selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 20 Mac 2011

::LAMA DAH TAK BW::

Assalamualaikum
selamat pagi semua

sekarang melepaskan lelah
merite ketas exam
tapi sebelum itu
kita hapdet sikit
untuk melepaskan kerinduan

lama sudah saya tak BW kan?
usahkan BW banyak-banyak
hendak hapdet pom ambil masa sekarang
jika dahulu sambil BW idea mencurah-curah
tapi sekarang jarang BW
yang selalu saya buat sekarang
menjenguk blog list saya sahaja
atau mana-mana entry menarik
via dashboard..hheehe

saya juga percaya
dengan banyakkan BW
idea pasti datang
kerana kita membaca entry blogger lain
dari situ kita akan mendapat idea
BUKAN KOPI PASTA tau..
itu bahaya!!!!!jangan diamalkan
kerana itu bukan etika seorang blogger yang sebenar

jadi hari ini
saya ingin naik BMW..oppsss MyB ajooo..
untuk melawat jiran-jiran
dalam blog list saya

p/s: sediakan kopi o panas deh!!!

17 Rajin Komen:

munna berkata...

naik myb pun laju njuga kak... jgn naik basikal sudah...

azi nur berkata...

hoho...dah2 cont'd tande kertas ekjam 2..heheee

sarah-najwan berkata...

munna:
xlaju doh..kebizian kan..huhu

azi:
sambil2 ni..jika x..ZZZZzzZzzzz

Citarasa Rinduan berkata...

selamat malam....
ayu pun dah 2,3 hari tak BW...
mmg sibuk dgn hal sendiri....

kadangkala BW mmg syok,,,,dapat pelbagai pengalaman dan cerita...
bestkan berblog.......

kak Erna berkata...

sarah-najwan..teruskan..menanda kertas tu..ada yang menunggu tu..

kakchik@ella berkata...

cikgu weih .. ambho pun slow down dah. kebizian tahap maximum doh ni.

eelobor berkata...

wah....terima kasih atas teguran itu. huhuhu.....

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

hai sis
klu busy pun..sis update je la..sbb sis ada dlm bloglist LM.so nnt saya jenguk sis ok!

diana berkata...

saya disini..:p
sejak semalam ramai betul yang tak sempat nak berblog..
maklum la..hari cuti.banyak urusan lain kat luar..

suri solehah berkata...

salam sarah..kalau dah bz..sekali sari pun susah nak ngadap lappy..huhu

Izan Ishak berkata...

singgah jenguk akak nih...

izan pun dah lama sgt tak bw... mekasih atas komen akak. izan sgt2 hargainya.

entahlah kak. susah sbnrnya nak tinggal blogging ni...rasa rindu nak baca n3 kawan2 nnti.

CIK TOM berkata...

masalah kita sama la akak sayam..jrg dpt peluang update+bw...kdg2 mood berblog dah ke laut...

sori lm xsggh sbb jrg bw+update skang...tp akak tetap di hati...

Hanis Azla berkata...

saya pun gitu kak.. sempat balas jejak rakan2 dan membalas komen aje.. nak bw ke blog lain mmg tak berkesempatan aje..

Solihin Zubir berkata...

alaaaa... sy ada milo je.. bleh? hehehe...

Cma Shiema berkata...

cma x sempat nk bancuh kopi...air suam oke?:P

Eliza berkata...

air paipsi bleh yang? hehe..saya dah lama tak hapdate bloggg....

puanbee berkata...

hehe akk bebila sajork rasa rindu boleh lah ke blog bee nun!