selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 20 Ogos 2010

MISS LAGI~

disebabkan suka "memeram"
miss lagi sahur pagi tadi
tido da awal..


disebabkn hal ini
along angah terpaksa option puasa

mak pom xde mood ari ni
wajib tanda masih berbaki satu kertas
esei pulok tu..waaaaaaaa
mggu dpn tmbh lagi 2 kelas utk trial negeri

jadi hari ini
by hook or by crook
mak kene masak jgk
plan menu ari ni:

1. bawal masam manis
2. udang goreng
3. sayur air
4. puding karamel
5. sirap limau

tu jek..da tau awl2 menu..kepala xpening

p/s: kene beli nenas ngan sos..smlm lupak..

12 Rajin Komen:

Das Li berkata...

lain kali jgn peram...aku bangun sahur 4.15 dan tak pernh tido until gi kerja....weekend pun kul 8 br tido...sebab nak pastikn ngantuk hari kerja...apa2 pun best resepi arini....

faizz berkata...

wah caramel...sedapnya...ala kak aku tiap2 hari nak terbabas, jadual aku bangu mesti kol 5, 5.15 mesti makan kalo tak kantoi...semalam dok ber muffin kak amnah sampai sahor kunci jam tak dengar nasib baik terkejut kol 5.15...sempat sahor

Yasminhamid berkata...

sedap menu hari n... memang betul kan.. bila dah ada menu mudah jer nak masak...

sarah-najwan berkata...

das--> kunci jam memang la kol 4.15..peram 5 mnit..bgun okeh je..xtdo lps tu sb nk iron baju.tadi tu kes ngantuk giler..phtu mimpi lak..pe lagi.koya lebih terbabas kol 6.30 wey..haiyakkk...

sarah-najwan berkata...

jah @ faizz gtu--> muffin oh muffin..bila la aku dpt mkn ni..nyummy..curier la ke kuantn ni wat modal..

sarah-najwan berkata...

min--> memang kene set menu..kalu idak..pening + malas selalu nk masak..menu mudah jek..

Das Li berkata...

mu pandai wat muffin ko...respect la...hu3

sarah-najwan berkata...

das...bukn aku..tapi kwn aku si faizz tu pandai..buat tmpahan lgi tu kt mersing nuuuu...
aku nk blaja gak..tapi kene beli peralatan dulu weh..xdok microwave ambo..

Das Li berkata...

buat muffin tu guna microwave ko...buke oven...dok reti ambo bab kuih2 ni...

sarah-najwan berkata...

bukn samo ko microwave nge oven tu..kalu mu xreti aku lgi failed...kuih raya ke, kek ke, cookies ke..xpenah umo buat...failed mende ni..tau nyo..makannnnnn jek...

tu la..mu ni pi oz doh..tidok bole kite sama2 blaja wat kuih kt kuantn ni das wey...tggu hjg thun 2013 lah...

alfa juliet berkata...

sejak anak kecik ni kepala sy mcm dah set..pukul 5 mesti terus bangun...balik sekolah ting tong tapi tak mo tido pasai annti takleh tido malam..huhu

sarah-najwan berkata...

betul...saye pom jrg2 tdo ptg..byk keje nk buat..trmasuk la update yg sepatutnyer ni..mlm tdo awl..penatkn..