selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 22 Mac 2011

::SAYA BERDEBAR NIH!::

Assalamualaikum
selamat malam semua

dek menunggu esok
akan diumumkan keputusan SPM 2010
dan seperti biasa-biasa
debaran guru-guru subjek
mungkin jua sama atau mengalahkan
debaran anak didik yang
akan mengambil keputusan

semoga semua anak didik SPM 2010
akan memperoleh
keputusan yang cemerlang
dengan bilangan semua A+
mengatasi keputusan
tahun-tahun sudah

p/s: oghe klate royak--> gedebar ghaik!!nalin dit dit..hahhaa

19 Rajin Komen:

Kalamhati berkata...

hehe so lagi oghe klate kato..
nalin ghitik..=D

kito doakan mereka semua berjaya..

Nobita Sensei berkata...

orang penang kata 'ghaplah jingga'..hehe.

suri solehah berkata...

salam sarah..baca tajuk kat list kita tadi..pah ko kita deba..ingak ko gapo doh..hehe..moga anak murih sarah cemerlang semua paper..espcly;paper sarah.

Solihin Zubir berkata...

smoga semua anak didik akak akan memperoleh keputusan yg cemerlang.. insyaAllah.. =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

hihi..sian.cikgu pun duk debar2...

apik pehe berkata...

hahaha..tok leh nok tehe gelok doh baco "nalin dit dit"..hahahah...

kakcik berkata...

Semoga anak2 akan menerima dengan hati terbuka walau apapun keputusannya....

diana berkata...

selamat pagi cikgu...:p
jangan risau sarah..
insyaallah ada kejayaan bila kita dah usaha dan berdoa..

SYaMiLa berkata...

selamat pagi kak sarah...

insya allah cikgu akan berpuas hati dgn pencapaian anak muridnya... ;-)

Hanis Azla berkata...

semoga anak2 murid akak succes dgn keputusan yg cemerlang semuanya..

Cma Shiema berkata...

cheq x paham cakap kelantan..
he3...
berdebar juga..coz adeq yg bonsu amek resultnye ari ni..

AngahSayang2314 berkata...

wahhh semua berdebar yer.. angah biasa jer sebab tak ada sapa2 yg ambil exam spm thn lepas...jiran pun tak ada gak.... apa pun gud luck

Ati Masrif berkata...

sudah pastinya semua guru-guru
tengah sibuk pada masa ini

semoga mendapat pencapaian yg baik
di sekolah sarah

comei deh ayat2 di bawah tu..
tp kito dok pahe deh..hihi

noor berkata...

berdebar apalah yg adik saya dpt huhuhu

alfa juliet berkata...

berbezanya kita..cikgu sbp harap a+, kami2 ni lulus pun dah gembira

Izan Ishak berkata...

izan pun debar sama...anak2 sedara ramai amik spm tahun ni...huhu

moga anak2 murid akak cemerlang semuanya~

padlie berkata...

As salam. Dah habih nalin ko dop lagi cikgu? :D

sarah-najwan berkata...

TO ALL
TERIMA KASIH BLAKOW
KEPUTUSAN UTK SKOLAH SAYA SGT BAIK
..UNTUK SUBJEK SAYA..SEME CALON MENDAPAT A+ DAN A..KAMI BERJAYA!!!!

puanbee berkata...

bee berdebar utk adik bee masaalah nya call msj sampai hr nih tk dapat result dia cm mana tah..