selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 16 Mac 2011

::WAJIB BELI::

Assalamualaikum
selamat pagi semua
pagi rabu yang mendamaikan..hehe
al-maklumlah tengah bercutikan

aktiviti wajib hari ini
selepas pulang bercuti
operasi "clearance" kainlah..hehe

dan aktiviti wajib balik klate
singgah rantau panjanglah
dan wajib belilah mende alah ini
taraaaa

V

V

V

V

V

V



tu dia..woh terea goreng ko bako..hahhaha
[biji ketereh beb]
lemak berkrim dan memang kene
banyak minum air sebab agak kemasinan
tapi yang tak menahan memang sedap weh!!!

sambil tengok tv layan
sejuta cinta marshanda
atau kejora bintang itu yang dah miss 2 episod itu
bolehlah kunyah mende butir terea itu..

p/s: **DAS--> aku balik cepat sebab kene tanda ketas exam wey..

31 Rajin Komen:

HANI berkata...

weh balik kuantan doh ko? berapo hr mu balik kg kak? hksbp di seremban g tak?

makdara TERdiva berkata...

nak sikittttt :)

Eliza berkata...

hi...saya suker kekacang tuh. nak cikit..??

selamat kembali ke umah sendiri..yeay!

wahida berkata...

akak, ada lg x? nak try!!

Hanis Azla berkata...

gajus mmg superb.. akak pun suka beli.. tp kat sini dpt yg tong garden jelah.. he..he..

misza berkata...

biji gajus ker...
memang sedap. lemak.

eelobor berkata...

tempat i panggil kacang gajus....hihihihi.... sedak nyo woh terrea

munna berkata...

munna pun plan nak gi klate minggu depan... klu rantau pjg suka beli ikan bilis goreng tu...

Amy Syaquena berkata...

kak amy sebelum ni tak tahu pun apa biji ketereh ni , selalu ckp gan hubby biji budu..ye la budu kan ada cap ketereh..last hubby gelak guling2 cakap itu biji gajus la huhu..malu ow

Adinda Amy Sensei berkata...

buah ketereh..sedap ni

diana berkata...

alamak..
saya tak pernah makan??
meh 2 3 bijik..
nak rasa??
masin ke???
mesti saya suka nih.
hahah

sarah-najwan berkata...

jah/hani:
aku pi la..jadi hakim beb..hahhaha

MDT:
bole...meh dtg kuantan..

eliza:
hehe..ala cian lak saya dok tunjuk buah tu..meh kuantan..atau pi rantau panjang..byk sgt..

wahida:
ada..beli buat jajan..

hanis:
yg tong garden xpenah beli..tapi blik klate meme beli..

misza:
mmg lemak berkrim

eelobor:
hahhaa..eh..xsama nama tmpat demo nge kawe..hahhaha..tmpat demo bandar kot..

munna:
beli munna..yg ikan bilis tu akak xgemar sb ikan bilis dia bapok besar2..lenguh keng nok mamoh..

amy:
hahhaa...tapi popular gak budu cap tereh tu..sapa amy igt..

amy sensei:
mmg sedap..

diana:
okeh..nati saya bg try..

AngahSayang2314 berkata...

sedapppppp bak sikit kak zieee

Pn DG berkata...

lamo dok make...jauhnya gi beli..tempat lain takdok ko...tanah merah ko...gua musang ko...hahaha

p/s: saeng aku sunguhhh....kaler merah lagi nama akuuuuu.....hahahaha

Ati Masrif berkata...

ala...dah balik dari kelate ke
kalau tau..boleh kirim serunding

baru kita tahu ..
kacang tu di panggil biji ketereh
mc pernah dengar tau..

ieda berkata...

saya kalau beli nie , saya grg x der minyak kak .. sedapp kan kak .. kalau ke kelantan memang beli nie lah jugak :)

ShErA berkata...

wah... favourite shera ni kak.... blk terengganu mmg cari dulu la...

Solihin Zubir berkata...

woahhh.. kacang gajus...
sy suka kacang gajus.. sedap woo.. heheh..

apik pehe berkata...

uihh..agak mahal la kak butir tere nih..apik beli hok kecik pon dale rm4 doh..hehe..tp sedap!!!

A.s.t.i.n.a berkata...

Wahh Sedapppnye Kak Sarah. Biar betik kak Diana tak pernah makan tu.. hoh..

Astina tutup blog seketika, sila rindu..

nazirulhazwan~ berkata...

kene beli balik klate nati:P

Kalamhati berkata...

hehehe ambo benda wajib jugop nih..dgn kacang cerdik!hehe

puanbee berkata...

berapa sebungkus tu kak ? sedapnya....

akk bee tk pergi kuantan , si kay tu je yg pergi kalau idok buleh jumpa kan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kalau gi kuala terengganu mesti saya beli gajus ni

MamaEma berkata...

buah tere..make banyok2...dop tehe nok buang air besar sokmo....huhuhu...ema pun brehi nie...

nba-Nur berkata...

Sedapnya dapat makan kunyah2 kacang tu.. Tanda kertas ujian ke kak??

padlie berkata...

sedapnya makae woh tere sambil tengok bola..
kelik ni kena beli ni..

kakchik@ella berkata...

ambho lamo doh tok gi Rantau Panjang, Pengkalan Kubor. Sokmo tak de ..

sweetsal berkata...

biji gajus tu memang sedap..akak pun suka..hihi

eiela berkata...

huhu kena lagi,,makan-makan jugak nih. sedapnya..

Latest Entri :
Telefon Rumah VS Handphone

CIK TOM berkata...

sedap tue..nak sikit..hehe