selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 27 Mei 2011

::BILA LAMA TERPISAH::

Assalamualaikum
selamat pagi semua

ada yang rindu kat saya tak?
wahahahhaha..konon-konon
sebab semalam saya langsung tak berblog
hanya buka dan lihat mana yang patut
ada juga saya berkomen tapi tak banyak

maklumlah semalam masa untuk
membalikkan diri ke kuantan
masa membayangkan keadaan sampai di rumah
saya sampai di kuantan jam 6 petang

tapikan uolls perasan atau tak
setiap kali tak kira kita sendiri
atau suami yang keluar bertugas
dalam jangka masa lebih 3 hari
apabila kembali daripada bertugas
kita jadi macam "MALU-MALU KUCING PULAK"..ehhe
seperti mula berkapel-kapel la puloks
saya selalu begitu apabila pandang wajah suami
macam "ai malu you..hahaa"
itu semua kerana KERINDUAN punya pasal

begitu juga dengan mek sarah semalam
macam malu-malu kucing gak
tak melepaskan pelukan saya
bagaikan takut mak dia pi seremban lagi..huhu
3 hero MACHO tak kisah sesudah bagi hadiah sorang satu

itulah penangan jika kita berjauhan
rindu memang tak boleh tahan-tahan
sayu hati betullll!!!

p/s: nasib baik keje saya ini memang JARANG out station..Alhamdulillah

20 Rajin Komen:

Izan Ishak berkata...

part malu2 kucing tu mmg tak dinafikan kan kak...apatah lagi bila pegang2, cam ada karen je~

- GC - berkata...

hihi. betul kan.. kadang2 rasa malu nak pandang dia.. padahal masa dia takde, rasa rindu sgt.. ;-)

♥cmª shIemª♥ berkata...

cma xpenah lg hubby os jejauh@lelama..takat sehari tu ade la..
tp hari2 kami malu2 miaw...
heheh

Ati Masrif berkata...

selamat sampai di rumah ye..
dah lepas2 lindu tu..ahaiii

pasni leh balik kampung pulak

yahooo...

Hanis Azla berkata...

betullah kak.. saya pun selalu ada perasan malu2 kucing tu bila lama tak jumpa.. kdg tu untuk minit2 pertama tu rasa nak berbual pun jd tak tahu nak cakap apa.. he..he..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe pun kak...balik kampung...huhu

MamaEma berkata...

kalau saya out station saya berharap sangat dapat bawa anak-anak dan suami sekali....

~ yus ~ berkata...

sekali sekala memang perlu berjauhan lah nampaknya kak, supaya bila jumpa, malu2 kucing, tambah erat kasih sayang....betul tak?

Yus pun gitu gak..hehe

ieda berkata...

ahahhah akak dah dpt adiah dari cik abeee ahakssss :)

wahida berkata...

saya setuju ngan kak yus...sesekali kita perlu berjauhan..bg tambah erat lagi bila dah rasa rindu tu..hehe

keje saya ni pun jarang kena outstation, tapi hubby selalu...

diana berkata...

betul la..
kalau limit 2 hari la..
tak jumpa memang jadi malu2..
kenapa entah..
heheheh..

Yasminhamid berkata...

dah lama tak pernah berjauhan ni... hihihi...

eelobor berkata...

tak pernah lak saya nak malu2 gitu setiap kali balik dari os....

Papa Mifz berkata...

saya n wife yg jarang berjauhan ni pun kdg2 malu2 kucing gak...hehe

apik pehe berkata...

hehehe..jumpa gak mek sarah..hehe

Solihin Zubir berkata...

heheh.. malu2 jugak ye kalau lama tak jumpa...
rsa mcm org lain ke? ;-p

IMANSHAH berkata...

xsempat berbual panjang

Azlan Hasan berkata...

alhamdulillah akak selamat pulang ke pangkuan keluarga..hehe.. :)

Regards,
-Strider-

A.s.t.i.n.a berkata...

dijemput hadir seantero blog nikah sis kat kuching 11 Jun... permintaan rasmi: sila klik attend walau sekiranya not attending... herher baiklah...


http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=212267882139695

Pn DG berkata...

hahaha...malu2 kucing...