selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 13 Februari 2011

** REUNION **

Assalamualaikum
semalam sepi tanpa entry
blog kesayangan hamba ini

tuan tanah pi KL uolls
join togeder-geder small reunion
jumpa geng lama masa form 6
setelah hampir 18 tahun tak jumpa!!!!

seme sudah beranak pinak
paling ramai anak 5 orang
seb baik saya bukan juara sebab 4 ajo..hehe
ada yang sudah bergelar hajjah
paling ramai geng saya ialah cikgi
walaupun kami jumpa hanya berlima..haha

ini gambar masa saya form 6 di SIC
layanlah uolls..jika bole cam mana saya??


dan ini gambar semalam
kureng clear sebab amik dengan
henpon cap ayam ajo..


semua "fizikal" berbeza
kecuali saya still slim mlim..hahha
wajah tetap sama
betapa gumbira yer jika
kita masih dapat berhubung dengan
kawan baik kita masa sekolah dahulu

p/s: pasni nak buat reunion besar pulak..ecece..

26 Rajin Komen:

bun_nee berkata...

seronok la bleh jumpa kawan lame..
saya pun suka attend reunion camni..
bleh ingt kenangan lelama

Hanis Azla berkata...

seronoknya reunion.. mesti byk benda nak dibual & ditanyakan.. imbas memori lama yg paling syok tu kan..

A.s.t.i.n.a berkata...

yg still slim tu bagai madhuri!! sy sukaaa.. kemsalam

Mama Hanim II berkata...

best tu bt reunion.. dpt jmp geng2 lama kan..

Kak ex- ismailian rupanya.. Cik abe saya pn skoloh situ..

eelobor berkata...

oooo...SIC rupanya. mesti anak murid Che Pa nih....

shameel berkata...

seronak sesekali buat reunion. Tapi x best kalo buat setahun sekali, setidak-tidaknya 5 tahn sekali, baru booeh tgk perubahan

padin berkata...

wah 18 tahun lama tu ekekee, nanti teringin juga nak buat, tp biar lama betul baru best

Das berkata...

wahwahwah....seyonoknya....jeles aku...hu3

Izan Ishak berkata...

seronok tu kak jumpa kengkawan setelah 18 tahun. sure mcm2 citer menarik kan!

sarah-najwan berkata...

bunnee:
mmg best..kwn masa skollah yg paling best..

hanis:
byk sgt..smpai xterbual..last2 asik gelak je..nk2 igt zmn dok hostel..

astina:
menten kurus slim..xtau bila nk gumuk..

mamahanim:

yup..thun 91/92

eelobor:
yezza..che pa zmn tn hj ismail mat..skol stu jgk ko?

das;
senagaja menjeleskan mu..hahhaa
satgi nk buat lak..pot luck tau

izan:
yezza izan..mmg best..

diana berkata...

kalau duduk dekat2 senang la nak jumpa..
macam saya ni kawan2 sorang kat jb..
sorang kat singapore.
sorang kat pahang..
haih...
entah bila la boleh jumpa..
yang duduk kat belah2 utara ni boleh la plan2 nak jumpa..

ieda berkata...

seronok nie kak .. ieda dulu masa nak wat reunion di johor x dpt joint sbb sebuk kerja hubby ..

entah biler lah lagi ..
ermm lepas nie kita lak kak ekekek
tu lah kak dah lama x jumpa kan .. ada yg bam2 .. tapi yg kekal slim tuu x tahan kann ekekkeke

Noor Hasleena berkata...

mesti best tu jumpa kengkawan lama balik :)

~ yus ~ berkata...

wah seronoknya ada reunion ye kak.

Tak cam akak le sbb gambar kecik sgt, tp gambar yg kedua tu cam le..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

seronoknyer dpt jmp kwn2 lama

Zaidah berkata...

bestlah dapat jumpa ngan kawan lama2....

Solihin Zubir berkata...

18 tahun tak jumpa?? woahhh.. lama tu.. mesti seronok kan..
sy plak kalau bleh nk jumpa balik kwn2 skolah rendah dlu..
yg stelah skian lama terpisah..
kalau dpt jumpa yg tadika dlu lg besh.. hehe..

suri solehah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
suri solehah berkata...

salam sarah..seronoknya jumpa kawan lama..lepas 18 tahun tu..

Eliza berkata...

bestnyer dapat jumpa member2 lama waktu sekolah. kalo lama tak pernah jumpa mesti masing2 buat muka terkejut pastu jerit2 manja..tak gitu awak?? (pengalaman sendiri nih)huhu..

Cma Shiema berkata...

wahhh...seronoknye akak..cma pon nk g reunin ujung bulan nieh..
rindukan ngan kwn2 lama..?

aibaks berkata...

wa.. wat reunion.. bestnye.. nti roger2 la kita kat kl ni klu dtg sini ye kak

Ati Masrif berkata...

kita tak pernah join lagi
reunion kwn2 sekolah
dah 2 kali depa buat dah..

AngahSayang2314 berkata...

kak bukan senang nak kumpulkan semua org ada jer halangan tapi mesti seronok kan???kan??

munna berkata...

wah!.. ramai bloggers dah buat reunion ye...munna pun dah plan ngan member2 lama.. tapi blm dpt tarikh yg sesuai lagi

diana berkata...

solihin tu ada makna lain
nak jumpa yang tadika dulu tu..
pandai no..