selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 17 Mei 2011

::HADIAH HARI GURU::

Assalamualaikum
selamat petang semua

hehe..tak abis-abis lagi
cerita hari guru deh..jangan uolls tak abis baca pulak
sedey ai..huhu

kali ini saya ingin tunjukkan
hadiah hari guru paling berharga
sempena hari guru semalam
hadiah ini hasil kekreatifan
anak-anak intek untuk semua guru mereka
kami para guru sangat kagum
akan hasil video ini
walaupun masanya 7 minit
tapi yang sebenarnya hanya dlm 3 minit aje..
selebihnya itu ditayang secara live
sebagai persembahan di pentas..




so uolls inilah antara hadiah yang saya dapat
tapi hadiah yang paling berharga buat seorang guru
ialah kejayaan anak didik mereka dalam pelajaran
dan anak murid itu dapat berbakti kepada agama, bangsa dan negara..

p/s: video ini memang kreatif dan superb!!

21 Rajin Komen:

Kalamhati berkata...

terbaek!!ambo suko sgt..mmg brilliant dorang yg buat ni!!!

D_08 berkata...

tak sangke awok....ghamei ghupenye kawan blog awok ni cekgu......selamat haghi cekgu jugak le cekgu sarah-najwan

diana berkata...

keadaan tidak mengizinkan saya menonton video ni..
jap lagi bila hujan dah berenti baru boleh gamaknye..
slow sangat ni..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

selamat hr guru sis...wahh hadiah menarik!

Bionic women berkata...

selamat hari guru kak..menarik hadiah akak ni..boleh simpan dan tayang sampai bila2..hehe

~izan~ berkata...

huh,krestif sgt2...terpegun.mesti terharu kan dpt hadiah paling kreatif mcm ni..pokok membesar tu cantik dia wat hehe...

lizz berkata...

selamat hari guru...sangat kreatif hadiahnyer....

Pn DG berkata...

waa...terpegun aku...kreatifnya...aku dok reti wak gini....guna gapo tu...ppoint ko..

eelobor berkata...

weehhhh, kreatif sangat2 tuh. hasil didikan cikgu dio tuh... anok murid & cikgu samo2 superb

Zue AnnaLeeya berkata...

mmg superb kak... kretip anak2 murid kak zia...
mmg terharu dpt adiah bermakna gini...

azieazah berkata...

Tahniah!

Yang kreatif dan superb itu hasil didikan seorang guru jugak, kan?

Selamat Hari Guru.

Citarasa Rinduan berkata...

cer...cer tanya..
anak didik siapa????

sure anak didik mama sarah... heheheh

munna berkata...

wah..bagus dan kreatif ye budak2 ni....

Solihin Zubir berkata...

wow! awesome...
mmg superb dan sgt kreatif..

mula2 sy pelik jugak cmna diorg buat tu msa kt part tulisan mula2 tu.. bila masuk part ada org tu, bru sy fhm teknik dia.. heheh..

p/s : jwpn teka-teki.. apa ada antara langit DAN bumi? jwpnnya = DAN.. :D

diana berkata...

sarah..
ni link budak tu..


http://mysuarablog.blogspot.com/

DaHLia berkata...

very nice!!
memang kreatifff :D

apik pehe berkata...

hehe..sangat bertuah kan jadi cekgu..
hehehe..

MamaYatie berkata...

wow! mmg kreatif & superb la mereka..smg mereka ni akan jadi pelapis tuk masa depan

ieda berkata...

bestnya kak .. banyak tuuu

u deserve that !!

sarah-najwan berkata...

wan:
hehe..mmg terbaeekk..xsangka dorang yg buat ni..

D08:
tenkiu la kome..hehe

diana:
xpa..pasni line clear awk tgk tau..

LM:
mmg menarik..

bionic:

tu la..bole tgk sokmo..

izan:
mmg kreatif..budak2 yg buat ni kan..xsangka terer bab it..dlm kelas senyap ajo..budak t5 ni..

lizz:
tenkiu..

das:
aku dok reti gok..xtau guna gapo..tapi buke powerpoint mek..hahhaha...xtau dorang buat camne..

eelobor:
hehe..dorang lagi mahir dr cikgu..ni hasil kemahiran sdiri..

zue:
hehe..terharu dan sgt terpegun..seluruh isi dewan senyap melihat hasil ini

kak azie:
tengs kak..hehe

ayu:
hahhahaa..nak guna jugak buah ce tu..hehe

munna:
tu la..

solihin:
apa cara dia guna solihin..lapis2 plastikkan..hehe

oloh la..sene pulok jawape dia..huhu

diana:
saya da terjah n3 dia..siap buat interview kwn2 dia tu..hehe

dahlia:
tengs DJ..

apik:
tu la..sgt bertuah..dihargai anak2 didik..

mamayatie:
harap2 gtu..generasi pemimpin negara

ieda:
hehe..tengs..

Kuman Chaos berkata...

creative betul...
Kuman "Titanic Dah Siap!!" Entry