selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 9 Februari 2011

** PENANGAN SINETRON **

Assalamualaikum
selamat pagi semua

sekarang ini
saya kemabukan lagi
kemabukan menengok sinetron
macam dah tak bole tinggal pulak
dulu ingat habis cerita kirana
tak nak sudah melayan lagi
aduss la..

yang saya mabuk tengok skrg
sejuta cinta marshanda
dapat gak tengok sekejap slps
berhempas pulas menghantar anak
dari sekolah ke skol agama

satu lagi - kejora dan bintang
arrramak wey..serius saya bgtau
saya memanglah kemabukan nih..
ahahahha..hingga sanggup nak tgk utiub nih
jika xsempat tgk dlm tivi..hehhe

uolls suka tak layan citer itu
itu jugak salah satu cara
saya reles stress tau..
sambil-sambil bersenam tangan melipat kain..huhu
biarlah cerita itu panjang berjela
tetap suka tengok..hehe

p/s: lagipun..tu aje citer di tv yang saya tengok..:)

32 Rajin Komen:

aibaks berkata...

ingat cinetron cinta dan anugerah yang da masuk episod ke 203 semalam.. pergh.. 203 tuh! hehe..

kakchik@ella berkata...

kejora dan bintang tu pkl bape ye cikgu?

wahida berkata...

dah lama x layan sinetron...huhuhu...

p/s: kak, saya dah jawap soalan akak pasal astro first kat komen saya..baca ye...

eelobor berkata...

memang langsung tak layan & tak tengok la sinetron. anti wooooooo. hihihihihi

makdara TERdiva berkata...

tak rajin tengok..
MDT lebih suka citer cina @ korea..

skrg mabuk citer cina kat tv2 setiap 6 ptg.. :D

~ yus ~ berkata...

kak, yus pun suka tgk sejuta cinta marshanda...hehe

sarah-najwan berkata...

aibaks:
huh..203 tu..tapi nk tgk punya psl..tgk je...

kkachik:
hehe..jam 6.30 ptg..

wahida:
ada masa bole layan..jap akak tgk..tq

eelobor:
hehe..layan utk halwa mata..sambil2 buat keje umah..ehhe..tapi mmg bonar..oghe jate jarre2 tgk drama2 bagai nih..hobi tgk bola jok..

sarah-najwan berkata...

MDT:
tang korea lak zmn winter sonata tu je..hehe

citer cina lak time ngan tv3 je..skrg byk kat tv8 kan..

yus:
bestkan yus..

Zaidah berkata...

klu dilayan memang ketagih nak tengok...tak bleh tinggal walaupun satu episod...berhantu..

A.s.t.i.n.a berkata...

Ala Kak Sarah.. kekgi dier dok ulang cete tu 5 kali setahun..

Hanis Azla berkata...

ha..ha.. kemabukan yer sarah.. akak dah lama benar x layan sinetron. tak tahu nape x minat pulak sbb klu jahat tu jahat yg amat.. klu baik plk.. samapaikan baik yg teramat asyik kena aje...

nazirulhazwan~ berkata...

saye paling benci tgk senetron:P

Izan Ishak berkata...

izan tgk jugak kekadang tu kak... tpi selalu je terlepas @ terlupa nak tgk sejuta cinta marshanda tu...

munna berkata...

munna dah lama tak layan citer-citer sinetron ni..lagi2 asyik berebut remote tv dgn kakak meya aje..

Chik Att berkata...

Kejora dan bintang tu besttt plakkk ...

Solihin Zubir berkata...

sib baek sy x minat sinetron.. cuma kdg2 ja tertengok.. heheh..

noor berkata...

mujur tak tengok kalau tau mau mabuk gak..
akak sinetron nih bila kita mula mmg akan mabuk punyalah hihihihi
suka tgkkan xleh mis..dulu layan BEnci Bilang Cinta!!

Yasminhamid berkata...

tak berani nak tengok.. kalau dah start macam awak la jadiknya.. mabuk hihihi...

nuriz berkata...

kalau tgk ep 1 nak tgk ep 2, dh tgk 3 nak tgk ep 4 hehehe...mana buleh tinggal

Das berkata...

layan jgn dok layan .....hu3
tp sibuk2 dok layan cinetron tu de lg berblog ya....baguih tul cikgu ni....hahaha

AngahSayang2314 berkata...

wah sempat tue..angah tak sempat nak tengok time tue kojerrrr

alfa juliet berkata...

lama dah tak tgk sinetron bagai ni..sedih tak??

kak Erna berkata...

sarah,najwan..akak punn kemabukan jugak..tapi citer korea..
secret garden,two wives..giant..dana ada yang lupa tajuk..tapi tetap jugak tengok..

ieda berkata...

x daya dgn sinetron nie .. kalau saya kejar x masak lah saya kak huhuhu

sweetsal berkata...

rajinnye cikgu tgk sinetron..akak dh lama tak tgk sinetron, kalo tgk memang menjadi-jadi nanti..hehe

Hairil Rizal berkata...

mak mertua saya mmg layan Kejora & Bintang tu kat Utiub sbb tak sabar nak tgk apa jadi... hehe!

Miss Yaty berkata...

hihi...kalao akak nak tahu ayh yaty pun memang minat sinetron nih...sanggup nak makan depan tb sebab nak layan sinetron tu =,="

CIK TOM berkata...

dah lama cik tom xtgk tv..sob3...

Ati Masrif berkata...

salam sarah,


sudilah doakan utk kita ye..

aibaks berkata...

tapi sambil2 tgk sejuta cinta marshanda tu..akak layan la sekali gemilang tv3 hehe.. takpun gerak2 khas tv2.. seb baik si capik da abis.. hehe

aibaks berkata...

rini lum de idea lagi nak tulis n3 kak?

misza berkata...

citer tv siang hari memang tak dapat nak layan. mak kat kampung pun suka tgk sejuta cinta tu.