selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 30 September 2010

AKU @ CINTA KIRANA~


salam semua...
sudah makan2 pagi yer..
alhamdullilah..

aku @ cinta kirana..hehe
penangan betul si kirana dan galang nih
asal kul 6.30 je..terpacak kat depan tv

saya kalu dah layan citer ni...
mau dah xberganjak
seluruh ahli keluarga lak yang melayannya
termasuklah mek sarah..hehe

dolo2..xminat mane tgk sinetron nih..
tapi sejak melayan citer sejak zmn citer jelita yg anges monica tuh
berpenyakit lak suka sinetron..
[masa tu dlm pantangkn mek sarah]

then stop sekejap sb susah mek sarah kecik lgi..
saya mula balik apabila citer benci bilang cinta...
tu pom masa tgk BBC tu..dah dkt nak abis dah..
wah!!!penangan si winda ngan dimas..ayoyoyhhh..
ni..sambung lak kirana...

uolls macamane???
minat x tgk citer2 nih...
pasti ngan chinta akasiakn..tgh hangat skrg..
[betul dak tajuk tu..saya singgah2 baca je kt blog2 yg bgtau]

p/s: selamat menonton yer ibu-ibu..pastikan makan malamnya udah beres!!!
[asal ckp ala-ala kirana nih..ki3]

18 Rajin Komen:

mamaaerish@eb berkata...

samer la kiter... ;p

JaJa'Z berkata...

jaja minat gak!!!!
tapi tak bleh tgk time 6.30 sebab tu time jaja ber'masyarakat' dengan jiran2 lepak2 kat depan umah..lagi pun time magrib hubby memang tak bagi tgk tv...pantang!!! so, jaja tgk ulangan kul 11 jek..

Hana_Hide berkata...

tapi cite Indon ni byk betul musibahnya...lepas satu...yg lain pula...tgk cite Benci Bilang Cinta je, pastu x dah. TOk saya mmg peminat cite2 Indon...rasanya semuanya dia tgk

AngahSayang2314 berkata...

kak zi angah tak minat la cerita cinta kirana nie.. tak layan angah tengah tengok cerita chinta cian cita dia... best tueeeee... bbc dulu tengok lah bila dah CK tak tengok punn hehhee

sarah-najwan berkata...

mamaaerish-->hehe..layannzzz..

jaja--> akak xtgk yg kul 11..nak tito..kalu miss..tgk marathon hari sabtu..ki3

hana--> ko kn suke korea punyer...hehe

angah--> ala angah..akak da tgk CK..nak layan chinta kang..bertembung lak masanya..

kakcik berkata...

Masa kakcik bercuti sakit hampir dua bulan (bulan Mac dan April lepas) rancangan TV yang jadi siaran wajib tonton kakcik adalah The Biggest Loser.... tapi kakcik tak kurus2 pun! :)

sarah-najwan berkata...

saya xtgk lak citer biggest loser tu...sb saya ni..menten slim mlim kak cik..saya nak jgk berisi..hehe

Jia Sensei berkata...

nasib baik la i tak gila tgk citer indon

mummy_ayu berkata...

ayu dulu dalam pantang pun layan cita indon nie..sekarang..tak sempat la...yg layan sekarang dottie...malam ok la..

nuriz berkata...

layan jugak heheh cuba try tengok drama seindah senyum winona kat you tube popular di sbrg jgk

Yasminhamid berkata...

lepas abis benci bilang cinta.. saya tak tgkdah.. takut ketagih...

Das berkata...

tv bape ni...aku dok minat cite indon....

sarah-najwan berkata...

jia sensei--> ko minat jepang je..hagemaru hakida..keh3

mummy ayu-->mlm2 tgk CSI jek..hhee..

nuriz--> layanlah jgk..ki3

min--> saya lah yg mabuk skrg..huhuhu

sarah-najwan berkata...

das--> kul 6.30 setiap isnin-jumaat...minat wey..

Kuman Chaos berkata...

tak sempat nak nonton sbb balik keje je mesti dah nak abis...
kumanx "aku tewas" entry

Izan Ishak berkata...

izan dulu2 suka jgk cite indon ni.
tp skrg malas nak layan sbb episod byk sgt.

skrg ni tgh tgk Chinta slot akasia tu~~

sarah-najwan berkata...

kuman--> kene tgk masa free la yer..

izan--> sb dah tgk kirana..tu psl xlayan chinta..

ezzu berkata...

aku suka gop tgok cter nie..hehehe..
memg best cinta kirana nie...