selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 26 Ogos 2010

KAD RAYA~

Alhamdullilah
kita sebagai umat Islam
sudah selamat berpuasa selama 16 hari
semoga kita semua dapat mengimarahkan bulan puasa ini
dengan segala kebaikan

mak aihhh...
ayat skema kat atas tu..
berbalik pada tajuk n3 pagi ni
kad raya...
jeng..jeng..jeng
aku dapat kad raya pertama tahun ini


tuuuu diaa------------------>





kad ini yang sentimentalnya
daripada anak keduaku-->angah a.k.a muhammad zaim
dpt pada hari selasa lepas
bacalah yg dia tulis pada kad tu...huhu

angah ni kalu nk describe
sbg anak kedua yang dikira sgt2 aktif
tapi bukn hiperaktif
paling susah kami nk kontrol
perangainya mengalahkan adiknya najwan yg umur 5 tahun
entahlah..kureng matured org cakap
skolah dah djh 3


this is angah ngan sepupunye sofea di aussie-->





tp byk org ckp..
anak kedua salu berlainan/kontra dgn adik beradik yg lain
dari segala segi..macam2..
sabar je la...
jauh dlm hati aku dan mr hubby
agar angah akan menjadi anak yg soleh nati..insyaAllah

p/s: apa pilihan kad raya korang..kad melalui emel ke..pos ke..atau melalui fesbuk jek..hihi

15 Rajin Komen:

Suzi berkata...

salam, kunjungan balas. terima kasih singgah blog sy.
sy sekarang pun dah duk m'sia...hubby dah habis study.

angah tu duk aussie ke?

sarah-najwan berkata...

tima kasih singgah..
gambar tu mase kami pi melawat adik kt melbourne jun 2010..yg sofea tu msih di aussie sb mama dia yg further study kt sana..

zue @ annaleeya berkata...

so sweet... pandai angah bg kad raya kt mak... saya pon tggu kad raya anak gak nih... hehehe...

betul tuh... anak kedua mmg peelnye lain sket dari adi badik yg lain... anak saya abg ngah tuh pon gitu gak.. kene byk sabo la...

sarah-najwan berkata...

tu la..xsangka dpt kad tu..selamba bg dlm kete lak ..

tapi..hrp2 ank kedua kita seme akan jd ank yg baik2 apabila besar nati..

AngahSayang2314 berkata...

salam ramadhan 16

wah best la kalau macam tue dapat kad raya dari anak mesti sayup je hati nie bila dapat kad dari anak sendiri kan????

Yasminhamid berkata...

best tu dapat kad dari anak sendiri.. nostalgia...

sarah-najwan berkata...

angah-->mmg best sb kita berhrp mcm dia tulis tu..huhu.angah ank saya ni nakal sket..

min-->bila anak da bole tulis nati..dia psti akn bg kad..jgn khuatir..de time will come

Das Li berkata...

i like...i like...apa yang anak kasi memang best...terharu....tp rasanya tk pernah dpt kad raya lagi....kad harijadi or hari ibu ada la...semua dr anak ke2 dan ke3...yg no 1 tk pernah kasi lagi....hu3

anak kedua memang lain w/pun dia buat kita selalu hot tp dia memang suka bg kad2...atau hargai apa yg kita buat...kalu aku masak best dan dia suka pun dia akan kata thank you....

cikta berkata...

So touching okeh!! bagus tul angah nih,InsyaAllah jadi anak soleh :)

btw,Selamat Hari Raya!

sarah-najwan berkata...

das--> kad hari ibu aku dpt gak..siap tepek di peti ais.hand made lgi..jnji mcm2 ank2 aku..last2 mcm tu gak peelnya..sobar je la..

cik ta--> hrp2 gtu ler..

kak ina kl berkata...

bila anak bagi kad raya terasa syahdu kan..rasa diri sebagai ibu dia di hargai..

anak kedua memang berbeza..macam anak akak..tapi akak sayang sebab dia dengar cakap akak..kalau suruh laju ajer dia buat...walaupun ada kala perangai menyakitkan hati.

sarah-najwan berkata...

btul la kak ina..ank saya ni laju jgk..dlm segala segi..satu lgi..manja yg amat..menguji kesabaran betul...tapi sabar je la..

Mommy Pinky berkata...

sayapun ank ke2 juga..hehe :)

sarah-najwan berkata...

m/pinky--> owh..tapi kalu da besar lain kot..kecik2 mybe aktip..

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.