selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 26 Mac 2011

::TRAFFICS DAN $$$::

Assalamualaikum
selamat tengah hari semua

3 hero yang kene ciken pox
tetap aktif macam biasa..hehe
anok jate kea..mano bole dok diye!!!!

hari ini rasa hendak stori
tentang traffics la pulok
lamo doh tak share-share UV kan..hehe

masa awal-awal aktif dulu
memang saya rajin BW
dengan kata lain kasi up UV
masa itu jugak suka sangat
amik port tentang BE
memang ma$$$$yuklah
time itu dengan traffics dan BE



ini UV saya sejak
dua bulan lepas saya simpulkan
menten setiap minggu begini

dan inilah blog yang tiada BE
sejak dua bulan lepas
$$$ itu pun hasil CPC blogger
yang berkunjung ke blog saya ini
terima kasih deh..

cuma saya tak pasti tentang iklan milkdeal itu
selalu ajo muncul tetapi tidak dikira BE eh?
maklumlah sekarang ini
saya memang tak mengkaji
tentang BE lagi
sejak kebizian melanda
dan kekurangan BW..ehhehe

**apa yang penting kita hepi2 blogging deh..hehe

p/s: jika line clear..nk BW hari ini..rindu pada buah BE..hehe

16 Rajin Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

sis tak bw x pe..tp entri pendek2 pun buat la ye..nnt adik rindu

wahida berkata...

kak, saya x pernah dpt BE..kesian saya..heheh...

semoga anak2 akak cepat baik dr chicken pox ye..

JunAina berkata...

k.aina tak pernah ambik port semua tu, tak sempat nak mengkaji...

kakchik@ella berkata...

kc pun ada iklan tapi not considered as BE. biarlah cikgu. tak payah kita pening2 kejar dunia.

shameel Iskandar berkata...

Traffic ni kadang2 naik dan kadang uturn. nak Bw hari2 adakalanya tak boleh juga sbb kita juga ada urusan yg lebih aula

eiela berkata...

saya pun dah jarang update blog. busy gila. nih pun curi-curi jap.

Latest Entri :
Best Ke Blog Nih?

Izan Ishak berkata...

izan pun dah lama sangat tak bw kak... letih kalau hari2 nak bw dgn kelajuan bband yg paham2 ajelah kan~

moga tiga hero akak cepat sembuh ye~

ShErA berkata...

Shera pun x tau sgt psl BE ni... bnyk jgk yg shera x tau... tp, skrg x blh lg sbb line slow...

FasiHaH SupiaN berkata...

ok lah tu sis ;)

mie berkata...

uihh!!1
tiga2 skali kena ciken pop ke?
berjangkit nnti..
ehehee

sarah-najwan berkata...

LM:
akak bw jugak..ke bloglist yg hapdet shj..ehhe

wahida:
ye ke..ce check kat nuff tu..kot2 da beranak BE awk tuuu..

jun:
hehe..dulu2 saya rajin..skrg mmg xbuat dah..

KCE:
tu la..jika dpt $$ dr nuff..mmg bonus ajo..

shameel:
dulu rajin gak..skrg mmg xde nk kejar dah..menten hapdet je..

eiela:
haha..tang bizi tu la..

izan:
tu la..igt dulu2 kita sama2 rajin bw..ada je nama kita kat sboxkan..hehe

shera:
hehe..kamu study aje shera..

fasihah:
ok la ni..hehe

mie:
tu la..ni nyakit berjangkit..

eelobor berkata...

hehehe, saya lak dah lama buang iklan dan tak risau pasal trafik ker, UV ker atau apa jua yg berkaitan. suka dengan cara sekarang buat masa nih. lagi selesa rasanya

sweetsal berkata...

wow, tak lama lg masyukk la tu..akak lama tak update dan BW...sekali sekala dtg menjenguk je..rindu pd kawan2 blogger nih..hehe

SYaMiLa berkata...

selamat mlm kak sarah...

diana berkata...

saya kembali menggilai bE ni..
tapi traffic bukan penyebab dia nak bagi be..
dia bagi be kat blog2 yang menarik saja..
saya nak buat blog saya lagi menarik ni..
tapi cemana????
hahahahh

Puanbee berkata...

mikeadeal tu CPA kak bukan BE , hurm blog bee pun lebih kurang ajo la..