selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 19 Mei 2011

::BE | PURSE::

Assalamualaikum
panas cheng-cheng sekarang
rasa balik skol
hendak mandi selaluh
tapi tak elokkan
nanti badan naik kurap orang cakap
kene sejukkan badan dahulu

sekarang kita ceciter pasal bonuslah
apa lagi kalau berblog dapat bonus
tentulah daripada nuffnang
dengan traffiks dalam area 50 - 70 sehari
blog kesayangan saya ini
boleh dapt 4 BE sekarang
hehehheheehehe..gelak orang dapat BE..


kali ini dengan jumlah
yang boleh cashout kali kedua--> opkos 50++ henggetkan
saya ingat hendak beli purse
hak ada sekarang ini
saya beli zaman lom kawin lagi beb!!!
tahan pulok tu...hehee
cuma ruangan dia agak kenit sket
maklumlah..piti$$$$ sudaaa banyakkkkkk..wahahhahaa

ni purse tok nadok saya
dibeli pada tahun 1997 tau..bahan arkib betullah..
jenama tak yah tengok deh..huhu

masa cashout pestime tu
dengan top up sket
saya beli baju sutera crepe
khas untuk baju rasmi skol saya
kali ini hendak top up gak
dengan membeli purse baru

aci la kan..dapat bonus dari nuff
walaupun ciputa ajo..
berkat dari traffics uolls
yang salu singgah di blog saya ini

p/s: tenkiuuuutttttt guysss...^__^

16 Rajin Komen:

ieda berkata...

kak tahniah kak ! ..
akak .. citer ler camner leh dpt BE tuu huhuhu ieda x pernah layie dpt kak huhuhu sedih tau ..

akak dah 2x cash dah .. sobx100

decrewz berkata...

Tahniah2.. Nak 1 boleh? ha3.. --->> Gelak org x dpt BE.. :(

~ yus ~ berkata...

yus pun hari ni dapat 3 BE baru...alhamdulillah. Lom pernah merasa cash-out, walaupun dah cecah 100 lebih. Saja nak kasi up lg sikit...:)

Cayalah akak. Tahan betul purse tu. Yus dah berapa kali ganti walaupun duitnya nan ado....haha.

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

amboi...rezeki tu sis..tahniah

sarah-najwan berkata...

ieda:
awk punya ada jugak tuu..ce check kat nuff..

decrewz:
hehe..xpe la..kamu akn dpt gak..nuff murah hati skrg...

yus:
tu lagi bykkkk....xpo gak tggu $$ tu beranok banyok2..hehee

LM:
tengs..hak LM lagi masyuk sb traffic kencang..

Cma Shiema berkata...

wahh..tahniah kak..bole purse baru...
cma punye nuffnang x bole login..x tau pasai pa..huhu...

Citarasa Rinduan berkata...

cikgu....
mmg berbaloinya kita berblog.. bukan kejar untung, tapi semangat persahabatan y buatkan kita di hargai

dan.... bab purse tu.... mmg kena cari baru .. hehehhe...

JaJa'Z berkata...

amboi2...sakan dia dapat banyak BE yek..thn ni jaja baru dapat 6 BE jek..tu pun dah bertukar jd ME..so far jaja tak pernah cashout lagi walaupun sebenarnya dah layak cashout 3 kali..sajek simpan dulu..hehhe

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

BE awe masih ciput kak..susah juga nak naikkan BE ni..huhu

Ati Masrif berkata...

tahniah ler cikgu

tahan giler purse tu
patut simpan buat kenangan tau

kito ni ntah bilo nk dpt
cash out ...hehe

puanbee berkata...

wah lama benor beg duit akk tu tahan sungguh le aci2 beli je paper pun :)

sarah-najwan berkata...

cma:
hehe..teringin je nk beli..
akak pom xtau cma..silap password kot..

ayu:
tu la..dpt be ni anggap bonuslah kan..sambil2 kan..hehee..napok buruk kan purse tu..huhu

jaja:
akak thun ni dpt la jugak..ala..sket je jaja..padan blog dok saje kan..simpan je $$ tu dulu..biar dia beranak..

awe:
kene menten traffics awe..biar UV kita cecah 100 keatas..dpt 1K lagi baik..huhu

ati:
mmg tahan..jenama xtrekenal tu..kalu rasa nk cout..bole cash..amik masa gak nk dpt cek tu..

bee:
hehe..akak nk rasa purse baru yg lebih besar..haha

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

leh geng denagan kita la kak, dok usha2 wallet, kita dah ada yang kenan iap pesan kat hubby sabtu ni ada sale kat Jusco leh la beli...

munna berkata...

MUNNA PUN DAH BULEH CASH OUT TAPI NAK TUNGGU LAGI SEBAB ADA BE YG TGH RUNNING LAGI

diana berkata...

wah..
dah boleh cash out tu...
tahniah mek..
heheh...

kalau orang lelaki lagi lama beg duit lagi dia sayang..kan??
koyak rabak pun depa pakai lagi..

biasanya beg duit buruk2 ni yang banyak duit nih..kan??
heheheh

Eliza berkata...

mesti rasa proudkan dpt hasil usaha sendiri..kalo saya even 10hengget pun dah rasa hepi gilababy...