selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 7 Mac 2011

::SAYA GARANG OKEY!::

Assalamualaikum
selamat petang hendak ke malam
hapdet tuuu..hehe

sekarang saat ini
bumi astana view
dibasahi hujan uolls
rasanya hampir dua minggu kot
panas berangin yang habis
kain sidaian berteraburan
atas rumput karpetku yang tak bermesin
dan yang sedisnya
habis menjadi kekuning-kuningan
dek kehausan air siraman
yang jarang-jarang
disimbahkan

nampak tak
nampak tak
saya berpuisi bagai itu
saya garang okey!!!!
saya tengah garang okey!!!
sedang garang kerana
mengajar matematik kertas 2
untuk dua hero saya--> along -vs- angah
adoiiiiii!!!!!!!


my hubbbyyyyyy!!!!!
cepat balik keje wehhhh!!!!

p/s: patut guna rotan??

29 Rajin Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

guna rotan cepat sikit dpt ye sis?hihi

diana berkata...

guna je sarah..
untuk tibai tapak kaki..
hahahha..

ieda berkata...

looor marah sampai berpuisi ya kak .. ekkekek saboo kak .. ekekk kalau saya terus saya tidoo kak .. muhahahhaha

Adinda Amy Sensei berkata...

relekssss kakkk....hehe

eelobor berkata...

tak yah rotan, cuma tambah lagi masa utk latih tubi. hadkan masa tv sebagai denda sekiranya tidak mendapat apa yang sepatutnya mereka capai.

hehehe...nok ngajar itik berenang la pulak. sori berlori2 yer cikgu...

Hanis Azla berkata...

saya pun gitu kak.. klu anak2 mmg tak tahu saya boleh terima lg.. tp klu cuai saya mmg angin satu badan.. mmg terus garanglah jdnya.. tp akak terus bersabar yer.. he..he..

nidus2 berkata...

Pulah telingo tuh...

kak Erna berkata...

sarah..sabau ye..
memang ibu2 selalau garang bila mengajar anak2..

Citarasa Rinduan berkata...

ayu pun garang pada umai..

bukan sengaja tapi ini buat dia tahu bukan senang nak senang macam kehidupan sekarang

Cikgu Nurin berkata...

hehe..garang pakai pantun....

Akak kalau ajar anak,paling tak sabar..tangan nak naiiikkkkkkk jer...

ShErA berkata...

guna je kak... biar takut sikit...

Panglima7 berkata...

sian dia..hehehe tapi panglima pun garang jugak..hahaha

munna berkata...

guna rotan utk takut-takutkan aje...

Zaidah berkata...

zai selalu guna rotan...bila ambik rotan aje diorang terus cakap "tak nak ibu..."

bee berkata...

erm anak bee baru nak exam hari nih alamak patut di rotan ke kak ?

kakchik@ella berkata...

garang eh?? takutnya .. huhu.

AngahSayang2314 berkata...

apa kata guna pembaris kayu...teringat zaman sekolah dulu sekarang ada tak lagi....

sissyira berkata...

salam

siannya pada budak kecik tu,,jangan la rotan3..huhu

Daswati Ghazali berkata...

haha...sian ko dio...kurang latih tubi tuu...
tapi kalu aku pun rotan je...haha

Ati Masrif berkata...

kito pong garang..
kalau bab2 belajar ni
boleh jadi lion queen tau

tp takde simpan rotan di rmh
takut ...terlebih sudah..hihi

Amy Syaquena berkata...

dah macam bonda amy dulu2 lak.cuai sikit mesti dia hangin x hingat hehe...

padlie berkata...

bab cuai ni mmg sukar nak elak..
masa form 4 pernah 1x2=2... kalah budah darjah 1 ;p

takyah rotan.. garang dah cukup + denda

Entry terbaru padlie: Padlie masa muda-muda [Part IV]

Cma Shiema berkata...

huhu..garangnye....

Zuwairi Aiman berkata...

rotan paling bekesan

hamzah ian berkata...

haha..

mula2 salah, nnt pandai la tu.. hoho

suri solehah berkata...

salam ..mak aih..garang nya cikgu..hehe..jangan guna rotan nanti ayah dia saman huhu

Izan Ishak berkata...

akak, garangnyaaa...dpt bayangkan ni~

Solihin Zubir berkata...

cuai! hehehe..
tringat plak dlu..
mak sy pnah nangis sbb sy degil xnk blaja math..
sy pling tak suka math.. T_T

azieazah berkata...

Untung juga ibu bebudak tu seorang guru.. dapat gak ler ajar sikit sebanyak.

Ni yang emak bukan cikgu ni, zaman sekolah dulu belajar tak sama syllabus sekarang. Bila anak2 buat kerja rumah, tanya macam2 tak tau nak jawab apa... Lagi sedih, kan? hehehe