selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 20 Februari 2011

** SAHUT CABARAN (HAPDET) **

Assalamualaikum
selamat pagi ke tengah hari semua

baru sekarang berkesempatan
saya menyahut cabaran
daripada blogger yang paling best
pernah saya jumpa dalam alam siber
jom tengok header dia dahulu..hehe



cabaran daripada DIANA-SENYUMSENYUM
APAKAH PENDAPAT UOLLS TENTANG ENTRY SAYA??

so uolls boleh bagilah
pendapat yang jujur dan ikhlas deh
jika boleh saya akan rumuskan
daripada pendapat uolls
untuk membaiki hasil karya saya

p/s: selamat mengemukakan komen tau..hehe ^__^

29 Rajin Komen:

~ yus ~ berkata...

Kena beri ulasan jujur ye?

Pada yus blog akak simple, entri pun ringkas, tapi semua yang biasa berlaku sehari-hari. Kadang-kadang tak terfikir pun nak buat entri macam tu. Sukalah baca blog akak..

Izan Ishak berkata...

izan suka singgah blog akak cepat cepat nak loading time2 genting gini kan. n3 simple n santai tu yg best....itu jelah kot~

Puanbee berkata...

blog akk okey sangat simple tk serabut, load cepat mesra mato..entry best...

A.s.t.i.n.a berkata...

Kak Sarah adalah sgt baik, cantik bagai madhuri dan baik baik baik.. takdenyer orang nak bg komen yang tak baik punyer...


Saya rasa yang paling pentign saya dapat komen dengan mudah di sini dan tidak berat sgt nak masuk.. maka saya akan gembira menari2 di tepian pantai selepas komen..

Saya ska mandi laut.. mandi kat rumah tak suka.. ok ini sudah lebehhh... caucincau... ade karipap pusing?

~najwa~ berkata...

aah, sarah nyer blog loading nya cpt...

simple..just nice ;)

munna berkata...

munna rasa blog akak ni dah ok... simple dah ringkas... yang penting tak berserabut..... loading pun cepat...

diana berkata...

saya tak reti nak komen blog yang bagus2 ni..
mungkin sebab tak nampak kat mana silap nye..
tapi kalau ada yang tak menyenangkan hati saya baru saya tau nak cakap cemana..
heheh...

sarah-najwan berkata...

yus:
hehe..kdg2 n3 sesama kita lebih kurang je sb citer ttg keluarga kan..hehe..yg beza cara olahan je..

izan:
hehe..tenkiu..tang blog ringan tu akak suka..

bee:
okeh..tq

astina:
patut kita jumpa 4 mata astinakan..lebih mesra kita..sila selalu menari di sini dgn komen kamu yg begitu kreatif kdg2 spt hasil n3 kamu itu..

najwa:
tq yer

munna:
simple dan ringkas sb akak xreti nk deco2 tau..hehe

diana:
hehe..nmpk gaya blog saya ni gini aje diana sb saya kan xreti nk godeks2...n3 pom mcm biasa..tapi skrg sb kebizian ..idea mcm kureng..huhu..mmg xle lawan awk yang kaya dgn idea..

Amy Syaquena berkata...

akak punya blog loading dah laju kak.. dah x de masalah..

Solihin Zubir berkata...

sy x sampai hati la nk kutuk blog akak.. sebab xde ape yg nak kutuk.. eheheh...
loading blog sgt memuaskan.. x berat mata memandang n x berat bahu memikul..
sy senang sgt ngan entry2 akak..
tambahan pula akan ni seorg blogger yg ramah dan mesra..
slalu mengomen kt blog sy..
makaseh akak.. :D

Adinda Amy Sensei berkata...

salam kenal buat akak..

Cikgu Nurin berkata...

Okeh.komentar yg jujur yaa...

blog santai...bagus
ringan...tak de widget widget yang memberatkan..

blogger peramah....:)

Kesimpulan: SAYA SUKA PERMATA HATIKU...

Citarasa Rinduan berkata...

permata hatiku>>???
rasanya semuanya okey..mesra pengunjung gitu...
looding pun laju..terbaik

teruskan berblog

Kalamhati berkata...

ambo die hard fan blog demo..haha
satu je ayat hok ambo buleh bui>>>TERSENDIRI..=)

anaiha yusof berkata...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)
tq

ummu berkata...

assalam sarah
saya suka ke sini sbb loading cepat.sinnggah lalu pun dah cukup menceriakan.
lukisan tu cute lah...

Yasminhamid berkata...

tak tau sebab apa.. tapi saya suka sangat blog rozi. munkin sebab bahasa yg mudah kot.. rasa dekat dihati..

eelobor berkata...

blog akak menjadi yang mesti di baca bila ada entri baru. bukan sebab semata2 nak membalas kunjungan, tapi banyak tips yg saya dapat kat sini. terutama bila bercerita perihl anak2. saya suka kumpul maklumat drpd pengalaman ibu-bapa kerana Muaz pun sedang melalui beberapa fasa sekarang. Ya Allah....hnya Tuhan yang Maha Mengetahui...

suri solehah berkata...

salam asarah..suka blog sarah..bila baca boleh buat saya tergelak sorg2..penyampaian yg bersahaja n menarik sbb cikgu bm kot :-)..1st tertarik ngan sarah..masa bc entri pindah rumah,,

sarah-najwan berkata...

amy:
tu slps amy bgtau yg n3 per apge tu..akak da buat jadi 3 je..

solihin:
olo..ye ke kamu ni..jika kat luar..lagi ramah tamah solihin..hehe

amy:
tq..

cikgu nurin:
okeh..tq..tang widget2 tu..dolo2 zmn mula2 blog..ada letak ..skrg da buang..

CR:
tq..

kalam:
hhaaa..tu dia..tapi demo biizi loni dih..

anaiha:
tq singgah..xminat bisness weh..

ummu:
tq..

eelobor:
molek tu..loni canggih..pglmn bole dpt dr alam siber..

suri:
hehe..tq deh..

sarah-najwan berkata...

min:
tertinggal you..hehe..tq deh..rasanya awklah antara blogger yg awl aktif dgn saya sampai skrg...tq sgt2..

Miss Yaty berkata...

yaty suka blog akak sebab blog akak simple dan kemas..entry akak pun mudah nak paham..

siyez tak tahu nak kutuk pe lagi2 sebab dah penah jmpe akak dan dah tahu yang akak ni memang peramah...

:)

p/s: sowey kak sarah sebab dah lama tak jenguk sini..huk3

SYaMiLa berkata...

kak sarah mmg best.. ;-)

kakchik@ella berkata...

blog cikgu simple, n3 manis-manis. Sesuai utk menenangkan jiwa.

Saya rasa cikgu ni in person mesti sopan, manis dan suwit orgnya, kan. tak da pahit, masam, kelat. hihi ..

apik pehe berkata...

hehe..cara penulisan akak ok je apik baca..sbb apik ni xder la reti sgt nk menulis..hehe

sarah-najwan berkata...

yaty:
hehe..kelebihan kita ialah..kita pernah datingkan yaty..hahaa

sya:
awk pom best..baik hati..

KC:
hhee..jika in person..saya peramah..ckp byk..kecik kurus..kulit sawo matang..hehe..ada rezeki kita bole jumpa kan KC..


apik:
yo lo tu..jika kamu xreti nulih apik..xdok blog kamu tu..hehe

Gayahspears berkata...

amboi.. men cabar2 pulak ya.. hahaha

aibaks berkata...

hehe.. de cabaran yerk?

MamaEma berkata...

sebab demo ore kelate jugop...