selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 8 Ogos 2011

-LUAHAN PERASAAN-

Assalamualaikum
ada yang merindui saya ko?
huhuhu..perasan mak!!!

buat masa ini
saya berehatlah seketika
mungkin dalam seminggu
tidak setiap hari hapdet

jika ada cerita
saya akan kongsi
walaupun sekarang banyak cerita..huhuhu
mana-mana yang pernah alami seperti saya
pasti akan tahu rasanya

walau rindu pada blog memuncak
tapi kudrat untuk mengarang
itu kurang dan terus dibawa angin kipas

yang pastinya
setiap cerita uolls
saya pasti akan rindu
rindu untuk membaca
rindu untuk berkomen
seperti setahun yang aktif dahulu

kita tunggu kemabukan ini hilang deh..
saya pasti akan aktif semula

p/s: lambatnya 3 bulannnnnn..huhu

48 Rajin Komen:

Sidratul Muntaha berkata...

takper - takper...
sabar itu indah...
tunggu saje bila mahu update

ezzu berkata...

luahan hati yg ikhlas x nie..hehehe...gurau jer..pe2 pun gudluck..

Hanis Azla berkata...

faham sgt macam mana rasanya kak.. harap2 mabuk2 akak tu cepat2 menghilang.. take care yer..

rara pinkmafia berkata...

sis take care k.kami sentiasa menunggu hupdate sis =)

MamaYatie berkata...

takper la kak...yg penting rehat banyak2..

munna berkata...

bestnya dpt penyakit mabuk2 ni.... tahniah kak...

Azlan Hasan berkata...

hehehe..tu laa..saya pun sekarang jarang dapat update..insyallah lepas bulan pose nanti kembali normal kot..hehehe

Regards,
-Strider-

ShErA berkata...

sama la kita kak... shera pun dah jarang update blog

Amy Syaquena berkata...

alahai kesianya akak , x pe kak banyakkan berehat ye...

ieda berkata...

x per kak .. banyakkan berehat ! :)

MommyAqil berkata...

banyak akn berehat kak..semoga mabuk akak tu cpt hilang deh..

ajumohit berkata...

Siannya Akak, moga angin mabuk cepat pergi jauh2....

Kalamhati berkata...

hok penting demo keno rehat..tenet2 ni abaikan dulu..tak lari mano pun..hehe

take a gud care of urself k!(skiping lundang sket..hehe)

L berkata...

jom berfikir sejenak..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

eelobor berkata...

huhuhu....mabuk2 kena banyak berehat

Zue AnnaLeeya berkata...

besolah klu tgh gini gak..
mood ke laut ajo... hehe...

Acik Erna berkata...

banyakkan rehat ye..bulan puasa mabuk..memang dugaan betul tu

IMANSHAH berkata...

mabuk bawak budok la tu!!

diana berkata...

ada je yang rindu..
heheh..
takpe..
saya memahami keadaaan anda...
heheh

Ujie berkata...

slmt berehat...dah sihat baru enjoy blogging kan..

Ujie berkata...

slmt berehat...dah sihat baru enjoy blogging kan..

zaidah berkata...

zai memahaminyer sebab setiap kali preggy zai akan melaluinyer....

~izan~ berkata...

layan dulu kak 1st trimester tu..semoga akak sihat2 sokmo...

kayzie berkata...

bnyakkan rehat kak..:)

wahida berkata...

tak pe kak, saya faham...
semoga cepat hilang mabuk akak tu yer..

Mama Zara berkata...

kalau mabuknya 3 bulan, tak apa juga kak

saya dulu sampai nak bersalin...huhu

Papa Mifz berkata...

rehat cukup2...minum air byk2...:)

suri solehah berkata...

rindu gakla kak zia hehe..kalau suri mabuk sampai bersalin..nak tunggu masuk bilik bersalin tu sempat lagi muntah2 huhu

♥cmª shIemª♥ berkata...

huhu..selamat beristirehat kakak ku shayammm...:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

rehat lah sis...saya dulu mabuk teruk gak.hehehe

exora berkata...

sie ke mu na weii..sabar yer..

mama tims berkata...

kak..jgn lama2 sgt kak..rindu..hehee..

Ati Masrif berkata...

ehem...

dah berisi yek..?

alhamdulillah...kita ni berangan
jugak nak ada baby tapi hubby
dah tak mau...penat jaga syahmi
agaknya..hehehe

Baju Kurung Budak berkata...

Salam.
Mengandung juga ke? Saya pun sama. Susahnya sekarang ni, apa-apa pun jadi sensitif plak hidung ni. Dapat berpuasa dua hari jer setakat ni.

drpd:
Zezebel

Izan Ishak berkata...

takpe kak...berehat utk sementara waktu sampai kemabukan hilang deh. yg pasti izan mesti rindu ngan akak!

Farah Shamsudin berkata...

lamanya tak jenguk sini.. rindu kat akak..

Sofya berkata...

kesian awak... sabar ya... moga cepat hilang mabuk tu..

puanbee berkata...

dah jadi pink lama tk dtg sini kak.. mabuk apa ye ?

MamaEma berkata...

teruk sangat akak mabuk preggy yer..

takpolah..berehat banyok deh

Amy Syaquena berkata...

Lamenya akak menyepi , setiap hari masuk sini , sunyi dan sepi je... harap akak sihat dan dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna...

Kakzakie berkata...

Kena banyak bersabar masa ni cikgu... Kakak doakan moga cikgu boleh berpuasa. Tapi kalau dah tak boleh nak buat macam mana. Itu mudharat namanya dan Allah maha mengetahui...

~ yus ~ berkata...

lama rasa tak baca entri akak...

get well soon ya....:)

kakchik@ella berkata...

rehat ye cikgu. nnt dah ok boleh melepas rindu.

Sarah Syazwani berkata...

take care n banyak bersabar ye kak..sy nt entry akak

padlie berkata...

ada berita baik yer...

takpe la, rest elok2.. :)

azieazah berkata...

Selamat berehat ya MEK. Moga segala kegiatan tetap menggembirakan.

Nanti jangan lupa jengah balik yaaa...

Ramadhan: Ucapan dan Kad Raya...

diana berkata...

rindu.....
hehehh.saya pun baru hari ni online.
tu pun pasal adik balik bawak broadband.klau idak memang tak online ni.sekarang kat kampung.
saya keguguran hari jumaat haritu.
jam 1 pagi pulak tu.sekarang nak berehat saja.

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

take care kak...kesihatan lebih penting ye :)