selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 11 Februari 2011

** ASTRO FIRST **

Assalamualaikum
selamat pagi semua

sejak saya membaca entry WAHIDA
tentang astro first
hati macam teringin hendak melanggan
tetapi dek kebizian melanda
dek salu balik petang
malam ajo kol 8.30 suda fengsang
saya tangguhkan dahulu

semalam..selepas jelas tentang info astro first
semalam jugaklah saya mencuba
nyata berjayalah kami menonton
hantu kak limah balik rumah..hahhaha

memandangkan saya tak boleh
pi panggung tgk wayang
inilah cara untuk melihat movie terkini
boleh bersantai-santai
makan-makan minum-minum
baring-baring..hehe
dicampur-campur..cd player pun tarak..hehe

so uolls
bolehlah mencuba jika hendak
saya nak tggu citer khurafat lak
jika astro first buat promo lagi
dgn cara melanggan paling mudah
hanya melalui sms sahaja
bayaran akan dikreditkan dlm bil kita

p/s: boleh layan movie yg dipurchase dua hari non-stop!!

21 Rajin Komen:

Ati Masrif berkata...

salam sarah,

kita tak cuba lagi..
sbb apa yg ada pun tak tertgk


terima kasih banyak2 ye sarah
doakan untuk kita tempohari
kita sgt hargainya bila dlm sakit2 ni

sayanggggg cikgu!

zih@n berkata...

saya pun cdg nk tgk hantu kak limah kat astro 1st..sblm ni dh tgk ngankung n aku masih dara.. =)

A.s.t.i.n.a berkata...

Ya Allah.. tak yahlaaa

yang sedia ada ni pun tak tertengok..

ade2 cete best carik kat youtube ade..

munna berkata...

kak zai.. munna dah langgan ngangkung dgn hantu kak limah...nak tgk wayang mmg comfirm tak dapat baik juga langgan asto first ni.. siap ajak anak buah dtg rumah layan kak limah...

azzey berkata...

Saya pun tgh tunggu Khurafat plak..HKLBR & Damping malam dh melanggan dh..:)

eelobor berkata...

hehehe, sama lah akak. tunggu cerita khurafat gak nih

Cma Shiema berkata...

cma a suke sgt tgk astro..ngee...
suka bila movie baru kuar je..
tp best jugak...

Das berkata...

gapo tu ....hu3 aku nok langgan buleh ko???

Zaidah berkata...

macam mana caranyer tu nak melanggan....

Izan Ishak berkata...

sblm ni dah tgk ngangkung...
tp bila tanya en Hubby nak tgk HKLBR ni dia diam je. maksudnya nanti2 lah tu...huhu~

suri solehah berkata...

salam sarah..
dah cuba hantu akak limah hujung minggu lepas..okeylah dan anak2 tengok 4-5 kali..yg tak berapa nk suka tu kena tax sekali dlm tu..

sarah-najwan berkata...

ati:
ni lain ati s movie terkini kat pggung wayang..hehe

ok tu..kita kwn2 kan..

zihan:
tgklah..lucu gak..

astina:
ni lain astina..ce try..

munna:
owh..lgi awal dr akak..hehe

azzey:
mcm akak..nk tgk khurafat

eelobor:
hehee..tggu jgn xtggu..

cma:
ce try yg ni cma..

das:
servis baru astro..mu xle sb dok luar msia..hehe..tggu blik msia thun 2013..hehe

zaidah:
ada kat canel 480..bole tgk..

izan:
owh..lgi awl dr akak..hehe

suri:
tu la..6% lak tu..xpe la..sekalisekala

Yasminhamid berkata...

saya teringin nak try.. tapi husbnad kata biar la dulu....

puanbee berkata...

haha bee pun dah melanggan memang best !

Kalamhati berkata...

khurafat best..
tak rugi kalu akak langgan nanti..=)
ambo takut jugop tgk citer seram ni..tp khurafat ambo beranikan diri tengok..hihhiihi

diana berkata...

saya pun nak cuba jugak..
tapi maisara kataa..
"tak mau la..saya takut hantu.."
pulakkkk!!

ieda berkata...

x amik punn sbb x daya citer yg sama dia duk ulang ekekeke

ps : akak ada TAQ utk akak ekekekek

Solihin Zubir berkata...

astro, sy layan bola ja.. heheh..

kak Erna berkata...

sarah,..akak nak tunggu cerita lain..cerita hantu2 ni tak mau lah..nanti tak boleh tidur..he he

Hanis Azla berkata...

eh, samalah sarah.. akak pun terpengaruh dengan entry wahida pasal astro first tu.. malam tadi baru melanggan.. so sejak malam td asyiklah tgk movie hantu mak limah tu berulang2.. best juga citer tu kan..

MamaYatie berkata...

saya mmg tak melanggan astro..channel tv yg sedia ada pun tak tertengok..huhu