selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 18 April 2011

::WAAAAAAAA...BLACKOUT!!!!::

Assalamualaikum
sekarang tengah hot..hot..hot!!!!

bateri lappy pun
tinggal kureng 10 minit ajo
bayangkan guaner nok bertenet ini
blogger tegar sungguh-->sempat hapdettttt!!!!..hahahaa
tu la semalam hubby guna lappy
tak charge..huhuhu..

blackout kat tempat keje
best ke tak eh???
panaskan..nak buat sebarang keje
pun tak boleh dah..alasan tuuuu..ehhehe
alasan tak leh guna lappy sebab bateri kong..hahahha

yang penting
kelas mesti masuk
mengajar sambil berpeluh
pah ke keting..hahhaha
demi anak bangsa tercinta..
aduh ayat..tak menahan tu..

saya callo dulu
senaman naik turun tangga
dan senaman suara
dalam suasana hot..hot..hot..!!!!!

p/s: jika ada karen..saya jalan-jalan rumah uolls deh..sediakan air teh o ais limau tau..

22 Rajin Komen:

Gimi berkata...

semangat sungguh cikgu...camne la anak murid tu...masuk ke dok dalam kepala tgh panas2..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

salam kak sarah...awe pernah alaminya..huhu...time tu mmg sume pakat kuar g minum la, shopping la..hahah..sebab 1hari tak da elektrik

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

as salam sis...siannyer berpanas.mmg rasa tak selesa bila blackout.walau tak gelap kan sis?haha...sabar ye sis

kakchik@ella berkata...

paling tak suka 'blackout' time keja. rasa nak cabut balik rumah je. hihi ..

Ati Masrif berkata...

sungguh mencabar ni sarah

nasib selim melim deh :)

Amy Syaquena berkata...

AMy paling tak suka time balck out , panas badan berpeluh buat badan jadi x selesa je..

Eliza berkata...

Rasanya bebudak dlm kelas tu karang mesti ramai yg resah gelisah kepanasan. sabor je lah..

p/s: tapi ayat cikgu kat atas tu, utk anak bangsa tercinta. perghh! mmg tak bleh menahan. hahaha...

wahida berkata...

saya ada buat sambal ikan bilis ni..meh la jemput dtg!!

Zaidah berkata...

cayalah cikgu...inilah cikgu yang cemerlang dan gemilang...walaupun panas tetap gagahi memanjat tangga....

munna berkata...

ini lah dia cikgu contoh ni....selamat mengajar cikgu

~ yus ~ berkata...

teh o ais limau sedia..hihi

AngahSayang2314 berkata...

itu la semangat cikgu zie...demi anak bangga tercinta

ieda berkata...

kalau kat umah best je .. kalau kat opis sakit ati aarr .. nak2 kalau komp yg leh gune tenet , layie tensi huhuhu :)

sweet stalker berkata...

pengorbanan seorang guru.. :)

Cikgu Nurin berkata...

Sini pong ngajo dalam hot nih...

puanbee berkata...

hot hot! hee bee lg hot hr nih tk leh login blog...

diana berkata...

kalau tak de elektrik kat umah lagi haru..
nak jerit je rasa..
malam2 lak nyamuk pun kemain banyak nye..

En iLham berkata...

fuh
memang meleleh peluh kalau blackout ni
dahlah skang memang panas..takde karen plak
lagi bertambah panas lah
sy kat cni kalau kat kolej blackout terus lari pg library..hehe

kak Erna berkata...

sarah sediakan air jus aje la ye..kata panas..jus mangga.sedapkan..

nazirulhazwan~ berkata...

blackout time tgh hari ape dapat, hahaha kene wat keje jugak:P

Solihin Zubir berkata...

kt tempat sy skang, kerap btol blackout..
sminggu lebih 5 kali..
geram btol..

CIK TOM berkata...

hahahahah...sempat lg tue update...lucu r akak ni....mmg betul2 blogger tegar nih...