selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 10 Mac 2011

::INDAHNYA::

Assalamualaikum

uolls pernah pi cameron highland??
saya tak pernah pi lagi
setakat ini saya layan aje
gambar yang indah ini
di cameron highland








antara uolls yang pernah pi
ce stori ce stori deh!!!

p/s: tengok buah stroberi tu mmg sedap!!!

39 Rajin Komen:

ShErA berkata...

wah... shera dh lm x pegi cameron highlands.. dulu selalu jgk pegi sbb rmh dkt dh dgn cameron highlands... srnk mkn buah strawberi.... nk ajk family pegi la cuti sem ni...

JunAina berkata...

waahhh...syok gi cameron sarah...
kalau sampai ke sana jangan lupa pegi minum teh kat ladang boh sg palas. menikmati pemandangan ladang teh sambil minum teh terasa seperti tokeh ladang teh!

k.aina gi sana 15 tahun lepas...teringin nak pergi lagi, kalau berani drive kawasan bukit memang k.aina terjah...tapi keretaku bercc kecik auto pulak tu...adoyai...

sarah-najwan berkata...

shera:
owh..awk da byk kali pegi yer..
akak igt cuti skoloh ni nk pi..ehehh

jun:
nati saya nk pi minum teh mcm tokeh tu kat sg palas eh..tu saya nk info ni..hehe..tq kak..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

haah la sis..best gi sana,walau x sesejk fraser hill tp pemandangan cantik

A.s.t.i.n.a berkata...

Tempatnye sejuk..
buah2nye masam sebab segar..
pemandangan cantik..
boleh tidur saner dengan abang.. romantik tau kak..

sarah-najwan berkata...

LM:
akak da penah pi fraser hill..tahun 2002 kot..ehhee

astina:
auwww..opkos ngan hubby deh..kamu ni astina..++ pi sana dgn hero dan heroin akak deh...hehehe

~ yus ~ berkata...

Wah! Plan nak ke sana ke kak cuti ni?

Saya pun seumur hidup tak pernah jejak lagi kaki ke Cameron kak. Sian saya...huhu.

Amy Syaquena berkata...

Amy selalu sangat gi sana kak , sal bangla2 amy banyak yang keje sane.. tapi gi untuk holiday boleh kira bape kali je selebihnya pasal keje je...X pe insyaallah ada rezeki nanti leh gi ye kak..

kak Erna berkata...

sarah-najwan..akak pernah pi dua kali je..tapi lama dulu..pergi pun pasal kerja..bukan pi bercuti..
tahun 90'an dulu..

sarah-najwan berkata...

yus:
akak pom samo deh..sian kita kan..huhu..

amy:
wow..hebat awk..tapi sekurang2nya..awk penah pi..akak ni tgk gmbo ajo..dan mkn stroberi org kasi..hehe

kak erna:
akak kene pi lagi tu kak sb dah lama sgt tu..mungkin byk da berubah..jom kak..kita pi cti skoloh ni..hehe

ieda berkata...

tempat yg menarik .. tapi dah sejuk mcm dulu lagi .. sayur2 dia dah kurang segar berbanding dulu .. bila bawa turun bawah x tahan lama .. huhuh but still enjoy bila tiba mlm sbb sejuk giler :))

eelobor berkata...

2 kali pegi pun tak pernah tidur sana. kali pertama cuma singgah minum kopi o jam 12 tengah malam. mengguna laluan lojing dari KB nak KL kerana jalan sesak. kali ke 2 pun, dari KB bertolak jam 4am, singgah cameron 3 jam, pastu terus bertolak balik KL. cuma sempat pusing2 gitu jer. Kali ke-3 hajatnya nak bermalam sehari kt sana. Planning asal ari sabtu nie terpaksa tunda sebab ada hal lain.

M.M.Noor, FKM UMP berkata...

aku sapa dua tiga kali doh....masa bujang la...gi ngan abe aku...tapi anak2 aku dok rajin gi lagiii...laki aku pun dok gi lagii...

best gok gi sana tapi kalu nak kecik dok sesuai...wak penat je aku rasa...hu3

nuriz berkata...

genting highland penah pi cameron highland tak sempat hehe

Citarasa Rinduan berkata...

ayu pun mmg tak pernah ke sana.

jom..kita ala2 konvoi..hehehe.mana tau, ada jodoh kan???

sweetsal berkata...

akak pun tak pernah sampai lagi..teringin gak nk kesana, petik dn mkn2 buah strawberi tu..

~najwa~ berkata...

sarah

saya baru je balik cameron last week...best, best..utk merelaxkan minda.

Hanis Azla berkata...

saya pernah pergi CH pun sekali.. itu pun 10 tahun lepas.. best jgk.. rose dia mcm2 warna.. menggila beli bunga..

sarah-najwan berkata...

ieda:
nk rasa gak camne sejuknyer..hehe..genting penah pi..paling tidak nk petik stroberi ngan teh..hehe

eelobor:
laluan lojing tu dekat uamh mak akak tau..tapi kami je lum set nk pi CH..tggu cti skoloh ni..hehe
tapi sekurang2nya kamu penah gak pi..

das:
asal guna laki mu tuu...hhee..seb baik aku tau profile name laki mu..
xpo das..sarah da 2 thun..bole jln2 doh tu..

tapi xle compare masa aku gi oz..sarah kecik lagi..meme susah..

nuriz:
jom pi cti skoloh ni nuriz..

ayu:
jumpa kat sana cti skoloh ni deh..hahhaa..iya iya je akak ni..

najwa:
tenkiu sb awk share pic and stori tu..akak jadi teruja nih..

kak sweet:
jom kak..kita bole reles sb kebiziankan skrg nih..ehhe

hanis:
10 tahun da byk berubah hanis..jom pi pulok..hehe

cikgu isza berkata...

saya pun kali pertama pergi sebab ada kursus di sana.. klo tidak.. tentu x pergi lagi..
nama jer dekat..
tapi sekarang.. banyak kali dah saya pergi..
saya memang suka lihat ladang tehnya..
saujana mata memandang..

niesz berkata...

try la g, mesti syok abis..hehehe..skrg ni dah mcm2 ade kat sane..niesz pun terigin nk g lg..

sarah-najwan berkata...

cikgu isza:
tu la..saya nk petik teh tu..salu dok tgk lam tv je..ni dah ada kat dlm negara kita kan..

niesz:
ni buat akak semakin teruja nih..hahaa

diana berkata...

oleh sebab saya tak pi lagi
maka setia minggu kalau pi beli barang dapur saya akan beli buah stroberi..
hheh..

munna berkata...

munna baru pergi sekali.... tapi klu dah pergi sekali... mesti nak pergi lagi

Ati Masrif berkata...

best ah sarah...

pendekkan cite ..gi sajelah
ke CH cuti sekolah ni...

lepas tu tayang pic di blog deh
kita tungguuuu....huhu

Mama Kembar 3 berkata...

dah pernah pegi...and loved it! sesuai laa nak bawak anak anak jln jln situ, mesti diorang enjoy.

MamaEma berkata...

baru pergi raya cina hari tuh...best pergi..sebab tak ramai ore..kalo cuti wat glewak jah..tokleh nok jale lah mano... bercade nok gie cuti skoloh minggu depe ko..... mahallah hotel dio...hehehe...nak tahu gak banyk crite ema gi sana...

http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/02/first-tinggalkan-tapak-kasut-di-sini.html

http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/02/tomato-site-cameroon-highlands.html

http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/02/destinasi-ke-destinasi-strawberry-farm.html

http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/02/pilihan-hotel-hotel-country-lodge.html

http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/02/jom-makan-di-kedai-pak-nik-brinchang.html

http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/02/minum-teh-yang-piaw.html

http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/02/destinasi-terakhir-beli-sayur.html

kakchik@ella berkata...

ambho gi banyak kali dah weih. best .. memang best. hihi ..

Zuwairii Aiman berkata...

penah gak pegi... nyaman sekali tau

padlie berkata...

pernah pergi...
tp padlie x suka sangat sebab semua pokok dan bukit.. kusi roda padlie, mengerah tenaga disana..

yg bestnya kat kilang Boh.. ada mesin... tak penah tengok mesin2 tu..

Sorang lg yg sentiasa happy, Aqeela.. Sengih je manjang..

Entry terbaru padlie: Bumi kita

Cma Shiema berkata...

kali terakhir cma pegi time skola dulo..dah lupa suasana kat sna...
nk pegi lagi...tp xtau bila...

stoberi tu mmg sodappp..cma sukeee stroberi..

makdara TERdiva berkata...

last pegi tahun lepas..paling best panjat gunung irau..atas tu sejuk giler..

tido malam gigil2 macam kat obesi..perghhh!

AngahSayang2314 berkata...

kalau ke sana makan buah stoberry tau manis jer.. tapi kalau makan time kat bawah dah rasa masam hehehe

sissyira berkata...

salam

tak tahu nak cite macam mana, kita pun tak pernah p jugak..hehe

Yasminhamid berkata...

pernah sekali jer.. emmang teringin nak pegi lagi..bawa anak2 lak..

wahida berkata...

saya pernah pergi...tapi lama dulu, last pegi tahun 1994 dulu...huhu..
skang teringin sgt nak sampai sana lg, tapi org cakap dah x sejuk kat sana...huhu...

sarah-najwan berkata...

diana:
ye ke..meh kita buat rombongan pi sna diana..hehe

munna:
kene pi tu nmpk gayanya..

ati:
teruja ai you..jika ai pi..pasti dong picnyer kutempek di sini..hahhaha

mama:
hehe..i like it the way you expressed it..hahha

ema:
nati akak terjah n3 tu..tq deh..

KCE:
tu yg ambo rase nok gi tuuuu

zuwairi:
tq info ni..

padlie:
gtu yer..kamu berkusi roda?..
jika akak gi..akak akn ke kilang boh itu..

cma:
lama dah tu cma..kene pi lagi deh..

MDT:
maknanya sejuk gak deh..hehe

angah:
akak akan pastikan akak membelasah buah stroberi ke dlm perut byk2 masa kat atas tuuu..jgn kembung sudah sudaaa..

syira:
hehe.moh la kita pi..

min:
jom min..cuti ni deh..

wahida:
lama da tu..kene pi lagi..

Solihin Zubir berkata...

dh lma sy x pi cameron.. dlu kerap jugak..
rindu.. huhu..

Puanbee berkata...

akk sarah apo kabar ?