selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 3 Mac 2011

::KERINDUAN::

Assalamualaikum
selamat tengah hari semua

semalam tak hapdet
bukan tidak mengadap blog
hadap kemain lama
kelip-kelip mata
taip-taip pastu padam
ada yang masuk draft
rasa macam tak menarik..huhu

last-last bengang
saya tidur dari jam 3.3o kot
sampai 5 lebih dengan mek sarah
sedar sebab bunyi bising kat luar rumah
hero saya 3 orang itu balik dari skol agama

lepas santap malam jugak saya buka blog
hanya sempat berjalan sahaja
try hendak hapdet malam pun
kering jugak idea..huhu

semua ini saya percaya bahawa
apabila kita memikirkan banyak perkara
memikirkan banyak hal yang perlu diselesaikan
secara tak langsung idea juga kekeringan
betulkan??..huhu

p/s: hubby siap tanya:"aikk...tadak stori ka?" dia pun rindu nak baca blog saya!!hehe

24 Rajin Komen:

Citarasa Rinduan berkata...

ewah..kalau cik abang dah rindu kat blog nie....nampak gayanya mmg kena update selalu

ayu cdgnkan..buat entry pendek2 tapi menarik..

cuba jer....
ttg makanan...ttg pakaian,,,beg.,..sure kawan2 suka kongsi pengalaman

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

tu perkara biasa..relaks la sis,kadang2 byk idea..hihi

niesz berkata...

hehehe..comel je kn..part yg hubby akak nk bc story tu..mesti die selalu usha blog akak..

Cma Shiema berkata...

he3..cik abg akak pun dtg baca..he3..
bila dia ckp camtu mesti semangat akak nk buat n3 nnti kan...

cma pun kdg2 kekontangan idea..

wahida berkata...

jiwa kacau ke kak?

Mama Kembar 3 berkata...

sama laa... time tgh tadak idea mula laa godek godek pc tgk pics lama lama cari ilham... if idea tak dpt gak, blogwalking je laa baca blog kengkawan :-)

Amy Syaquena berkata...

Selalu juga kena macam tue.. tapi kalau orang yang sayang bersuara tanya x update blog , jam tue semangat berkobar2.. so lepas ni akak kena update la walupun sepotong ayat..kalau tidak kempunan pulak cik abg hehe...


p/s: jemput join contest sinar raudah

Adinda Amy Sensei berkata...

betul2...kalo kita pk banyak perkara...memang kita akan rasa macam takde idea nak tulis apa...macam seolah2 takde mood gitu...itulaa yang selalu terjadi pada saya...

Ati Masrif berkata...

selalu gak kena macam tu
b4 buka laptop..
banyak benor idea tp lepas buka
yelek...semua tak kena je

sarah sila dtg komen n3 hangat
kita ye..selalu komen cikgu yg
bernas dan pedas tu sesuai utk n3 ptg ni...

kita tungguuuuuu.....

AngahSayang2314 berkata...

ye la betul kata akak.. kadang2 kan kalau dah terlalu pikir mesti jd macam tue kan???

JunAina berkata...

kadang2 tu idea banyak masa tak ada, bila masa sesangat santai idea pulak tak mau keluaq...

Hanis Azla berkata...

wah, concern juga hubby akak bila akak tak update bloge yer.. mmg mcm tu kdg tu ada byk benda nak cerita tp idea tu tepu x boleh keluar..

Das berkata...

hahaha....aku pun pelik gok bakpo takdok cite marinn....demam kah???...hehe

kakchik@ella berkata...

kdg2 mmg camtu cikgu. hihi ..

Eliza berkata...

mmg patut cik abe awak tanya mcm tu..saya pun suka baca posting2 kat sini.

p/s: duk rumah lagik lar idea kering memanjang. huhu..

suri solehah berkata...

salam sarah,,patutlah semalam sepi je..kot pegi reunion lagi hehe..saya pun sering gitu..tambahan sekarang tmpt keja baru,,lagi tak dak idea..

Yasminhamid berkata...

sama lakita..kadang2 memamg tak tau nak citer apa..

Izan Ishak berkata...

izan pun sama jugak kak. kadang bukak dashboard...terkebil2. nak jalan2 malas. last2 tutup terus tanpa update~

eelobor berkata...

jelez gak kekadang tgk blog yg dah femes, kekadang entri cuma sebaris dua tapi komen beratus2. pastu, entri bukannya dalam sehari ada 5-6 citer. kekadang 3-4 hari ada satu entri jer.

diana berkata...

saya pun pernah rasa gitu..
tu terjadi bila saya tak de apa2 nak buat..
hahha..
kalau saya sibuk maknanye banyak la cerita yang saya nak tulis tu..

azieazah berkata...

Salam MEK.
Betullah, selalu anti klimaks kan?
Time sibuk, banyak rasa nak tulis.
Tapi bile free, takda menda pun nak dijadikan entri.


*Wahhh suami pun join baca blog yer.
Kak Azie ni, kalu boleh taknak husband tahu. So far, dia memang tak pernah tahu pun Kak Azie duk tulis blog. hahahahaha bukan ada menda pun, tapi lebih privacy kalu dia tak baca.

deCrewz berkata...

Sporting la hubby kak sarah.. Kalo tunang Jai, dia siap sound.. ' Dah xde kerja lain ke selain ngadap blog?' ha3

sarah-najwan berkata...

CR:
salu hapdet je..penah citer sme tu..hehe

LM:
ni tgh relaks biar idea dtg..

niesz:
dia peminat setia dan penasihat n3..hehe

cma:
rutin dia baca n3 akak tau..


wahida:
bukan kacaw..biziiiii

mamakembar3:
tu yg amik masa lama ngadap..tapi xde citer..frusttt

amy:
semangat ade..idea kureng..

amy:
plus xde mood..idea pun hilang..mcm xreti nk tulis apa..

ati:
salu saya catat jika idea mencurah2..mslhnya..idea tu da abis..hahaa

angah:
betul gak..asik mikir sgt..

jun:
ada gak time gtu..pahtu da lupa..

hanis:
dia baca sokmo..camtu la hanis..

das:
dok aihh..aku otok tepu marin tu..

KCE:
samala kita..

eliza:
tq eliza...tak jugak sb saya yg keje ni pun bole tepu..

suri:
dok aihh..ade je..

min:
sama la kita..huhu

izan:
akak pom sokmo gtu..last2 bw blog kwn2 ajo..

eelobor:
tu la..akak nk menten satu n3 per day je..hehe

diana:
awk mmg byk idea diana..saya salute kat awk..

kak azie:
jam tu jgk saya kak..
somi saya baca salu..saya xsusuk gapo2 dr dia..hehe

decrewz:
dia ok..

bee berkata...

wah kak hubby pun suka baca blog akk yer :)