selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 4 Ogos 2010

JUST HEPI~


mak aiihhhh
tajuk dlm mangriss tu
tgh dan still in english mode >ni seme psl english day kt skool la..

kupasan tajuk kali ini..hehe
meme gembira sgt2 sb hal majalah dah smpai ke percetakan
(utk tujuan edit > 95% siap)
mak suka you
buah tgn i dan ajk 2010 ..hehe


btw...tu seme kene tggu 3 minggu utk lihat hasilnya utk proof reading..
tgk la masa tu mcmane
tapi yg paling pnting...aku hepi sgt2..
rase sakit leher tetiba hilang lak...

p/s: sakit leher ni antara simptom stress.betul x???

8 Rajin Komen:

HANI berkata...

haha,,,aku lak kak,, nazir dah balik...wp semalam dia catat nama aku dan nel nak jumpa, tapi dia lupa yahooooooooo.....aku nak balik kemas rumah yg baru aku pindah tu...waduhhhhhhh...

sarah-najwan berkata...

nasib badan jah..untung la tu..kemas umah tu deh..nati aku pi mersing nk tgk umah lawamu..

Das Li berkata...

tajuk dlm bi tapi ejaan dok dlm bi....hi3

sarah-najwan berkata...

keh3...aisey das..variasi hasil kreatip..yg pnting aku hepi..hepi..hepi...

alfa juliet berkata...

stress selama ni sebab majalah ke?

sarah-najwan berkata...

aza..xstres mane pom..saye jenis yg hepi go lucky..tugas skoloh kn..kene tgjwb..kang xpsl2 mjlh xkuar thun ni..aduyaiii...parak tu..

Das Li berkata...

siap majalh..v ko aku so...nok tgk hasil kreatip saeng aku....hu3

sarah-najwan berkata...

bole das..tp baru siap utk printing ejas sket2..aku bg bahan je..sykt tu yg godek2..bab2 godek ni aku failed..mukin buln sept kot siap buat utk proof reading dlu..SKT end of school..bdk2 dpt..hrp2 tercapai..