selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 6 Mei 2011

::GERAHAM BONGSU::

Assalamualaikum
lambat saya hadpet..huhu

ini semua penangan geraham bongsu..adeh la...
saya ini tak pernah sakit gigi
atau ada gigi rosak
tetapi yang sakitnya ialah
geraham bongsu hendak keluar itu
sakitnya sampai ke kepala naiknya
hendak buka mulut nak makan pun se'eh

uolls ada pengalaman berkaitan geraham bongsu tak?
ada kawan saya itu siap operate lagi tau..huhu
takmo sampai gitu deh..takuttt!!!

p/s: balik skol nak tidur!!!!

20 Rajin Komen:

kakcik berkata...

Boleh demam bila geraham bongsu nak tumbuh, tau... :)

diana berkata...

pernah kena jugak..
sakitnye dalam seminggu jugak la..
lepas tu ok dah..
jangan diusik gigi tu..
hehehhe

Amy Syaquena berkata...

amy pernah kena kak berdodoi sakitnya sampai demam2 la..

note : kak zia minta sent nama , alamat dan no telifon di email amy nie ye amy_syaquena@yahoo.com

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

alamak kak tak pernah kena lagi...ngilu pula rasa bila bace cerita akk ni

ieda berkata...

tul kak .. leh demam woo ..
huhuhu sakit sampai ke kepala nyut2 dia tau huhu

Ati Masrif berkata...

woww...sakit tu
makan ubat tahan sakit sajelah

makdara TERdiva berkata...

tak ingat la pulak thn bila tmboh geraham bongsu ni...huhu

Cma Shiema berkata...

kak zia.....cma sakit gigi sbb lubang..
pulak tu gigi geraham pulak nak tumbuh..
mmg sakit..

Hanis Azla berkata...

pernah kena juga.. mmg tak selesa.. sakit jgn citerlah..

Yasminhamid berkata...

sampai sekarang pun sekali sekala terasa.. sakitnya tuhan jer yg tahu. time tu rasa macam nak telan org jer kalau silap sikit..

Citarasa Rinduan berkata...

bila ayu amati.. ayu baru perasan mama najwa nie umur berapa??

rasanya kalau geraham bungsu tumbuh umur 23-28..
hehehee

LARI!!!!!

eelobor berkata...

ambo takdok dok abih doh...nyo luruh abih

Cikgu Nurin berkata...

Hmm..tak pernah pulak rasa sakit..tak tau la, geraham bongsu akak dah tumbuh ke atau dah tak de..hi hi..moga cepat sembuh deh...

~izan~ berkata...

tak pernah rasa lg cmner huhu..takotnyer.izan tgk asben izan pun tak abis2 lg sakitnya.berperingkat2.smpai demam2 kan.

munna berkata...

baru nak tumbuh ke kak...munna dah tumbuh dua2 belah..mmg sakit hari tu...

apik pehe berkata...

isk2...apik pon x kena lagi ni kak

Acik Erna berkata...

sarah-najwan..ada yang sampai demam sebab nak tumbuh geraham bongsu tu..
kalau nak cepat hilang sakit..memang kena operate..bagi gigi tu cepat keluar..

Gayahspears berkata...

e sakitnyer :( terase jugak gg gayah nie..hihi..

hye akak, ingat Gayah lagi tak??? ni baru nk aktif balik..

JaJa'Z berkata...

hari tu geraham bongsu jaja pecah serepih..sakitnya tuhan jek yang tau..last2 gi cabut jek..lega sakit kepala....

Solihin Zubir berkata...

pergh.. geraham bongsu jgn wat main..
siksa wooo.... berdenyut smpai kepala n urat mata woo.. hehehe...