selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 11 April 2011

::BORING = MIM ALIF LAM SIN?::

Assalamulaikum
selamat tengah hari semua
sekarang kureng kebizian
dan berkebetulan ada idea
untuk hapdet..hehe

uolls setuju atau tidak
jika saya mengatakan
bahawa fakta--> BORING = MIM ALIF LAM SIN
saya sangat setuju
kerana jika kita merasakan boring
secara automatik
kita menjadi malas untuk membuat
sebarang kerja yang patut
kita laksanakan
alih-alih kita hanya
ketiduran atau bermalas-malasan sahaja

kadang-kadang untuk
menyedapkan hati kita
kita bagitau semua orang
"BORINGLAH".."BOSANLAH"..etc yang sewaktu dengannya
tengok-tengok...kerja tak buat
kita pulak layan internet..wahahhaaha
alasannya hendak hilangkan boring..huhu

semua yang saya bgtau ini
memang saya yang rasakan
adakah uolls pun sama
seperti saya???
tapi ada sesetengah orang
asal ada kerja
yang patut disiapkan
pasti tidak ada dalam
kamus hidupnya BORINGGG!!
tabik kat orang gini...cayalah!!!!

p/s: jom lunch..hehe

25 Rajin Komen:

aZie berkata...

azie pon mim alif lam sim.. huhuk~ dah nak final nie.. kena stdy la pulak

kakchik@ella berkata...

bila boring+bosan, kc ambek gambar byk2. hahaha ..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

hihi...boring kan best tido.tp mesti mata tak leh lelap sbb tak biasa tido siang kan?

JunAina berkata...

k.aina kalau terlampau banyak kerja dan stress dengan org memang boring sesangat. kadang2 gi pantry buat kopi kalau line clear mengadap internet jap...hilangkan bosan!

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

setuju sangat...sbb bila bosan tak tahu nak buat ape akan lepak atas katil memalaskan diri..heheh

kakcik berkata...

Kakcik kalau boring, kakcik suka makan! :)

sayangsayangibu berkata...

kalau penyakit M dan B datang...
ubatnya adalah tidur golek golek je bestnya.... itu masa bujang2 lah cuba dah beranak pinak buat gitu
errmmm.....

sayangsayangibu berkata...

kalau penyakit M dan B datang...
ubatnya adalah tidur golek golek je bestnya.... itu masa bujang2 lah cuba dah beranak pinak buat gitu
errmmm.....

sayangsayangibu berkata...

kalau penyakit M dan B datang...
ubatnya adalah tidur golek golek je bestnya.... itu masa bujang2 lah cuba dah beranak pinak buat gitu
errmmm.....

Azlan Hasan berkata...

120% setuju kak..sebab kalo saya tengah boring memang keje xberjalan..hahaha..

Regards,
-Strider-

Hanis Azla berkata...

tido mmg pengubat paling mujarab untuk bosan dan malas tu kak..

Mama Kembar 3 berkata...

masalah mama nih, keja tengah banyak pun still leh rasa boring = malas! mmg kes teruk dah nih hehehe

diana berkata...

entry sindir saya ni..
mentang2 saya tengah malas nih..
hahahhah

~ yus ~ berkata...

hehe..betul lah tu, sama kita kak..hehe

nuriz berkata...

boring= takda mood - sama jugak tu malas hehehe

munna berkata...

kalau dah boring mmg semua benda jadi malas , mood pun takde kak...

Ati Masrif berkata...

kita ni sokmo bz
pagi sampai mlm
ada saje kerja...fenat..

kadang2 tu bebel gak
nak kerja balik ah...boring
hehe..tak ikhlas kan ^__~

Izan Ishak berkata...

akak...izan kan kalau mim alif lam sin, satu keje pun tak jadi. tp takleh selalu... nnti anak2 camna...hoho

ShErA berkata...

setuju sgt kak... skrg ni pun kemalasan dh melanda... tp tak boleh dibiarkan ni... final exam dh nk dekat...

eelobor berkata...

hehehe, saya bersetuju ngan cikgu. huhuhu, jom kita bermalas-malasan.

suri solehah berkata...

salam..sangat2 setuju ngan fakta itu huhu

Citarasa Rinduan berkata...

selamat malam.
ikutkan nafsu memang ayu nak bermalasan..dengan demam tamo surut... 3 in 1 pulak tu......


PS; tak apa, bermalasanlah dulu..hehhehe

azieazah berkata...

Sekali sekala mesti akan terasa masa boring tu.

Anak kecil seawal usia 9 tahun pun dah pandai sebut boring..

Solihin Zubir berkata...

normal is boring..
so, jadilah manusia yg x normal..hehehe.. i mean, happening.. :D

puanbee berkata...

ank bee 7 thn pom pandai sebut bosan kak..erm