selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 23 Mac 2011

::JAM 9.30PM::

Assalamualaikum
selamat malam semua

hari ini saya sangatlah sibuk
mengalahkan VVIP pulak
maklumlah menguruskan
hal-hal negara skolah saya..hahhaa

sekarang saya baru boleh
membuka internet
melawat kawasan-kawasan jajahan
mengetahui isi hati rakyat jelata..hehe
cuba untuk membantu dari segi komentar

bukan apa kes
jika sehari tidak
melawat kawasan
memang tak senang duduk
ai macam teringat ajo kat uolls...hahahha

p/s: ada yang rindu kat ai tak?...ececececceece :P

14 Rajin Komen:

kakchik@ella berkata...

Cikgu, Sibuk sibuk jugak .. kena jaga diri baik-baik tau. Dnt stress and fall sick eh.

sarah-najwan berkata...

ambo ok KCE!!
hepi go lucky sokmo..hehe

kak Erna berkata...

sarah..dah tak sibuk ke..dah boleh online ni..

Citarasa Rinduan berkata...

wah!!!!!!
ayu sejujurnya angkat tangan..
sangat2 rindu pada blog permata hatiku..

cuma masa yang tak mengizinkan..sedih kan>>?

sarah-najwan berkata...

kak erna:
stat kul 9pm..baru line clear..hehe

ayu:
ececce..tenkiu deh..

Solihin Zubir berkata...

i rindu sgt kt u akak.. heheh..
amcm result student akak? :D

eelobor berkata...

hehehe....buleh masuk jadi calon doh nih

Kalamhati berkata...

ambo rindu dendam jugok nih..hahaha

Hanis Azla berkata...

ofkos lah rindu kak.. he..he..
tak dtg siang malam pun jadi kan kak.. thank you sudi berkunjung..

Eliza berkata...

ai pun rindu okeh! hahaha...

Peratusan lulus SPM sekolah cikgu tahun nih camner?

diana berkata...

result spm cemana sarah??
mesti lah cemerlang..kan???
maklum la..sekolah yang bagus..

Cma Shiema berkata...

cma pom bz..
tp mesti nk publish juga..

winduuuuu...

Ati Masrif berkata...

amboi...

dah macam kalah YB
kat kuantan tu...

psst..amacam result anak
murid semua ...wokey

puanbee berkata...

op coz lah rindu kelmarin tu akk tk dtg blog bee langsung bee terasa semacham je haha...rasa cam nk merajuk ngna kk pun ader..nasib akk dah explain sebab nyer..ekekee