selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 4 Mac 2011

::MERAJUK::

Assalamualaikum
selamat pagi jumaat semua
penghulu segala hari~ :)

uolls mudah merajuk tak?
saya mudah jugak merajuk
dan mudah jugak cool down
tapi kes merajuk saya jarang-jarang amat
tiga bulan sekali pun payah

bab-bab merajuk ni
pasti dengan kesayangan kitakan
contoh: kita cakap mende lain
dia balas cakap dengan mende lain
lari tajuk tu..merajuklah sket2..hahaha
gitu pom nak merajuk-->contoh yer..hehe

kes merajuk ini
biarlah kene pada hal dan masanya
jangan time-time kesayangan kita stress ke hape
kita pulak hendak merajuk
hambeekkk ko..merajuklah seminggu sorang-sorang
sebab tak koser kesayangan kita hendak layan..hahaha

p/s: semalam saya rindu~hari ini kekreatifan merajuk sebab masih lagi ketandusan idea~huhu

26 Rajin Komen:

~ yus ~ berkata...

merajuk memanglah pada yg sayang kan kak..

Kalau pada org lain, tak kosanya mereka nak melayan, tak gitu..

munna berkata...

munna pun kuat merajuk... tapi cepat makan di pujuk... tak kuasa nak merajuk lama2...

A.s.t.i.n.a berkata...

Kak Sarah.. di sini ade situasi:

Saya: Ma majuk ni...

Darling: yer ker? tapi kenapa cakap..

Saya: Dah kalau tak cakap orang tu wat2 tak tau..

Darling: Saya tau.. tapi sajer jer wat2 tak tau..

Apekah perasaan saya..?

wahida berkata...

baru pg tadi merajuk ngan hubby, sekarang dia dah pujuk, dah sejuk balik...hehehe...

Zaidah berkata...

suka merajuk tapi tak ade orang pujuk macam mana tu...huhuhu

JunAina berkata...

k.aina kalau merajuk dia buat dekkk ja, pas tu mogok lama2...ermmm...selalunya buat sakitkan hati sendiri je. sekarang buat style baru ada apa terbuku kat hati terus cakap je dalam gurau, sambil gelak...tapi biasanya kalau gaduh, kalau merajuk 5 minit ja tahan...hahahaaa...

kita moncongkan mulut dia buat tak taw ja terus cakap cam biasa macam org tak bersalah....

Izan Ishak berkata...

betul tu kak...merajuk kena tepat pada masanya. tak pasal2 layanlah rajuk tu sorang2 kan...hehehe...

*akak...izan ni dok on9 je. keje kemas2 tak siap2 pun lagi. vontot dah melekat kat kerusi...camna?

Cma Shiema berkata...

he3..betul tu kak..cma slalu majuk tang tu..
:p

Yasminhamid berkata...

yang tak tahan tu.. bnila cik abang tak tahu pun saya merajuk.. last2 pujjuk diri sendiri.. huhuhu..

Amy Syaquena berkata...

amy kuat merajuk tapi x suka merajuk lame2..macam ngada2 pulak hehe...

suri solehah berkata...

dulu2 selalu gak merajuk..tapi selalu time merajuk kita kena tanya dia..awak tau dak saya merajuk ni..huhu..last2 sekarang malas dah nak merajuk hehe

suri solehah berkata...

dulu2 selalu gak merajuk..tapi selalu time merajuk kita kena tanya dia..awak tau dak saya merajuk ni..huhu..last2 sekarang malas dah nak merajuk hehe

kakchik@ella berkata...

dh habis merajuk ke belum ni? hihi

eelobor berkata...

mesti dah abis merajuk sebab kekreatifan dah boleh buat entri nih

MamaYatie berkata...

last week buat2 merajuk bila dia bangkang saya nak beli bakso, merajuk la tak nak makan..sudahnya pandai pulak dia masak n.goreng nak pujuk balik

AngahSayang2314 berkata...

lama2 kita bole kerang idea kan????

Hanis Azla berkata...

kdg tu suka juga merajuk.. kdg2 adalah dia pujuk.. kdg tu dia tak pujuk pun.. jdnya klu lama sgt dia tak pujuk tu pandai2lah nak cool sendiri.. he..he.. klu tak letih juga, sakit juga leher ni sebab asyik dok paling muka.. ha..ha..

azieazah berkata...

Sebenarnya seronok merajuk niiii.... best jerrr :)

Ati Masrif berkata...

BESTTT apa...
merajuk sekali sekala..
baru mekar kembali cinta dah mendatar
macam masa cinta cintun dulu...

hihi...indahhh :P

diana berkata...

dulu kuat jugak merajuk..
sekarang tak sempat nak merajuk2 ni..
hehhe.

Das berkata...

ingat mu merajuk apa la ngan hubby mu...merajuk sayang takpa....hehe

Cma Shiema berkata...

kak zie..cma ade tag akak..kalo rajin jooin lah ye..

jemput ke blog ke2 cma juge ye...

http://cmashiema.blogspot.com/2011/03/contest-aksi-sikecil-syok-tidur-anjuran.html

noorcahaya berkata...

kite jarang merajuk sbb x bese laa . nanti tak jadi . hehehe :)

sarah-najwan berkata...

yus:
hehe..betul3..tapi tu la..si dia jenis mmg xpujuk..huhu..

munna:
si dia pujuk ok la..ni pujuklah diri sdiri..huhu

astina:
jika gtu..guna bahasa badan atau bahasa rumah:
1. hempas2 pintu
2. marah2 anak
3. basuh pinggan kuat2
4. mulut pot pet tanpa butir bicara..

sah2 dia tahu kita tgh merajuk tu..hhaha

wahida:
untungnya dipujuk..

zaidah:
kita serupaaaaa...

jun:
elok gak gtu..kita xterbuku di dadakan...

izan:
kene amal gini jika nk merajuk pom..kalu x..buat letih je..
*ye ke xkemas2 lagi..hehe..xle tangguh tu..nati kebizian

cma:
hee..ada yg pujuk xpa..

min:
tang tu yg lagi geram..last2..xpyh merajuk sb kita geram..

amy:
si dia rajin pujuk xpa amy..merajuk hari2 pun bole..

suri:
hehe..saya xpenah gtu..dia tau kita merajuk tapi buat2 xtau..malas layan kot...hahaa

KCE:
tak merajuk..cuma blog merajuk sb tuan xde idea..

eelobor:
tu la..napok gayo mace idea maghi doh..

yatie:
bagusnya dia..untung..dipujuk gtu..

angah:
ye la angah..ni kes kering idea..blog yg merajuk

hanis:
ada gak dia pujuk..best gtu..paling muka tahan lagi..ni sorang kat luar..sorang kat bilik..pastu gilir2 lak kedudukan..haha

kak azie:
saya xbest sb dia xpujuk..huhu

ati:
ehhe..sejak zmn kenal sampai skrg..xdenya pujuk2 nih..da imunne..

diana:
haha..bizi ke apa diana..sb xsempat majuk..ganti ngan rajuk maisara yer..

das:
hehe..aku nk merajuk..you know me..hahaha

cma:
tq cma..awk mmg rajin join..

noor:
haha..ni kes pertama org xbese mearjuk..

Eliza berkata...

dulu kan kita pun kuat merajuk tau..tapi org tu jenis muka tembok taktau org tgh merajuk ker hape...

skang nih dah lali awak..tak main dah merajuk. tak suka cakap jek biar dia tau...

kita rasakan org lelaki nih lebih suka kalo kita ckp direct dari berkias. depa nih jenis lurus bendul tak peka mcm org pompuan..

cabuuutttt!!!

Solihin Zubir berkata...

sy sensitif, tp x mudah merajuk.. heheh..
lagi satu, x pndai pujuk.. ;-p