selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 3 Januari 2011

** HARI PERTAMA **

Assalamualaikum
selamat petang semua

al-kaedahnya saya baru
sampai di rumah
selepas semua kerja selesai
kira-kira jam 4.30 petang
fuhhhh..semangat betul hari pertama
bekerja nih..

hari ini pun..tengah hari sudah
barulah saya menjenguk blog
ketika hapdet entry tadi sahaja
kendian sambung tugasan lagi
tak boleh nak layan mana
blog kesayangan hamba ini..huhu

nampak gayanya
permulaan bekerja ini
memang sibuk
ini pun sebab hubby buka tenet
saya tumpang semangkuk hapdet

biasalah saya rasa
permulaan sesuatu perkara
kita sukar untuk mengurus dengan cekap
al-maklumlah sebab hampir dua bulan
tak turun naik tangga sekolah setinggi 4 tingkat itu
ginilah jadinya...hahahaaa..

p/s:semoga esok..line clear sahaja..

18 Rajin Komen:

Hanis Azla berkata...

start exerciselah hari ni yer sarah.. td masa hantar anak ke sekolah pun nampak cikgu2 semua busy melayan hari pertama sekolah ni..

... berkata...

selamat memulakan tugas kak... shera pun hari ni hari pertama pegi kuliah... sesat2 cari kls...

PuanBee berkata...

haha nih cikgu punyer cerita!

Kalamhati berkata...

semangat demo weh..hehee
dan lagi hapdet blog tu..hehe bravo!

suri solehah berkata...

salam sarah.

samalah kita hari pertama memang kelam kabut..dengan orang nak pantau lagi,,sampaikan anak masuk tadika tak sempat pergi daftar lagi..sibuk urus anak orang..tapi dah nama keja kan..huhu

Papa Mifz berkata...

sempat gak update nih kira ok la eh...bagus2...hehe
selamat bekerja yer...

diana berkata...

saya yang tak kerja ni pun sibuk jugak hari ni..
dah petang baru sempat buka blog

Ati Masrif berkata...

bagus tu cikgu...
semangat berkobar2 deh
kita pong nak ikut semangat juga weh..

mYeQa berkata...

Selamat bertugas...boss.

n.hasleena berkata...

samalah kita kak...
sy baru sempat menjenguk nie :)

Cempakamelati berkata...

Selamat mengajar dan mendidik anak bangsa.

ieda berkata...

biasa tu kak .. nama pun cikgu .. 1st day nie lah baru nak suai kenal anak murid .. anak murid nak suai kenal cikgu2 :)

Solihin Zubir berkata...

heheh.. mak sy pon arini ari 1st beliau start kembali ke skolah.. heheh..
slamat mengajar ye akak..

sweetsal berkata...

selamat kembali ke sekolah..walaupun cikgu busy tp sempat lg update blog..cayalah..hehe

eelobor berkata...

hari ni mesti pakai baju cantik2 kan cikgu? hihihihi

Izan Ishak berkata...

izan yg baca n3 akak ni pun jadi semangat pulak!

AngahSayang2314 berkata...

cikguu selamat kembali ke sekolahh & selamat bekerja hehehe

CIK TOM berkata...

busynya akak..slmt mengajar ye ;)