selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 6 April 2011

::IKUT GAYA ABANG::

Assalamualaikum
sudah bekpes semua?
sebelum masuk kelas
kita bercerita dahulu

hari ini kita stori
tentang mek sarah la pulak
tengoklah gaya dia sekarang
ada gaya gegirl ke atau boboy nih..hehehe

sekarang ini suka sangat
nak pakai kopiah macam 3 abangnya
puas menjerit mencari kopiah dia kekononnya
ada la satu yang najwan dahulu
tapi itupun besar saiznya

inilah penangan sorang gegirl
dalam kalangan 3 hero yang aktif
perangai pun sudah lasak
macam 3 hero--> panjat sana sini
berguling-guling dan main pukul-pukul

jika siap mandi aje
hendak pakai seluar jeans
macam 3 hero..hehe

tapi satu aje yang tak menahan
bab manja kededek
merajuk sampai mak hangin satu badan
mek sarahlah juaranya
yang itu pulak
memang pesen gegirl punya fe'el
alahai!!!

p/s: memang beza sangat antara kelasakan anak gegirl dengan anak boboy..

19 Rajin Komen:

Ati Masrif berkata...

takpe..masa ni saje
nanti dah sekolah
jumpa kwn2 gegirl..
jadilah lady like semula..hihi

MommyAqil berkata...

yeke kak sarah beza sgt lasak boy n girl??haih tak sabar nak dpt girl plak pas ni..huhuhu..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

kena tunjuk dia tudung2 yang cumil...kadang2 awe geram gak tgk tudung budak2...cumil!

~ yus ~ berkata...

dia belum sekolah lagi tu kak, belum jumpa kawan gegirl.

Nanti mcm anak yus Alia tu, dulu mmg lasak bukan main. Sebenarnya sampai skrg pun lasak, main bola, masuk longkang semua dia boleh.

Tp bila dah campur kawan2 perempuan, pandai dah nak melawa, menyanyi2lah, main tulis2 buku nota kecik lah, salin2 lagu, semua dah pompuan juga..hehe

Hanis Azla berkata...

ala comelnya mek sarah pakai kopiah mcm tu.. adik saya pun mcm akak juga ada 3 boys and 1 girl.. yg gegirl tu plk lbh lasak dr abg2nya.. manja pun bukan main sbb tahu ramai yg nak back up dia.. he..he.

Zaidah berkata...

budak lelaki n pompuan memang lain lasaknyer....klu yang atas lelaki...adik pompuan memang banyak meniru abang....adam plak separuh tiru abangnyer nabil...memang lasak...bab menangis..n suka main teddy bear tiru kakak dia...hehehe

Cma Shiema berkata...

he3..comelnye pakai kupiah..betul tu kak..gegerl n boboy mmg beza lasaknye..
mek sarah nmpak boyish la...*___*

Mr Strider berkata...

ok laa tu kak..esk kalo da besar xde laa gurly sgt..esk da masuk darjah 1 msti xde org nak buli dia..hehe

Regards,
-Strider-

munna berkata...

serupa dg meya..sebab dia duduk rumah mak munna dan sepupu dia semuanya lelaki..dia jadi ganas macam budak lelaki bila main.. tapi kat rumah pandai pula curi2 main make up ummi dia... siap dgn heel dan handbag ummi dia melaram

suri solehah berkata...

salam hehe..abang pun soleh je pakai kopiah..tp betul gakkan sarah sbb semua lelaki atas dia...teringt sy dulupun atas saya 5 org abang huhu,,mmg agak lasak skit mak cakap

diana berkata...

jangan risau..
nanti ada kawan2 sendiri
kat sekolah
baru la timbul sikap gegirl dia tu..
hhehe...
anak saya pulak terlampau
keperempuanan sangt..
nak pi kedai pun
sibuk suruh tacap2 muka dia dulu..
memang dia ikut je apa saya buat..
hehheh..

Amy Syaquena berkata...

bila tengok gugurl akak teringat pula adik amy , masa kecik2 dulu macam nie la.. sampai ke besar lasak

sarah-najwan berkata...

ati:
tu la..xpe gak jd lasak..

mommyaqil:
mmg lasak amat..sgt beza ngan gegirl.

awe:
tu la..akak nk beli tdg2 tu..tapi mek sarah xnak pkai..

yus:
ada gak pesen gegirl tu
mcm nk pkai lipstik..pkai sepit2..

hanis:
tu sama la..pesen gtu..yg ni lak..3 hero salu dok nyakat dio..menjerit ajo..

zaidah:
jika ada abg kakak lain..dia akn tiru gaya dua tu..ni sepesen jate atasnya..

cma:
tu la..rmbut da la pendek

mrstrider:
tu la..suh dia jd berani sket

munna:
hahha..mmg gtu..xde la gaya jate ajo..

suri:
mmg gtu la peelnya..lasak la bgus..org xberani nk buli..jgn lembik ajo..

diana:
alahai maisara..mungkin sb dia ngan ibu dia aje kan..dia xde gender lain sebaya dia..jadi mcm gegirl sgt la tu..jadi gegirl ayu dan lembut gtu..hehe

amy:
hehe..bila mek sarah besar nati..gtu kot

apik pehe berkata...

hehe.naseb bek sorang tu je kak..kalo ader lagi 3 camner?hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

cumelnyer pki kupiah..hihi.

Solihin Zubir berkata...

bagusla kalau masih tak lari dri feel gigirl..
kang jd tomboy susah plak.. heheh..

CIK TOM berkata...

comelnya sarah....

AngahSayang2314 berkata...

memang ada berbeza ramai yg cakap la...

SYaMiLa berkata...

alahai mek saran...blh tahan gak ye...he3..

ira pun kalau mengamok...selagi ummi tk pujuk mmg tk jadi nye...kadang2 tu mandi pun tk blh nk lama2...selalu je nak cepat...alahai...