selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 21 April 2011

::HOBI DI TRAFFIC LITE::

Assalamualaikum
selamat petang semua
ewahhh..hapdet petang ini
sebab idea datang masa tengah dok traffic lite tadi..hehe

apa yang uolls salu buat
jika berhenti ketika lampu merah?
ada yang termenung panjang
ada yang cari canel-canel radio
ada yang tengok-tengok meset
ada yang gentel-gentel rambut
malah yang paling banyak-->melombong hidung..wakakakakak
serius saya tengok tadi ..ehhe

entry saya lucu pulak kali ini
tapi saja-saja nak ce citer..cde citer ngan uolls
saja-saja nak buat lawak
petang-petang khamis ngan uolls..hahaha

p/s: nak pi pasar malam jap..beli ikan..ehhe

20 Rajin Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

ada yg korek lombong...ada yg tepek make up kan sis..adoiii,mcm2 hobi.

sarah-najwan berkata...

ha..tang tenyeh mekap tu akak lupak..hahhahaha...

kak Erna berkata...

memang macam2 kalau masa lampu merah kan..

~izan~ berkata...

izan kalau depan skali keta izan,izan mmg dok tgk traffic light tu kak,takot dh hijau nnt org hon,izan ni penakot kak kalau drive2 ni huhu..kalau belakang2 tu sempat la tgk rim keta org sebelah la,betulkan tudung la haha..

Azlan Hasan berkata...

tengok awek kete sebelah..(klu ade)
hehehe..

Regards,
-Strider-

eelobor berkata...

ooo...petang kamis eh? patut la dah ada signal dah tadi. huhuhuhuhu

diana berkata...

cermin gelap tak pe la melombong sampai berdarah hidung..
hahhah

eh!!sama la nak pipasar malam..
lauk dah habis ni..

padlie berkata...

saya slalu pikir camner nak wat intelligent trafic light.. kalau abis je keta, terus tukar merah.. takyah tunggu lama..

pikir je la.. usaha nk buat xde pun.. heheh

kakchik@ella berkata...

saya kalo da boring sangat saya ambek gmbr sndiri. hihi ..

dyea irdina berkata...

hahhahah..sy pun adakala ter lombong bijih time kat tepik light ni..shyadu rasanya..huhuh

sweetsal berkata...

keta selalu mati enjin kt trafik light..tersentap jugak masa tu..huhu

munna berkata...

munna selalunya time tu nak tukar channel radio...sebab sokmo kena time traffic light lagu pun x sedap kat channel tu..tukar channel lain

apik pehe berkata...

laaa kak..lewat..apik baru jer habis p pasar malam

~ yus ~ berkata...

biasa kalau berhenti di traffic lights, masa tulah yus toleh belakang bebel kat anak2 suruh senyap. Anak2 yus dalam kete tak tahu nak diam..huhu.

Yus biasa bawa kete penumpangnya anak2, jarang memandu sendiri..hehe

MommyAqil berkata...

hihihi..aida plak kengkadang suka make up hihihi..itupun kalo traffic lite yg terlalu lama la..tp kalau yg sekejap2,tunggu n berangan je la..hihhi..

Ati Masrif berkata...

salam cikgu

kita suka letak tangan di stering
sambil menari2 kan tangan dengar lagu..

eh..faham ke dok..hihi

AngahSayang2314 berkata...

org kata macam2 adaaaaaaa

Cma Shiema berkata...

hehehe..yg melombong tu setuju!kekekek

Izan Ishak berkata...

hubby izan pernah citer pasal aktvt mlombong nih. dah lah tu...awek cun plak tu...apa daaaa~

CIK TOM berkata...

cik tom suka dengar lagu..hehehe