selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 15 September 2010

WATERMARK ~

sebenarnya..dah lama order watermark ni ngan WHITEY MOMMY
baru hari ini berkesempatan untuk menempeknya..hehe

tadaaa....inilah hasilnya..

terima kasih kepada whitey mommy yang peramah itu..
ini watermark yang direka oleh beliau..

p/s: n3 sblum pi rumah dasar pintu terbuka..hehe

10 Rajin Komen:

Whitey Mommy berkata...

wah... cantiknya... hehe dah pandai tampal watermark...

sarah-najwan berkata...

hihi..^_^

BUNGA berkata...

wah... cantik2.... berseri2 blog ni lePas ada watermark sendirik..hahaha...

Intan Inn berkata...

erm cantik sgt...bestlah..meriah...

Ayie berkata...

Assalamualaikum akak sarah najwan...
untuk mengelakkan seseorang yang mahir memanipulasikan gambar, saya rasa better akak letak watermark tu besar2... huhuhuhuh

contohnya...cuba akak lihat gambar yang telah saya manipulasikan ini...

http://img801.imageshack.us/img801/7864/dsc02073p.jpg

kalau nak senang... Klik sahaja disini

Saya kalau gambar2 yang melibatkan peribadi / keluarga.. saya akan buh watermark besar2... tu pun kalau nak buh la... huhuhuhuh

Wassalam. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin dari BLOG-AYIE[dot]com

Das berkata...

waa...dh ada watermark....senang ke buatnya...

sarah-najwan berkata...

bunga & intan inn--> tima ksih yer..uollz pom bole order wm tu..

ayie--> tenkiu..sharing is caring

sarah-najwan berkata...

das--> i miss you beb...ni baru bole bukak lappy..bizi anak murid dtg umah..sene je..mu order dulu wm uh..

Tanpa Nama berkata...

kikiii cikgu jia dah ada trademark dia sdr....huhuu thn ni aku baju 1mlsyia..x dok sdondon..pas tu x de nak amik pic lak...
canggih literasi it kau skrg yeaa????..mmg keblkg tol aku skrg niii...UMISU DIDO

~SukEMakAn~ berkata...

cantek!