selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 12 Mac 2011

::BLOGGER "SOROK" NAMA SEBENAR::

Assalamualaikum
selamat pagi semua

entry saya ini
sebenarnya rentetan daripada
entry yang ada dalam blog DIANA-SENYUMSENYUM
[boleh terjah blog popularnya deh..ehhe]
untuk menerangkan sebab musabab
ada blogger tidak meletakkan nama sebenar
seperti saya dalam PERMATA HATIKU ini

masa mula-mula memblog dahulu
skill tak berapa hendak mahirkan
dan masa hendak daftar blog pun
nama yang terlintas dalam fikiran
ialah nama anak-anak sahaja
itu pasal saya letak nama SARAH NAJWAN
sebab itu yang terlintas..ehhe

ingat saya hendak revel nama penuh sebenar
tetapi bila difikirkan semula
nama SARAHNAJWAN sudah serasi dengan uollskan
[bajet kita semua dah kawan lama deh!!!]
saya tetap rasa serasi gitu
padahal jauh benar dengan nama sebenar saya..hehe
dah itu namanya mek sarah dengan najwan

sebenarnya tak kisah
nama sebenar atau tidak
yang penting kita semua
kawan-kawan deh
takmo lawan-lawan

p/s: belum balik klate deh..hehe

21 Rajin Komen:

Kisah Mawe berkata...

saya setuju.. hehe

bee berkata...

ekee mula2 buat blog tk terpikir langsung kan :)

Eliza berkata...

kita pun sama awak.guna nama anak gak. hehe...

Eliza berkata...

Rozie, nak tanya sikit leh tak? semalam blog saya takleh bukak. Tertulis blog has been removed cos contain unwanted activities. panik saya ingatkan blog dah kena delete.

pastu saya tukar password baru boleh akses masuk. Knp eh jadi camtu?

ieda berkata...

setuju sgt2 kak .. tapi kan kak nama kat blog nie kdg2 tu pelik2 .. kalau nak komen tu nak pakai nama apa erkk , maksud saya nak panggil apa .. kalau dah nama tipah tertipu .. x kan nak panggil adik tipah tertipu kan huhuh susah gak .. :)

MamaYatie berkata...

yer la...setiap org kena ada identiti sendiri. tak kisah la kan..janji selesa..saya pun mula2 kekok,tak tau nak suh org panggil apa..tp skrg dah selesa & tak kisah org panggil MamaYatie @ Mama.Budget mesra gitu..kekke

cikgu,bakpo tok kelik k'tan lagi nya?? rugi cuti..hehe

Cikgu Nurin berkata...

samolah kito...guna nama anak....

Solihin Zubir berkata...

apa nama sebenar akak? nak tauuuuuuuu... :D

Cma Shiema berkata...

hehe3...akak..ramai dah tertanya2 nama sebenar akak tu...
:p

Adinda Amy Sensei berkata...

guna nama yg simbolik baru best kak...hehe

diana berkata...

saya guna nama sendiri je..
sebab senang kot..
hheheh..
nama apa pun tak pe..
sepanjang berblog ni
macam2 ..
nama pelik saya jumpa..
paling pelik yang namanye biskut.
hehhe

SYaMiLa berkata...

sya masa mula2 bukak blog pun guna nama anak...tp lepas tu guna nama sendiri...cuma ejaan je yg tukar sket..sebutan sama aje... ;-)

kak Erna berkata...

akak pun tak guna nama sebebar..tapi mana2 ya ng dah jumpa dah add..fb akak..akak guna nama sebenar..
setuju ngan sarah..kita dah serasi dengan nama tu kan..

padlie berkata...

padlie adalah nama sebenar saya di dunia maya..
beza satu huruf je ngan real name..
jadi takde beza pun... :)

Untungnya Air Asia..

munna berkata...

munna pun tak guna nama betul bukan nak sorok ke apa... cuma rasa lebih selesa dgn nama ni dari dulu lagi... skrg nak ada anak semuanya letak nama anak je

Izan Ishak berkata...

setiap org ada sebab sendirikan. yg penting nama tu mmg akan dikenali rakan2 blogger kan...

izan ishak adalah nama sebenar...hehehe

Izan Ishak berkata...

setiap org ada sebab sendirikan. yg penting nama tu mmg akan dikenali rakan2 blogger kan...

izan ishak adalah nama sebenar...hehehe

sissyira berkata...

salam

suka guna simbolik je..hehehe

MamaEma berkata...

saya guna nama saya jer..tp diletakkan mama...so dah kahwin...huhuhu...ahaks...

A.s.t.i.n.a berkata...

Saya guna nama Sebenar... herher dahla tengah wanted ni pakai lagi nama sebenar..

makdara TERdiva berkata...

apa ade pada nama..ecewah!