selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 11 Mei 2011

::SHOUTBOX | SEPI::

Assalamualaikum
selamat pagi semua
pagi ini bumi kuantan sejuk
kerana dibasahi hujan

kali ini kita stori mori pasal blog
setiap blog mesti ada shoutbox
ada gak yang tak ada
dan antara alasan tuan punya blog
banyak spam dan iklan jualan
yang mengutuk-->jarang-jarang

saya ini baru tahu apa itu spam
kat shoutbox..hehee
dan tentang iklan jualan tu
jangan cakaplah mesti ada dalam sehari

bagi saya shoutbox itu memang patut ada
tak kisahlah orang hendak iklan atau spam atau mengutuk
sebab bukan seme yang singgah itu hendak komenkan
jadi sboxlah medium untuk
memberitahu kedatangan mereka
dengan harapan kita akan membalas kunjungan
tapi harus diingat bahawa
kunjungan balas itu melihat keadaan jugak tau - free atau line tip top
jangan jika blogger itu tidak buat kunjungan balas
uolls marah-marah puloks doh!!..hehe

tapi perasan tak sekarang
sbox macam sudah tak meriahkan--> hak saya la..huhu
dalam sehari itu bole kira
yang menempel singgah di sbox
macam la jugak saya
jadi malas nak tulis kat sbox..huhuhu..

jika dahulu gak
masuk blog orang/kawan
sboxlah yang dituju..pastu baru komen
sekarang komen ajo terus..ehhehe

p/s: formula sbox meriah=rajin-rajinlah BW..huhu..mak tak buat sekarang noks..

31 Rajin Komen:

puanbee berkata...

bee pun jarang pandang sb tu hee banyak komen dan baca ! tp kalo nk sembang2 boleh jer time free ler

~izan~ berkata...

sama je la kak kita..izan pun sepi gaks..kdg2 je ada.tp akak follower ramai...fofular gitu hehe

MommyAqil berkata...

Kadang-kadang terlupa nak tinggal jejak ..sebab Sbox ni mmg penting pon..boleh iklankan kita punya blog sekali kalo rajin letak jejak..kan kak sarah..hihihi..nak letak jejak kt Sbox Kak Sarah la skrg..hihhihi...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita lupe nak tinggal jejak, selalu komen je dah close baru ingat nak tulis ka shoutbox tu...

aanie berkata...

tu la, klu dah komen tu, malas dah nak tinggal jejak kat shoutbox...shoutbox guna kalau dah xtau nak komen apa...hehe....

Pn DG berkata...

shoutbox aku penuh sokmo....hahaha

sarah-najwan berkata...

bee:
akak langsung xtulis skrg bee..hehe

izan:
hehe..kita serupa ekk..xtgk camne sbox izannyer..huhu..

m/aqil:
tu la..dulu2 mmg gtu..skrg..komen trus dah..sb xbw kan..jenguk bloglist dan org yg komen ajo..

anje:
hehe..kita baca dan komen trus..sbox..xtgk dah..

aanie:
hehe..ada gak gtu..tuju sbox jika BW aje..

das:
hak mu meme penuh..penuh dgn aku nge fidahhhh...hhahaha

Izan Ishak berkata...

sb izan penuh time rajin bw je kak. kalau tak mmg komen terus kat entry. nak2 skrg bandwidth sudah abis, jadi silent reader ajelah....

Ati Masrif berkata...

kita perasan kan kalau
publish n3 kat msia blogger dll
mesti pastu ramai singgah
di shout mix tu..hehe

CIK TOM berkata...

dulu cik tom suka sgt borak2 kat sbox masa permulaan berblog..skang sbb dah busy dah xpandang sbox...1st tuju baca entry n komen..hehee

misza berkata...

bukan shtmx je yg sepi. blog saya pun sepi. he³. tapi kalau ada byk masa bw memang shtmx meriah. ramai yang akan balas kunjungan.

ieda berkata...

aah kak .. kdg2 tu tinggal jejak kat shout kdg2 tuu terus komen :)
janji kita ada dtg jengguk kan ..

ps : oh ya x paham maksud izan tuu bandwith tuu hape ??

Hanis Azla berkata...

samalah kak.. shoutmix saya pun dah tak semeriah dulu..

makdara TERdiva berkata...

kat PJ ni dah dkt seminggu tak ujan..jerebu dah ni..

dah mcm kat cameron highland cuma tak sejuk jer..hoho!

Kuman Chaos berkata...

sepi .. tapi still banyak yg datang kira ok laa... trimas sbb tengok Titanic.. :)[URL=http://kumanx.blogspot.com]Titanic Updated!![/URL]

munna berkata...

munna punya pun sepi kak... dulu2 mmg meriah masa rajin bw dan nak kenalkan blog pada kawan2...

kayzie berkata...

saya pun sepi kak..huhu..spam jek bnyk..jap nk meriahkan sb akak..hehe

diana berkata...

saya buat kedua2nye..
komen dan meriahkan shoutbox..
heheh...
sejak bertukar iklan ni traffic penting..tu pasal isi shoutbox jugak,
wakakakak...

wahida berkata...

blog saya adalah antara blog yg takde shoutbox..sumpah saya ckp kak, saya tak minat nak letak kotak jerit ni...saya tak suka iklan, spam dan lagi satu sbb kat opis saya block segala menatang shoutbox ni...haha!!

kak, kuantan hujan? alhamdulillah..KL ngan Selangor bilalah nak hujan...dah seminggu panas terik...subhanallah..

Cma Shiema berkata...

huhu..kat sb cma langsung sunyi kak..huhu..

eelobor berkata...

sayA tak pernah letak benda tuh, tak berminat

sarah-najwan berkata...

izan:
hehe..kalu bw mmg meriah sbox tu..akak mmg xbw skrg..bukn mcm dulu2..

ati:
owh gtu ek..nk try publish jugaklah..hehee

ciktom:
dulu2 kita sukakan sbox..skrg pentingkn n3 dan komen ajo..

misza:

huhu..xpe..kene kasi meriah tu..

ieda:
yezza..jnji dtg tgk kwn kita dlm bloglist tu..bandwidth tu akak da jwbkan..

hanis:
sama la kita..

MDT:
hehe..el nino kot..

kuman:
syukur sb ada yg salu dtg blog akak ni..

munna:
hehe..akak skrg malas nk shout2 kat stu sb tersu komen..

kayzie:
spam tu jgn bukak..

diana:
oh ya..mesti kencang $$ tu..kat blog awk je saya msih guna sbox..hehe

wahida:
hahaa..xpe wahida..xletak mende tu pom...blog awk meriah dgn komen..

cma:
xdela langsung sunyinya cma blog awk tu..

eelobor:
hehe..ikut masing2 lah..yg mana hak selesa..

~ yus ~ berkata...

yus pun dah malas tinggal jejak di Sbox, masuk baca n komen lagi senang...:)

shameel Iskandar berkata...

salam sarah.
Bagi saya shoutbox tu masih releven dan penting sbb kat situlah org nak menyapa kita secara umum. sbbnya nak mneyapa kat ruangan komen, kena baca entery dahulu.

Gayahspears berkata...

salam sis...
gayah sekrg tak xde mase nk bw.. cbox gayah mmg sepi je..hahah
juz baca n komen n3 org sudah...
miss u sis..

sweetsal berkata...

kalo rajin akan komen dn isi kt shoutbox jugak..hihi

Azlan Hasan berkata...

selain dari komen..shoutbox juga tempat saya nak refer kalo xde idea nk BW kat mana..hehehe

Regards,
-Strider-

Kalamhati berkata...

huhu btol jugop tu..

ambo loni pun jrg tinggal jejak kt sbox..trus komen je kalu sempat..

kalu tak sempat..duk bersimpuh kt beranda jah laaa..hehe

Solihin Zubir berkata...

hehe.. sy skang dh jrg tinggal jejak kt shoutbox.. dh x mcm dlu..
skang ni terus komen je..
shoutbox sy pon kdg2 sy x jenguk..
lebih tumpukan kotak komen.. :D

apik pehe berkata...

apik pon dokleh layan sangat shout skang nih..bizi ngoti mok..hehehe

Farah Shamsudin berkata...

farah dulu rajin juga borak kat shoutbox.. tapi skang malas pulakk.. senang komen je terus kaann..