selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 22 Ogos 2011

-BAJU RAYA?-

Assalamualaikum
rindu kat uolls weh..huhuhu

saya pasti minggu terakhir ramadan ini
sudah pasti uolls sudah selesai membeli
segala mak nenek persediaan raya kan

untuk saya semua tempahan
kuih main tunjuk-tunjuk sudah selesai
maklumlah hal ini mudah
main tulis dan sedia ongkos sahaja

yang saya risau sekarang
bekalan baju raya anak-anak saya..huhu
dengan kudrat saya yang mabuk pening bagai ini
rasanya tak larat hendak soping

jadi hal ini saya serahkan pada hubby
tapi memang tak selesai sebab
rupanya minggu akhir inilah
ramai yang pakat keluar soping

maka jalan jem sesakkkkk
cashier beratur panjang
dan hubby hanya pulang
dengan membawa barang keperluan lain sahaja

nasib baiklah sebelum puasa hari itu
saya adalah jugak membeli siap-siap
baju melayu 3 hero dan sepasang baju kurung mek sarah

manakala baju raya mak dan ayahnya????
saya pakai baju sekolah ajolah..huhu

p/s: saya hanya sempat menjengah dua tiga blog sahaja..huhu..tunggu hilang mabuk deh..hehe




29 Rajin Komen:

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

aini satu hape pon tak beli lagi sbb mmg plan nk shopping last minute,.he3

Rozita berkata...

kami pun tak beli lagi kak...

Sarah Syazwani berkata...

xpela kak..slow2..bersederhana lebih baik

Lina berkata...

xper kak zia...ada masa lg ni slow2 ek

eiela berkata...

saya pun pakai baju lama je, cuma letak manik je bagi nampak baru. hihi

ajumohit berkata...

Baru dpt td kak, happy sgt hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

saya pun mmg tak selera nak shopping masa mabuk dulu sis..sian sis...hrp sabar ye

ieda berkata...

nasib baik saya dah siap2 awal2 beli kak .. x suke beli last minute sbb takut kepenatan ..

windu akak tau .. tapi still paham :)

~ yus ~ berkata...

saya mmg dari dulu suka sediakan awal-awal. Belum puasa lagi dah sibuk beli baju2 raya...hihi.

Takpe kak, pakai baju yg selalu di bawa ke sekolah pun, bukan sedara mara tahu. Mereka belum pernah nampak akak pakai baju tu rasanya...hehe

JunAina berkata...

kak aina dah complete, check list pun dah bertanda semua maknanya completelah tu...

baju raya tahun nie pak tuan sponser 2 pasang, beli kad arked jln tuanku abdul rahman kat bazarnya mak aiii...mahal pas tu tak leh tawar menawar pulak tu. sesak satu hal...

tak yah masuk bazar masuk je kat arked jalan pun selesa tak berasak...:)

bersama kak Es berkata...

samalah kita..nasib baik dah prepare utk anak2 sebelum mabuk kalau tak ..tak tahu lah camne

Kakzakie berkata...

Kesiannya cikgu.... kalau dah mabuk ni kena Q masa membayar itulah yg tak tahan.

Rasanya kena pergi butik yg tak ramai orglah cikgu...

Farah Shamsudin berkata...

baju sekolah pun xpe je kak..:)
shopping akhir2 ni memang la mcm tu..

Izan Ishak berkata...

rindu ngan akak jugak!!!

takpelah kak...time mabuk2 gini bykkan berehat ajelah. pakai baju yg ada pun ok juga..selagi masih cantik dan elok kan

Eliza berkata...

Saya rindu sama kamu lah cikgu...

Waktu preggy nih, 4++bulan ke atas paling bestkan...

Ati Masrif berkata...

mabuk lagi cikgu...

semalam kita ke alamanda pun
mak aiii...fenuhhhnya umat manusia
feninggg kepala den ..hehe

rara pinkmafia berkata...

akk dh sihat dh?lame akk tak update.rendooo.akk ok dh?rara pon dh shoppink dh.

Hanis Azla berkata...

waktu2 mcm ni mmg tak terlarat nak uruskan semuanya kan kak.. saya yg sihat ni, baju raya sendiri pun tak cari lagi.. agak2nya pakai baju kerja jugalah kot.. he..he.. semoga akak cepat sihat hendaknya..

diana berkata...

pakai baju sekolah pun ok..
pakai jalan2 kat kampung orang bukan perasan..
hehehhe

IMANSHAH berkata...

lamo nyo mabuk..

exora berkata...

sian mu..klu dkt aku dh g tolong beli dh...tp aku pun x jupo2 lg wei bj ry..huhu, '1stlady' g xdok kenan, 'peace' pun aku x kenan..huhu

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..cma selamat dah sopink..

ShErA berkata...

sekarang ni keluar nak shopping memang tak larat... terlalu ramai orang... pening kepala dibuatnya...

eelobor berkata...

yezzzaaaa....semua siak belako doh. tunggu nok setak kreto hungga kelik jah nie. tok sabar2 dos

~izan~ berkata...

akak,ECM jem! hehe.. sj gatal2 nk bgtahu hehe..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

salam kak..

baju raya awe beli sebelum puasa lagi...huhu..bulan puasa tak sempat nak shopping raya..

Acik Erna berkata...

rehat ye,,sampai hilang mabuk..camana la puasa dalam keadaan mabuk tu ye..

Amy Syaquena berkata...

alahai kesiannya kak , x dapat amy bayangkan macam amne keadaan akak skrg ni , sabar ye kak

MamaEma berkata...

belin online pun okey kak