selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 23 April 2011

::ASAL WEEKEND::

Assalamualaikum
selamat malam semua

sunyi sepi saya rasa internet pada hari ini
atau khususnya hujung minggu
jadi saya suka-suki hapdet status di fesbuk:

kenapa eh asal weken
semua orang kurang mengadap internet
atau bukan semua orang ada internet di rumah
tapi tak kan kot..hheehe

dan saya juga rasa
macam diana rasa iaitu:

blog pom kalu hujung minggu
juga semacam lesu..huhu
betulkan???

nampak gaya semua orang
menggunakan masa kualiti
hujung minggu bersama-sama dengan keluarga
jika hari bekerja sibuk pulak kan...
dan saya pasti masa berinternet banyak digunakan
semasa hari bekerja..hehe

p/s: rasa nak tgk af9 la pulok..hhehe

11 Rajin Komen:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

betul tu kak...dulu time macam ni la ramai orang..tapi skunk kuku pun tak suam dah..heheh..bosan kan

sweet stalker berkata...

haha, atien je yg duk berblog 24 jam. huuu

shameel Iskandar berkata...

Selain semakin suram dunia BW, satu lagi masalah ialah semakin ramai blogger yg dulunya aktif kini mula menyepi

diana berkata...

hahah..
tu la bosan sangat saya
layan video2 ABC kat youtube dengan maisara je ..
tak de benda nak buat dah..

Solihin Zubir berkata...

dulu sy ingat msa ujung minggu la org slalu aktif online..

rupa2nya hari bekerja lg ramai yg sakan online.. hehehe..

apik pehe berkata...

hehehe..macam biase la kak weh..budak2 tgh exam final sem dah ni..huhu..

cuma apik jah hok mundar mandir x reti nok g stadi lagi..hahaha

Cute MuM berkata...

salam kenal..
cute mum pon jarang online hujung minggu.. byk masa dihabiskan dengan keluarga..

Cikgu Nurin berkata...

Betul...hujung minggu amat penting...masa ni la nak masak sedap-sedap, nak layan anak, nak 'update' rumah hi hi hi...

Orang byk update blog masa kerja...jangan curik waktu ofis haaa.....

~izan~ berkata...

a;ah kak,izan tgk dashboard pun blog tak byk yg update tp tetap nk tengok jugak hehe.hujung minggu masa utk family lg lebih bg yg bekerja rasanya =D

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

ye sis..mmg ahad tak meriah.adik pun mls wat entri byk2 klu ahad..takda org baca pom

sarah-najwan berkata...

awe:
hehe..weken mmg org kureng on9..

sweetstalker:
hahaa..xpa..jnji keje lain beres..

shamel:
tu la..mungkin sudah mula bosan kot..

diana:
haha..ada gak fekdahnya lyn video tu..bg maisara dgr..

solihin:
dulu gtu solihin..skrg bloggre da mula bosan kot..

apik:
tu la..kamu gi stadi deh..bo dok mundar mandir lagi

cutemum:
hehe..itu la sebabnya..

cikgu nurin:
tu ibu2 yg jd blogger..mcm kita ni..hehe

izan:
betul3..xpa la..kita tgk jugak..isi masa free

LM:
ada yg baca..tapi xmcm hari biasa..