selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 14 Mei 2011

::MAHARAJA LAWAK | KOMEN ZERO::

Assalamualaikum
akhirnya boleh jugak
masuk new post ini
padahal semalam lagi kot bolenyer..hehe
saya kol 11.00 da sleeeppppppp!!!!

bukak-buka pagi ini
pe lagi cari maharaja lawak la
yg dioplod..hehhee

hendak tengok live
saya tak melanggan citra..huhu
tapi memang lain tengok live
dengan tengok yang dah tak live
feel dia lainlah..huhu

dan kali ini si amir oghe klate
sudah terkeluar dan harapnya
rezekinya akan luas di luar sana

************************
dan saya sejak semalam
dok risau tentang entry kita yang hilang
sebab blogspot under mentenan..hehe
sekali buka pagi ini
komen untuk last entry--> ZERO wes..huhu
sayangkan..huhu

p/s: terfikir-fikir hendak guna hosting sendirilah..huhu..:P

17 Rajin Komen:

Kalamhati berkata...

blogspot problem ko?ambo tok perasan..hehe
semalam jenguk blog kejap jah tu gak..huhu

cacing berkata...

ingat blogspot dah nak tutup... kus selamat... heeee

eelobor berkata...

huhuhu, semua mureh pasal komen hile eh? nasib daaaaa

dan nasib baik ke-2 sebab amir terkeluar. sebab tak sanggup lagi tengok di pentas....kesian pun ader

ieda berkata...

ah kak .. semua komen 2 entry lepas dah ilang huhuhu .. mereka akan buat update semula ke ??

Izan Ishak berkata...

akak, baru langgan mustika semata2 nak tgk maharaja lawak. mlm tadi mmg best!

tak best sbb sume komen hilang~

diana berkata...

beli la sarah..
beli kat cik tom..
sarah pakai dulu..
dah serasi+teror nanti ajor saya pulak..
hahahah

ct cat berkata...

elok r amir kuar...puas da menahan marah melihat lawaknya...:P

azieazah berkata...

Finally AMIR keluar!

“SALIH YAAKOB tu minum kopi apa?”

munna berkata...

nasib baik dah ok kan kak..klu tak mati kutu rasanya

Yasminhamid berkata...

nasib baik last entry saya selamat.. elok lepas taip entry tu.. nak boka kotak komen tak leh.. sunyinya rasa tak leh buka blog.. hihihi..

Ati Masrif berkata...

kita kena pulak auto republish
n3 hari yg prob tu..

hairan yek..

Solihin Zubir berkata...

sjak tragedi smlm, rmai yg dh berkira2 nk pkai hosting sindri.. heheh..

Farah Shamsudin berkata...

entry saya selamat.. tapi org yang mengomen dah ilang.. sayangnyee..

Azhariah Zuber berkata...

ingatkan ada apa2 renovation yg lebih best, sekali tgk sama je kan

zino berkata...

salam kenal..
agaknya ada operasi membersihkan semua komen di semua blog di seluruh dunia kot hehe...

puanbee berkata...

hee akk tu lah guna hosting sendiri lagi best kak , tk de org boleh delete entri dan komen kita berani delete ..saman kang haaa

kalo nk cari bee eh kak , smlm beru je daftarkan 2 org beli hosting!

Amy Syaquena berkata...

nasib baik ada komen dan entri je hilang kan kak , kalau buatnya dengan blog2 kita dia tutup mau meraung x berlagu di buatnya huhuhu...

p/s:http://sinarraudah.blogspot.com/2011/05/blog-di-tutup-sinar-raudah-akan-bersara.html