selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 30 Ogos 2010

AWARD~

hari ini memang dlm sejarah
sejak kembali aktif berblog - julai 2010
ada juga rakan blog yang hdk bagi AWARD
tima kasih DIANA




ni ha AWARD yang dikatakan tu
memang i suka BW pom
sejak dua menjak nih..hehe..utk tmbh kwn2 maya..
sebelum tu..kene jawab kot soalan2 yg diberikan
untuk memeriahkan lagi suasana..ha3

1. Apa yang sedang bermain di fikiran sekarang?
Award dari DIANA

2. Apakah nama samaran anda?
Pn Zia/Rozi/SarahNajwan

3. Berikan 3 orang yang anda sayang:
My Hubby - My Kids(4) - MekAyahMILFIL

4. Panggilan untuk si dia:
Ayah

5. Hadiah yang diimpikan oleh orang yang teristimewa
Limpahan kasih sayang yang tidak berbelah bahagi

6. Blog yang anda suka visit
Senarai blog yang ada dalam blog list saya-new entry..mesti terjah

7. Taggedkan kepada:
~DAS

p/s: ambik yer kwn2..sokong la saya blogger baru nk aktip nih..hehe

10 Rajin Komen:

AngahSayang2314 berkata...

salam kujungan...

aikkk ada dapat gak ke?? hehehe thanks

mama zharfan berkata...

me dtg jenguk sarah ;)

sarah-najwan berkata...

angah--> welcome..tima yer..sokonglah kwn yg baru ni..he3

sarah-najwan berkata...

mama zharfan--> blog you lgi grand..blog saya ni xle lawan la..baru nk bertatih..

alfa juliet berkata...

tk..nanti akan dilangsaikan..hehe

sarah-najwan berkata...

amik azza deh..

Masrina binti Alim berkata...

dtg nak amek award neh..mekaseh yer

sarah-najwan berkata...

sama2 masrina..saling menyokong lah kite dlm blogging nih..walau xpenah juppe secara live..he3

Das berkata...

rajin la pulokk ambik award2 lo nii....

sarah-najwan berkata...

das--> blogger yg bagi kt aku..aku amek la..tanda sokongan