selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 8 Januari 2011

** ALHAMDULILLAH **

Assalamualaikum
selamat petang semua
sekarang saya sedang tengok raja lawak
semalam tak tengok sebab remote tv=anak saya punya
hahaha

alhamdulillah hari ini
cuaca cerah sejak pagi hingga jam 2 kot
semua kain saya
seperti pasar malam bergantungan itu
kering dan siap berlipat
saya berjayaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
tapi tidak bersusun lagi
itu pun salah satu masalah jugak
hendak menyusun dalam almari..
tengok ini hanya bersusun dalam bakul..huhu


tak mengapa
kita ambil mood dahulu
dengan melayari blog
sambil-sambil melayan tv

semua kerja
wajib dengan mood
jika sudah mood ke laut
jangan haraplah hendak buat
hanya tahu bermalas-malasan sahaja
tetapi jika mood sudah mariii!!!!!!!!
kita pom macam lipas kudung
tak berhenti buat kerja rumah

go mek sarah go...
[agen mengube rumah]

p/s: faham dok mengube tuuuu...

23 Rajin Komen:

sweetsal berkata...

ambik mood dulu ye..sambil menyelam minum air...hehe

..tak faham apa benda mengube tu..

Kalamhati berkata...

yg pasti bukan 'kuba'..hehe

Kisah Mawe berkata...

"kube" like2

Cma Shiema berkata...

hehe..selamat mngemas2..kat cni..mendung jer sepnjg hari..

nk pijak marmar pun sojukkkk...

ape mengube tu??
mengemas kah?

sarah-najwan berkata...

kaksweet= betul tu..sambil2..

kalam= meme buke kuba sb kuba tu kobaoo...hahaaa

kisah mawe= tq likes...hehe..tapi fham tak?

cma= musim ujan dan mendung skrg..kube bukan mengemas..hehe

eelobor berkata...

hehehe, tengok gak rancangan raja lawak tadi, tp tak sempat abis, tertido lak. memang tahun nie, boleh tahan geng2 raja lawak tahun ni

kak Erna berkata...

sarah..tahniah..dah berjaya..he he.akak pun berjaya jugak ari ni..menggosok aje yang belum berjaya..

BIONIC WOMEN berkata...

kube lana...hahahha...

Alhamdulillah, berjaya jugak akak menyetelkannya..
saya harini x membasuh pun, semalam dh abis settle, so hari ni relax ajer..

diana berkata...

saya lak baru siap basuh dan jemur ni..kube tu memunggah ye..??
buat sepah??
bagus2..
anak yang aktif..
hahahaha

~ yus ~ berkata...

hehe..ambik mood duu ye kak? Saya pun selalu mcm tu. Takde mood semua kerja tak jadi...:)

PuanBee berkata...

hikss bee pun baru kjer melipat petang tadik..

Mama Kembar 3 berkata...

wah dah selesai tugas yer... mama mlm ni baru nak lipat kain baju yg bertimbun tu... plan nak lipat kain + tgk criminal minds lepas si kembar dah tido

sarah-najwan berkata...

eelobor= hehe..akak xtgk abis pom..cenel 611 suda mari..huhu

kakerna= thniah kak..saya bab mnggosok mesti buat time nok gi skoloh..xle wat awl2..

bionic= yezza..gtulah..xpe..take a rest byk2..

diana= arini..basuh, jemur, dan lipat sebab sejak buka skoloh ujan..kain mcm psr mlm..jd arini kering blake..kube tu sepah2..meks arah punya keje..aktif amat..

yus= betul..no mood no works..hahaa..

bee= hhee.bagus blake arini..setel keje

sarah-najwan berkata...

mamakembar= eloklah time triplets tu tido..kang xberlipat nati sb dorang yg akn buat..hehee


slmt melipat..

... berkata...

wah... cepat btl kak sarah settlekn semuanya... nanti dh settle semua, cpt la blh rht.. hehe

n.hasleena berkata...

salam kak...
baru menjenguk semula :)
hehehe...bab2 melipat kain ni mmg kena amik mood gak...dah lipat nak susun pulak...adoiii lah hehehe

nuriz berkata...

Salam Rimau, patutla tak nampak nama garuda dah kat chtbox duk blogwalkin..nama saja tukar takpa, betui jgk tu skrg Garuda tu org kait dgn team bola sana

Yasminhamid berkata...

tahniah.... anda telah berjaya melipat berbakul bakul baju.. hihhihi

Papa Mifz berkata...

akak dpt award ikhlas dr papa mifz yer..:)
http://budakspectacle.blogspot.com/2011/01/best-follower.html

hans berkata...

best tak raja lawak musim baru nih?
den xada astro

P/S : Siapa Yang Pernah Pergi Brunei? Apa Yang Seronoknya Di Sana?

black paper berkata...

thanks for visiting my blog just now,as an appreciation,and also because of ur catchy entries,i'm following ur blog ;)

najihah sahami berkata...

go kak sarah go!!hehe

MamaYatie berkata...

kat sini pun hujan memanjang kat lately ni..baju jemur 2 hr br kering..huhu

mek sarah,pah wak kube sipe mula deh..sie la ke mama