selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 27 September 2010

MY 3rd BE~HOYEH!!!!

selamat pagi semua..
pagi ni agak sedikit spoil dgn ucapan sbg guru bertugas..ki3
lawak betul..

tapi nasib baik dgn hasil check dgn mr Nuff...
saya dapat BE yang ke-3
selepas sebulan menggantungkan mr nuff di blog ini
suka..suka..suka..

tapi yang sedih..
satu BE dah jadi ME
ala...yang formula 1 tu...dorang dah stop sb dah berlangsungkn..ki3

jadi skrg tinggal 2 je BE
layan..gmbar kecik sket kot


tapi..earnings tu ciput aje
jika hdk dibandingkan dgn blogger2 otai..mau riban2..
xpe..kita berblog utk mengisi masa terluang
berkongsi2 cerita secara maya
hal ini secara sampingan aje..anggap sebagai bonus

terima kasih kpd yg sudi klik mengelik yer..
jasamu dikenang...

p/s: BE ni semua org nak ek?..nak2 masa bulan puasa ari tu..semua org dpt bonus dari nuff..saya bila la bole cash out..belum samapai 50 hinggit pom..ki3

25 Rajin Komen:

EiJa ZaQuaN berkata...

wah bestnya dpt BE..eija ntah bila lg BE nak menyusul..

sarah-najwan berkata...

mmg teruja eija sb seme org bercakp pasal BE je..setelah digodek2 ttg BE melalui blogger2 otai..dapat la BE ni..yg penting komitmen..

nati akan dpt tu..jgn risau..saya punya tu pun ciput je..

Suara Kalbu berkata...

Wahhhh... bestnya dapat BE.. masyukkkkkkk

Bukan senang nak maintain nih. Separuh mati ida kena blogwalking. Malas mcm mana pun, gagahkan diri jugak. Tapi lately ni sibuk betul dgn kerja opis, kuliah, open house bla bla

faizz/hani berkata...

BW kak...sy sekarang byk hal plak nak buat...slow atau hampir tak bw langsung

sarah-najwan berkata...

suara kalbu--> tu la kene menten ngan UV 100++ sehari..tapi xpe..time ada masa tu BW la..

jah/hani/faizz--> BW time free je..kalu sehari suntuk ber BW..mau encik zaid potong berukben nih..sengehlah aku..ki3..time management must tip top..

SYaMiLa berkata...

salam sarah....

sya pun baru je dpt BE..rupanya tk bg info lengkap kt nuff...tu sbb slm ni tk dpt pun...tp dpt pun ciput je...tk kisah la...he3...

JaJa'Z berkata...

jaja sayang nak cashoutkan lagi..nak kumpul sampai bleh beli bb..ehheheheh

sarah-najwan berkata...

syamila--> ciput pun xpe..ni la bonus utk blogger newbie mcm saya ni..

jaja--> mesti byk earnings awakkn?.. tahniah ek..

::Mamalyna:: berkata...

wahh...semoga banyak be nanti...leh masyukkk...

Intan Inn berkata...

intan tak tahulah mcm mana tak dapat apa 0 jer lg..huhuhuh...

akulah gerek nya berkata...

sonok nyeee dptt BE....nk jugak...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil berkata...

lalalala dear.. Tahniah dpt BE lg.. Besh Besh.. ;o)

sarah-najwan berkata...

mamalyna-->tqvm...kene bw up traffics la..

intan--> check nuff awak tu..betul x pasangnya

akulahgerek-->bole dik..rajin2 update n bw

ibu aqil--> tqvm...ibu lagi power dari saya..

Amy Syaquena berkata...

salam cikgu..

nak tanya sikit boleh amy x faham sebenarnya ME tue, menurut kata orang kite claim tapi mcm mane...uish tolong explain dekat amy boleh..

sarah-najwan berkata...

amy--> hakak ni lgi xtau dik..yg tau sket2..ME tu kira da xnaik2 dah earnings tu...dan kira dah ditop up kt total earnings kita...lihat kt bwh campaign tu total earnings..maybe ckup 50 hinggit baru bole cash out..

yg nk kene menten ialah BE..tu yang akak faham yer..hehhe..kot salah2..jgn mare deh

mamalieyna berkata...

tak lama dh tu..nnti dpt la cash out! ^_^

~SukEMakAn~ berkata...

waaaa
saye xdapat pon lg!

sarah-najwan berkata...

mamalieyna--> lambat lgi nk bole c/out..pulun bw dulu..

sukamakan--> sabar dik ..nati dpt la tu..

mYeQa berkata...

nnt kena menuntut ilmu ngan kak zia neh. i tak paham sehabuk pon wpon dah lama blogging.. wahaha.

Das berkata...

apa ni zia...aku dok berapo faham la....dakpo aku doa mu duit mu tu cepat2 bertambah ya...aku klik je takpe...he3

sarah-najwan berkata...

eqa cute comey lote--> nati akak wat kusus la ko awk, faei + ct cat..hehe

das--> mu klik je das...nati mu dok oz..mu study la nuffnang nih..byk mase dennu nati..

Ummi Hanie berkata...

mula2 mmg gitu...ciputt jer...berapa sen je naik...dah lama2 sket baru stabil..

sy pun la ni tinggal 1 je BE..syukur alhmdllh ada jugak ;) .. tahniah ye dpt BE

ProfHariz berkata...

Wao Tahniah.. Cari Traffik banyak2 dapat BE tuh...

New Entry ProfHariz
Salahkah Jika Aku Menegur?

sarah-najwan berkata...

ummi--> xpe..anggap BE sbg bonus..dapat tu sb mmg rezeki kita..

prof hariz--> tqvm deh..BW smpai sengal jari..ki3..

AngahSayang2314 berkata...

Roszi tak pe la.. janji ada gak dari tak ada.. apa2 pun tahniahh yeeee