaloi2 dapat pingat tu~ lepas ni boleh jadi wakil negara pulak~

diana berkata...

uih.. lamanye tido..
saya lak kalau siang tak boleh tidur lama2 gitu..
badan jadi lemah..

saya pun tak jalan2 hari ni..
suami kerja..
jam 12 malam nanti baru dia balik./..

bila tengok dia dukung adik dia nampak dia sangat sayang adik dia tu..
heheh

En iLham berkata...

hehe
pagi tadi pun sy merentas kampus gak.hehe
tapi banyak berjalan jer
haha
balik2 singgah kedai makan nasi lemak pastu tdo sampai masuk zuhur
penat lama dah tak bersenam
haha

sarah-najwan berkata...

kalam:
mmg kefensanan..hehe..
awal LADAP demo..ehhe

ezzu:
xpfenin sb mmg fenattt

suri:
sebab seme letih..seme terlibat secara langsung along ngan angah..sarah dan najwan..jadi pembantu chek poin..ehhee..tu psl seme tidow...

izan:
dulu xpenah menang..ni pestime..hehe..berbaloi letih tu..

diana:
tu la..dah lama saya xtido waktu ptg..ni sb mmg fenat sgt...
kita serupalah gtu..
mek sarah mmg suko didukung..along je bole.yg lain xabgi sb takut jatuh..

syamil:
kamu xpe tido..saya dulu masa bujang dok study..xdok keje..tido je..dulu2 mana ada blog2 nih..jiak tidak..dah lama saya ada blog..hehe

kak Erna berkata...

salam sarah..dapat hadiah jugak dia ye..
seronoknya dapat tidur..

A.S.T.I.N.A berkata...

Seronoknya aktiviti bersama anak2..

azieazah berkata...

siang mak dan anak-anak tidor sakan, malam kang abah nyer plak tidor sakan.

abih tu, sapa nak tolong urut kaki? hehehehe

mamalieyna berkata...

waaah along, hebat jugak..dpt pingat tu haa..syabas! ^_^

ooh samalh kita kak, dok umah jer ari ni..huhu..

Cikgu Nurin berkata...

Sarah...sesekali dapat tidur tanpa gangguan...sanga sangat best kann...?

Amy Syaquena berkata...

Bestnya aktiviti bersama anak-anak..

sweetsal berkata...

lamanye tidur 2jam tu kan?.malam ni mesti tak lelap mata sbb dh puas tidur siang..kalo siang akak leh tidur paling lama pun setengah jam je, kalo lama sgt mau mengigau..hehe

eelobor berkata...

setakat tidur sejam dua waktu tengahari ok jer. tak dok masalah gapo pom keh, malah molek baru sebab ganti balik tenaga tuh.

sarah-najwan berkata...

kak erna:
mmg best..sb dah lama xtido ptg..salu xpenat pun..

astina:
tggulah kamu ada anak nati deh..

kak azie:
hehe..xde sapa nk urut..saya time ngurut kaki ni hanya tika preggy je kak..wajib sblum tido..

mama:
tq ..dok umah dgn bosan..huhu

cikgunurin:
mmg best..yg best sb seme tido..fenat blakow..

amy:
hehe..

kaksweet:
hehe..mlm tetap cam biasa tido..ngigau jika tdo lepas asar je..

eelobor:
tu la..xde mende pom..baik tdo..

nazirulhazwan~ berkata...

fuh, power gak tu dpt medal;p

Mama Hanim berkata...

sedak tido tu.. tamboh geh..hehe..

Solihin Zubir berkata...

woah.. anak beranak aktif bersukan.. ehehhe..
tahniah ye diucapkan kpd along n angah.. :D

sissyira berkata...

salam

budak2 mmg aktif kak,

tahniah untuk mereka berdua :)

ziarah rakan yang saya follow :)

Cma Shiema berkata...

mesti penat sgt tu..

echah mashuri berkata...

tido adelah syurga dunia bagi echah.ehheeh

PuanBee berkata...

hehe anak beranak tidur mang best lah kak..tak risau bila akk tidur kan..

aibaks berkata...

rajin tul la anak2 akak tu merentas-rentas.. hehe.. teringat time aibaks remaja dlu..huhu