selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 25 Januari 2011

** COBAAN **

Assalamualaikum
bersiaran dalam mood
perut berkeroncong **wink**

hubby: hello..bla..bla..bla..ye ye..
operator: ye..ye..
hubby: large hawaian chicken+ garlic bread+mushroom soup
operator: ye..ye..
hubby:okeh!!

itu dialog biasa hubby
jika kami dalam mood
hendak makan ini

*

*

*

*

*

*

*
*

*

*

*

*

*

*

**kredit pic to google**

p/s: malam ini berlakulah conversation macam dialog kat atas nun..hehe

22 Rajin Komen:

azieazah berkata...

Kak Azie baru plan nak pi makan pizza Jahat ni...huhuhu..

Cma Shiema berkata...

elo elo..order to saye juga ye...
he3...tersengeh baca n3 akak ni..

oh...piza....nyum2..

A.S.T.I.N.A berkata...

Fuyohhh jelesss eihhh....
bak bak sket...

Zaidah berkata...

time perut nyanyi lagu keroncong makan ape2pun sedap...lelagilah pizza...

diana berkata...

oo..yeahhh!!
malam ni tak payah masak dah..
hehheh

~ yus ~ berkata...

wah! best tu mkn pizza. Kami jarang call biasa serbu restoran dia je...pernah call sekali je, tu pun kat hotel time hubby tgh keje, kita kat dlm bilik tu kelaparan...hihi.

MamaEma berkata...

operator: maaf incik..kami tak boleh hantar pesanan ini?

incik suami : apa, tayar pancit!!!

hahahaha!!!

sarah-najwan berkata...

kak azie:
jom kak..malam ni kita tepek pic pijahat yg kita beli tu..hehee

cma:
elloe..ellow..ye..yee..nati claim ngan penerima pijahat yer..hehee

astina:
ala..akak amik dr pocik gogle je tu..

zaidah:
hehe..tu la..meleleh air liur nih..

diana:
hoyeh..tu sudah pasti..hhee

yus:
skrg akak call je walau kami kat luar..xpyh tggu lama..nk mkn kat stu..geram ngan anak4 yg aktif tu..abis buny pinggan mangkuk puyuk belange..malu je..hehe

mamaema:
jika tyr pancit..ata naik bas deh..atau cab..hehe

kak Erna berkata...

salam sarah..teringin jugak ni..tapi nak kena tunggu cuti mingguan.nak cukup korum..he he....

cacing berkata...

pijahat!!!! nynum3!!!

Solihin Zubir berkata...

uiiii... pizza! dahla feveret sy pizza hut... akak wat sy terliur di saat poket tgh kering.. hehehe..

bunga berkata...

bestnyerrrr...

Hanis Azla berkata...

ni yang rasa mcm nak calling2 piza delivery jugak ni.. he..he.. selamat menikmati pizza yang dipenuhi cheese yang sgt enak itu yer..

sweetsal berkata...

sedapnye makan pizza..tak try yg baru ke? akak hari2 mkn pizza..dh jemu dh..hehe

Ati Masrif berkata...

alaa...
lama tak makan tu..
kat sini tak leh nak delivery
jauh sgt dari kedainya..

sarah-najwan berkata...

kak erna:
nape kene tggu ckup korum tu..ehehhe

cacing:
pi beli pijahat tu...

solihin:
hahaha..beli je yg small personal tu..

bunga:
yezza..

hanis:
call jgn xcall..bygkn pija yg ditarik dgn keju yg bertautan itu...perghh!!!

kaksweet:
ye ke kak..akak salu beli yer..sedapnya mkn..

ati:
ye ke..dok mane ati..banting eh?..

eelobor berkata...

sruh jer si mamat muto tuh datang antar kat sini gak yer. pastikan yang large punya...

suri solehah berkata...

patutlah bau sampai ke sini,,mmg peminat pizza gak..tapi kt sini tak de yg hut tu..oda snangkan..kalau saya dulu makan kedai mesti mintak tuka pingge plasti..anak2 ku sungguh aktif..

munna berkata...

wah! bestnya dah terbayangkan pizza supreme...

puanbee berkata...

tu pun boleh buat entry memang blogger tegar nih!

Eliza berkata...

meleleh air liur bila tgk pizza. nak2 yg ada cheesy 6 jenis tu.tak ingat lak namanya...

takleh jadi nih, esok nak carik pizza gak lah.hehe....

AngahSayang2314 berkata...

sedapnyerrrrrrrr