selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 19 September 2010

NAK TANYA SIKIT?~

n3 kedua nih
bukan ape..persoalan ini bermain2 dalam minda
nak tanya la kenapa yer
saya ni baru belajar mr nuff nih..hihi

sejak buka lappy pagi ni..iklan nuff mcm tak keluar walau dah done..
kenapa yer?
saya pergi blog kawan2 pom sama jgk..jadi gtu..
tgk pic kt bawah..


**klik utk tumbesaran**

biasa jadi gini ke? sblum ni xpenah jadi..molek je iklan kuar
saya xtau la sb baru gantung mr nuff hampir sebulan..ki3
ke sb lappy saya kantoi ke hape?

sama ke prob ni ngan blog cik faizz kita tu???

p/s: kene off dulu kot tenet ni..hihi

4 Rajin Komen:

SYaMiLa berkata...

salam syawal...

sama la ngn blog sya pun..dah on off..tp tk jadi jugak....

lionteen berkata...

same la mcm lionteen punye..
tp skang br ok..

sarah-najwan berkata...

sama2 lah kita seme...prob kot..hehe..xle la nk klik2 mr nuff kn..

Mia Liana berkata...

dari pagi tadi dekat kul 5pagi start problem...
rasa server maintenance kot...

petang baru ok...