selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 24 Mac 2011

::MUKA SAMA RIANG::

Assalamualaikum
selamat pagi semua

dek teruja hendak hapdet
saya kelupaan hendak
memaklumkan bahawa
keputusan spm skol saya
Alhamdulillah cemerlang
dan yang penting untuk
subjek saya mencapai target
yang telah dibuat


inilah wajah gembira saya
di samping seorang pelajar
yang mendapat straight A
[abaikan muka berminyak saya dengan tudung yg nmpak anaknya itu..hahha]

persoalannya:
ramai pelajar bgtau
bahawa wajah saya
dengan anak murid saya ini-->SAMA..hehe

p/s: acu uolls tilik sket..hahhaha

23 Rajin Komen:

Zue AnnaLeeya berkata...

semetar deh... nok tilik... hoooo lahhhh.... meme ado meh.... hehehe..

diana berkata...

sama la..
tapi kenapa dia nampak macam kakak,sarah macam adik..
hehheh

MommyAqil berkata...

a'ahla..kak sarah nampak lagi mude..awet mude kot..hihihi..anyway,congraz kak sarah!!

Hanis Azla berkata...

Tahniah.. cemerlang tu.. betullah kak mmg sama mukanya dan mmg akak nmpk lebih muda dari pelajar akak tu.. cayalah dgn mak org ni.. maintain gitu..

sarah-najwan berkata...

zue:
hehe..meme ade meh..hahaha

diana:
aiikkkk..ye ke..ai awets mudoo tuuu..hahhaa

mommyaqil:
hehe..tq de..

hanis:
menten gtu.jgn xmenten
badan saya kecik..tu nmpk mudo kot..

AngahSayang2314 berkata...

ye la cikgu memang sama la... macam adik beradikk tue..apa pun tahniah buat anak murid sebelah cikgu tue...

wahida berkata...

siyes mmg sama!!

congrate pada student tu sbb dpt straight A...

Amy Syaquena berkata...

memang sama sangat..first lihat gambar ingat adik beradik tapi pas baca baru tahu anak didik rupanya..

Cma Shiema berkata...

he3..samela la kak..

tahniah utk pencapaian tu...

MamaEma berkata...

a'ah...anak beranak atau adik beradik ni..
patutlah terror...nak jadi cigu jugop nanti...

DKosongLapan berkata...

seghonok macma ni kan.......walopon student yg dapat result bagoih...tapi cikgu pun ghase bangge...maklomle anak didik ....tahniah .....cikguu

kakcik berkata...

Kakcik ingatkan yang bertudung outih tu Cikgu, yang seorang lagi anak murid! :)

SYaMiLa berkata...

sama la kak..he3

kakchik@ella berkata...

btl la cikgu. lbh kurang sama. Anyway cikgu, syabas!! tahniah!! tak sia-sia debaran awak mlm sebelumnya ye.

Yasminhamid berkata...

tahniah kepada awak...

memang ada iras2 sikit mukanya..cara renungan kot..

ieda berkata...

aah lah kak .. ada kesamaan disitu ..
kalau jumpa ieda mcm mana pulak kan :)

ShErA berkata...

a'ah la kak... mmg ada iras... shera dgn kwn shera pun org kata kembar...

puanbee berkata...

sama tang senyum je kot muka nak murid tu lebar sikit dr muka akk hee..

Adinda Amy Sensei berkata...

tahniah utk yang berjaya...hehehe..tahniah juga buat guru2nya...hehehhe

eelobor berkata...

hok mano sor cikgu hok mano sor anok murid nih? hihihihi

suri solehah berkata...

salam..tahniah sbb sampai taget..sayang sarah..saya tak leh nak tgk gamba tu..tak kluar kt tmpt sy..rugi takleh tgk..sbb ramai yg komen sama tu...

Citarasa Rinduan berkata...

eik!!!!!!
sarah yang mana satu??
yang ada anak tudung tu ker kamu??
sah!!!!!!
kalau betul...sure kamu nampak muda dari students...heheheh

vogue

apik pehe berkata...

hak ah kak..apik pon cakap muker same..hehe