selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 27 April 2011

::FORMAL DINNER::

Assalamualaikum
selamat pagi semua

semalam hari yang sangat sibuk
dengan meting pada sebelah petang
dan menghadiri formal dinner sebelah malamnya

formal dinner ini
menjadi rutin sekolah saya
dalam memantapkan sistem rumah murid
dan semalam giliran rumah sukan saya
yang mengendalikannya
dan tema yang telah ditetapkan ialah "INDIAN THEME"
uolls saksikanlah beberapa pic menariknya
yang dibuat oleh pelajar-pelajar sendiri:

 **hidangan semalam- nasi beralaskan daun pisang**

 **penuh dengan lampu**

 **hiasan guna beras warna tu..hehe..**

**saya tak sempat mencari sari la..hehe**

p/s: memang seronok dan murid-murid mmg kreatif...

32 Rajin Komen:

~ yus ~ berkata...

wah! menarik! Sarah pun ikut akak sekali tu ya?

SYAMIL berkata...

huyooo rajinnye
mantaplah sekolah cikgu ni
mest makan nasi beriyani ni
hehe

sweet stalker berkata...

wahh..bestnye. dulu masa sekolah, tak pernah ade benda2 mcm ni. tiba2 ridu zaman sekolah..:(

Hanis Azla berkata...

bestnya dinner yg mcm tu.. kreatif betul pelajar2 sekolah akak.. dah byk kali dah cakap ni.. tp nak cakap juga lagi.. akak ni comeeeeellah sgt.. suka tgk..

~izan~ berkata...

seronoknya sekolah akak...kreatif dan bangga jadi cikgu diorang kalau mcm ni =D

ieda berkata...

sgt2 kreatif lah kak .. x terfikir ieda budak2 tu boleh buat semeriah ini :)

ShErA berkata...

bestnya kak... tak pernah lagi pegi dinner indian theme ni...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah...kalu pakai sari mesti gempak kan kak..heheh :)

wahida berkata...

wow!! menarik dan kreatif la uolls..tema Indian theme tu boleh bg cadangan kat opis utk dinner tahun ni...hehehe...

MamaYatie berkata...

best3x..untung jadik cikgu yer..mcm2 aktiviti skolah buat

sarah-najwan berkata...

yus:
hehe..sarah tu kene ikut jugak..kalu tak cengeng..

syamil:
baisalah syamil..kami mkn nasi biasa aje..

sweet:
tu la..best dok skol ni..

hanis:
dorang mmg kreatif..olololo..tq hanis..

izan:
ni budak2 terpilih..kene menen prestasi akademik ni..hehe

ieda:
hehe..kalu diberi peluang..mmg budak2 kreatif ngalahkn cikgu...,

shera:
tu la..akak ni pun pestime..

awe:
bygkan akak bersari gtu..ala2 maduri you..hahhaa

wahida:
ce buat nati deh..mesti gempaq...

mamayatie:
itulah yg kami dpt...

Pn DG berkata...

wahhh...make atas daun pise tu...tok tupoh ko???...hehe..

eiela berkata...

bagusnya, sekolah saya dulu pun tak pernah buat camnih.

Latest Entri :
Resepi Kek Coklat

apik pehe berkata...

wahhhh..apik nmpk makanan..hehehe

Cma Shiema berkata...

wahh...meriahnye kak zia...siap ade mkn2 lagi utk setiap kumpulan rumah..time cma dulu x de pun..beshye jadi cikgu..mcm2 xtvt ado..

zaidah berkata...

bestkan jadik cikgu....meriah sungguh n berwarna warni...

Amoi berkata...

wah

bestnya

:D

Yasminhamid berkata...

best tu.... bestnya makan nasi dalam daun pisang..

Azhariah Zuber berkata...

kita pun leh wat daun pisang tu..tapi kalau org buatkan, lagi besttt..ghehe

MamaEma berkata...

wah...sungguh kreatip kak...

nape tak pakai sari...nanti dah boleh dicop artis bollywodd...

Ati Masrif berkata...

baguslah sekolah cikgu ni
aktiviti macam gini lah yang
bagus di buat

suka tgk cikgu ni....
awet muda sokmo deh :)

munna berkata...

bestnya ada aktiviti macam ni kat sekolah...kak mengajar kat sekolan mana ni...

diana berkata...

ada tarian india tak??
bwak heroin je ke??
hero2 nye mana??

suri solehah berkata...

salam..wah rajin nya nak buat semua tu,,,tapi dak sek menengah senangkan..diaorg tahu nak buat semua

Adinda Amy Sensei berkata...

hai kak....apa khabar..

eelobor berkata...

tak sporting la cikgu bagi alasan tak sempat cari sari... huhuhuhu

Cikgu Nurin berkata...

tarian bollywood, bhagra, tak de ke Sarah..kalau ada, malatop tuuu...

Citarasa Rinduan berkata...

ala.......
kempunan ayu nak lihat kamu pakai sari..

Kalamhati berkata...

nak tengok cikgu pakai sariii!!hihi

Solihin Zubir berkata...

wahhh.. mkn dlm daun pisang...

eh.. cmne eh kalau akak pkai sari?

ala2 bollywood x? heheh..

CIK TOM berkata...

ala akak ni..xikut tema..mana sari??hehehe..

Lina berkata...

mmg kreatif n rajin lar anak murid kak sarah