selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 2 Ogos 2011

-ALAHAN-

Assalamualaikum
uolls camne sekarang?
dengan kemabukan saya ini
memang menduga keimanan

perkara yang saya minat
blog dan fb sudah makin menjauh
semakin ke laoootttt
pembawaannnnnnnn..heheee

dengan pengalaman preggy 4 orang anak
alahan saya ini mencecah jugak 4 bulan
bersalin saya masih bertahan
tetapi alahan yang teruk
aduyaiiiii!!!!!!!

apa-apa pun uolls
jika saya beronline
saya pasti menjengah
rumah uolls..hehee

p/s: mulut payau ajooo..huk huk :(

38 Rajin Komen:

wahida berkata...

sory kak, lama tak singgah sini..tak tau lak akak tgh mabuk preknen...harap2 tak teruk la ye...
saya doakan akak dpt puasa penuh ok..

tahniah kak!!

Kakzakie berkata...

Ujian buat cikgu ramadhan kali ini. Moga tabah dan tidak memudharatkan kandungan...

ezzu berkata...

sabAR jer lh...pe2 pun selamat utk puasa n pregnent...hehe

kakcik berkata...

Sabarlah... dugaan juga tu. Semoga semuanya selamat. Jaga kesihatan diri dan kandungan, ya. :)

cucu umie berkata...

incya-Allah nty okaylh tu sis..sabar yer dugaan sis dibulan ramadhan yg mulia ini..

rara pinkmafia berkata...

akk awal2 preggy ni larat ke puasa kak??kuat akk eh.

ajumohit berkata...

Owhhh Akak peknen ye, mmg besar dugaanya puasa2 ni, sronokla kak sbb Anak yg ke 5 ni pasti dinanti2 oleh Abg n kakaknya, smg Akak kuat utk meneruskan puasa

Zue AnnaLeeya berkata...

saya penah alahan mase peknen...
mmg dugaan btol... bdn mmg lemah jerk...
take care kak...

Zue AnnaLeeya berkata...

silap plak... mmgla alahan masa peknen... sebenarnya nak ckp penah peknen dan alahan masa bln pose... ekekeke...

LYAfrina berkata...

take care...
ujian allah tu..lg2 bulan ramadhan ni..

Azlan Hasan berkata...

hehehe..nasib baik akak xde alahan terhadap online..kalau tak 9 bulan akak cuti..hehehe

Regards,
-Strider-

ieda berkata...

x per kak .. tu lah pengorbanan kita sebagai ibu kak .. kalau x , x merasa menjadi ibu ... tu kelebihan dia .. mabuk2 .. :))

insyaallahh akan redalah mabuk2 tuu jgn risau .. relax je .. sib baik BW dan FB ke laut kalau masak dan kemas umah adehhhhhhhhhh !!

akak cer berbuka dgn masakan masam2 gitu .. buat tomyam ke .. masakan asam2 tuu :)

Ujie berkata...

TAHNIAH..KAK! Baru tau ni. Ujian lebih, pahala lebih!!

Ujie berkata...

TAHNIAH..KAK! Baru tau ni. Ujian lebih, pahala lebih!!

Hanis Azla berkata...

mmg bersalin kita boleh tahan.. tp mabuk mmg rasa tak tertahan.. sabar yer kak.. harap2 akak dpt melalui dengan baik.. take care kak..

eelobor berkata...

emmm.....murah rezeki cikgu. bila giliran kita lak nih....

kakchik@ella berkata...

oooooo .. pegnant eh. Alhamdulillah .. Rezeki. Selamat berpuasa ye cikgu. Tapi jgn rushing sgt tau. Kalau tak larat, berbuka jer.

ShErA berkata...

kesian kat kak sarah.. jaga diri baik2 ye kak...

~izan~ berkata...

kak,kalau mood ke laut nak ikot tau hehehe.

semoga akak cepat2 sihat tak fening2 dah..kalau nk gmbr tu amik je kak...

mummiey berkata...

same la kita...
dh x boleh nak update blog dah..
bila ngadap lappy je..'mabuk'
hrp2 mampu la harunginya ni... :(

♥cmª shIemª♥ berkata...

cian kak akak..
huhu...jaga kesihatan taw..

Yasminhamid berkata...

rezeki ramadhan.. nak wat cam ner.. sabar yer..

Rozita berkata...

tahniah kak... leh la sebaya anak kita ye..

Amy Syaquena berkata...

siannya akak x pe take a good rest ok sis..

Izan Ishak berkata...

sabar ye kak... kalau alahan ni mmg kena hadapi jugak...

suri solehah berkata...

kak zia..saya dah lama bercuti pun sebab alahan ni..,,baru tahu meksarah nak jadi kak sarah dah,,tahniahlah kak..seronoknya....

Chekgu Azrine berkata...

tahniah on 5th pregnancy dear

selamat menempuh pose ye

Kalamhati berkata...

hehehe izan tu pantang dengar perkataan 'laut' tu kak..

huhu jago molek deh..kena byk rest bln2 posa ni..

Papa Mifz berkata...

teringat masa wife saya morning sickness dulu...agak teruk gak...
saya yakin akak mampu handle berdasarkan pengalaman akak..:)

exora berkata...

sabar byk2 deh...rezki mu lg weh,
nk wak geno, klu ble tukar nga aku...tukar dh weiii..heheh

eiela berkata...

bahaya jugak ye. jaga kesihatan kak.

~najwa~ berkata...

bersabarlah~ hehe.

utk 1st trimester, kalau tak larat berpuasa, tak pelah. nanti takut memudaratkan, tambah lagi kalau alahan yg teruk , takut nanti sampai dehydrated....

apik pehe berkata...

kak..pregnant la skali lagi..bleh akak rileks kat bilik..pulun habis update blog setiap masa..heheh

diana berkata...

rasa macam dah lama tak datang blog ni..
rupanya tuan blog sedang fening2...
dah 4 bulan??
wah..tak nampak perut pun..:p

Farah Shamsudin berkata...

laaaa.. dah 4 bulan kak? saya sudah ketinggalan lrt laa..

Acik Erna berkata...

berat dugaan dibulan puasa ni kan..tak pe..sabar aje ye..

Sofya berkata...

oppss patutlah... he3 sori br bara n3 nii

A.s.t.i.n.a berkata...

terfikir akan i i wanita cantik.. tgh2 pembawakan masih lagi poco2 segala.