selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 16 Januari 2011

** GELAS BESAR **

Assalamualaikum
selamat petang semua
harap sedang berehat-rehat blako deh!!!

pernah minum air gelas besar tak?
mesti pernah kan
saya minum air ni
di terengganu masa hujung tahun lepas
kira gambar lama entry baru..hahaha

yang bestnya tentang air ini
memang dalam gelas yang besarlah
ikut permintaanlah
hendak yang biasa pun ada

air yang dibuat pula
memang campuran pelbagai jenis buah
hendak perabis tu
memang ambil masa
jika yang suka lepak
lama-lama kat kedai tu
elok sangat mencuba..hahaa


macam yang dalam gambar itu
seingat saya campuran buah
nangka, tembikai, anggur, strawberi
kiwi dan karot...hahaha
rojak habis dalam gelas itu
tapi rasanya memang sodap!!!!!!!

tapi yang tak menahan
disebabkan gelas sangat besar
najwan kene berdiri
untuk menikmati airnya
layanzz!!!!!!!!


p/s: kat kuantan ni..kat mana ada air gelas besar? saya hendak terjah..hehe

28 Rajin Komen:

iwan_dextrous berkata...

kat melaka pun ad satu gak...rm2 je..lg besar mcm jug uw rm3-4 kalau x silap

Izan Ishak berkata...

kami kat sini tak pernah try lagi gelas besar. ada satu tempat kat sini dekat ngan umah je.

eelobor berkata...

hehehe, teringat zaman lepak2 malam masa lepas spm dulu2. mesti cari kedai air buah gelas saiz XXL. nak habiskan....perghhh, pastu ulang alik ke tandas

♥ sempoi295 ♥ berkata...

air gelas besar seberang takir..

Kalamhati berkata...

hehe best2..kalu kat kuantan ni..saya berehi minum kat ana ikan bakar..share ngan kwn2..amik dua gelas minum tiga org..

teringat masa blaja dulu..ada kedai makan offer air gelas besar..bukan dlm gelas tp dalam bekas kaca hak macam akuarium ikan bulat tu..kalu berjaya abiskan dia bg free je..hehe tp ramai yg tak sanggup..sbb kalu tak abis kena bayar..mahal tu

BIONIC WOMEN berkata...

kat kuantan saya pernah minum kat john gelas besar asenya namanya kat tanjung lumpur...
rindunya kat kuantan...nak balikkkk...huhuhu

... berkata...

sedap kak minum jus dalam gelas besar... air x sedap pun rasa sedap...

dyea irdina berkata...

ni mesti minum kat sbrng takir ni..saya suka g lepak sana sbb mknan pun ada mcm2..pas tu murah lak tu

sarah-najwan berkata...

iwan:
mahal xpe..jnji sedap..juicyy

izan:
try la izan..mmg sedap..anak2 jika gelas besar tu..share je sb byk sgt..

eelobor:
hahaa..tu la..byk sgt..tok cekak nok perabis..

sempoi:
hehe..pandai kamu..

kalam:
kat ana ke?..xpenah tgk org order eh?..bole try ni sb salu mkn kat stu..

jika dlm bekas akuarium tu..mane bole abis..saje je buat peraduan gtu..sb tau xdok sapo bole abis kot..ke ade??..hehe..jika ya..terer org yg bole perabis tu..

bionic:
owh..nati bole gi servey..meh kuantan..hehe

shera:
hehe..tapi mmg sodap..

dyea:
ermm..kat sini akak mkn kopok lekor je..

suri solehah berkata...

salam sarah..fuh rasa apa yang paling ketara kalau dicampur semua buah tu sarah?
Biasa juga minum tapi yg satu perisa je..

CIK TOM berkata...

cik tom pernah minum kat batu rakit/seberang takir kan kedai ni...mmg sedap...huhu..

PuanBee berkata...

gelas kecik pun share inikan gelas besar kak..huhu

niesz berkata...

lps minum ni mmg kembung perut..hehe

azieazah berkata...

Kalu dah jumpa bagitau ya. Nak terjah Kuantan lahhh....!

Minum sampai kembung... hehehehe

sweetsal berkata...

sedapnye minum air campur2 ni..tak pernah rasa lagi..nak try jugak lah..hehe

diana berkata...

wah..
meriah betul dalam gelas tu yee..
semua berkampung kat situ..
jadi air tu namanye apa??
heheh

sarah-najwan berkata...

suri:
entah..mcm2 rasa tapi mmg sedap..yg pasti mmh xrasa setiap buah tu..

ciktom:
yezza..hehe..

bee:
tu la..ni share2 je..xabis..nati mmbazir

niesz:
xde kembung sb ni air buah je..yg apsti jgn minum time perut dlm keadaan lapar..atau kosong..mmg akn kembung..

kakazie:
begheh..nati saya n3kan lagi..

kaksweet:
bole kak..ce buat sdiri..mesti lgi best sb kita byk guna buah2 tu..

sarah-najwan berkata...

diana:
ntah..xde nama kot..juicy2 rasanya..hehe

tapi mmg best diana..

Solihin Zubir berkata...

haha.. minum lam gelas besar ni mmg puas!

minuman pertama yg saya minum lam gelas besar ialah grape susu.. hehe..

Eliza berkata...

mak ai..banyaknya buah blended..tak pernah try pulak gelas sebesor nih..

ch@ berkata...

pergh, kalau kita yg minum tu, esoknya bertapa kat tandas aja laaa. hahaaa.

Ati Masrif berkata...

tak pernah cuba
tapi pernah nampak

kalau besar macam tu
mesti harga pun double lah yek

Hanis Azla berkata...

masa kat KT hari tu pun akak ada singgah kat kedai tu. Air dia mmg sedap. Jadinya gelas besar pun kita boleh habiskan. Sampai hari ni anak-anak asyik teringat2 air gelas besar tu.. entah bilalah dpt pergi lagi..

ieda berkata...

kak nie kat TL kan ..
dah lama x pekena gelas besar nie hehehh

jia berkata...

kat tanjung lumpur ada la..nama restoran tu gelas besar..

AngahSayang2314 berkata...

wo bestnyerrrrrrr angah teringat kat terengganu angah minum air durian belanda memang best la... dah macam minum dalam pasu besarrrr giler...1 keluarga minum kongsii hahahaa

aibaks berkata...

tapi kak.. klu wat sendiri lagi best.. takut depa buh buah nye sekerat je..pastu gule nye selonggok.. kat area aibaks ni de gak jus gelas besar.. rm2.50 camtu.. memang kembung perut lepas minum segelas.. hehe

Cma Shiema berkata...

whoa..cedapnyer...

cma slalu g kat kg baru...
kat kuantan??xtaw la kak...